Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    LuKi5
    21. Listopad 2015. 10:12

Babygirl, poljubac tebi I tvojoj princezi, I maloj tockici   

Paula, dug je zivot. Doci ce I taj dan. Ja se iskreno nadam da ce tvoj plus doci cim prije, pa da prosirite obitelj s jos jednom mazom. Pusa draga, tebi I tvom malenom princu 

Pepita, hvala ti na lijepim rijecima. Ja jos ne mogu vjerovat da je vec toliko proslo od tvojeg plusa. Sjecam ga se kao da je jucer bilo, koje iznenadenje nam je bio svima. Nakon onih konstantnih pozitivnih lh trakica. Jos malo pa ces ugledat svoju curicu. Zelim ti sto laksi porod. Nema vece srece nego kad dobijes svoje malo cudo u ruke. 

miska, je li dosla M?

orhideja, to krvarenje moze biti ovulacijsko, ako ti je ovulacija bila nedugo nakon M. 

Cesto razmisljam sto je sa Stellom, almS I dulcinelom. Stvarno se dugo nisu javljale, nadam se da su dobro I da znaju da mislimo na njih 

Nessah, ti si jedna jako pozitivna osoba I zasluzujes cim prije zdravu I urednu trudnocu.  

14.06.2014. L ♥

LuKi5
    21. Listopad 2015. 10:19

Sto se tice planiranja. Ne znam ali mislim da sam totalni pehist sto se tice toga. Svaki put kad nesto planiram dogodi se bas suprotno od isplaniranog, bas kao da me zivot namjerno hebe u mozak. Odsad nadalje planiram suprotno od onoga sto zelim pa mozda jednom ispadne sve po planu 

14.06.2014. L ♥

miska
    [UREĐENO] 10. Svibanj 2017. 15:12

Ma nista od M, nece pa nece, jucer mi je bila pala bazalna i vec sam se ponadala da stize jucer ili danas najkasnije, kad ono danas opet porasla. Evo stavila sam grafove kako se krece bazalna u "normalnim" ciklusima i kakav je sad graf, bar ono sto sam mjerila!

Normalni ciklus

Podivljali ciklus ( zanemarite ove prve dvije temp, to sam nesto slucajno upisala)

baby♡girl
    21. Listopad 2015. 12:14

Miska a da ponovis test?

miska
    21. Listopad 2015. 12:28

baby♡girl

Miska a da ponovis test?

U ponedjeljak sam ga bila radila ponovno i bio je negativan...cekat cu sad jos do kraja tjedna ako ne dode idem vadit betu.

Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.

Veja
    21. Listopad 2015. 13:09

Miska, po jučerašnjem padu da sam na tvom mjestu vjerojatno bih očekivala M, al danas je opet skočila temp, nemam pojma što bi rekla. Nadam se da neće ni stići i da će beta pokazati T

miska
    21. Listopad 2015. 13:32

Vecka

Miska, po jučerašnjem padu da sam na tvom mjestu vjerojatno bih očekivala M, al danas je opet skočila temp, nemam pojma što bi rekla. Nadam se da neće ni stići i da će beta pokazati T

Ja sam isto jucer bila uvjerena da stize, cak sam, dok sam bila u kupovini trcala na wc jer sam mislila da je dosla, kad ono samo gusti bijeli iscjedak, mislim i inace ga imam prije m ali sad je vec dva tjedna prisutan. A nesto ce biti, samo ne vjerujem da je t u pitanju!

baby♡girl
    21. Listopad 2015. 13:14

Miska znas da ja vibram cijelo vrijeme. Ocekujem da mi se pridruzis na ljetnim. 

miska
    21. Listopad 2015. 13:33

baby♡girl

Miska znas da ja vibram cijelo vrijeme. Ocekujem da mi se pridruzis na ljetnim. 

Ako ne sada nadam se iduci mjesec  
     Tvojoj mrvici

Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI