Miska, po jučerašnjem padu da sam na tvom mjestu vjerojatno bih očekivala M, al danas je opet skočila temp, nemam pojma što bi rekla. Nadam se da neće ni stići i da će beta pokazati T
Miska znas da ja vibram cijelo vrijeme. Ocekujem da mi se pridruzis na ljetnim.
Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.
Cure moje..drzim velike fige za plusice I uredne trudnoce, zdrave bebe!
Meni je sreca sto imam vas! Ja I dragi se vjencali I sad je bombardiranje pitanjima sta cekate? Jeste poceli? Kad cete? Jos me nije dotuklo al me zivcira, posebno svi oko mene su "iz prve" kako kazu!
Al eto bit ce kako bude samo sto me bas ta pitanja ubijaju...kao da ja odlucujem kad ce se primit!
Poceli smo se mi ne stitit u 6mj....pa pratila I plodne dane I sve to al eto jos nista!
Nego ja sam jos uvijek psihicki jaka...bbila sam kuma malom bebacu koji me trenutno ispunja..kad me gleda okicama imam osjecaj da drzi moje srce svojim rukicama!
Uglavnom...sve mi smo jake I hrabre I ubrzo cemo nunat svoje male srecice!
url=https://lilypie.com]
Hej drage moje!
Miska nadam se da su testovi pogrijesili i da ces nastaviti niz plusica..
Ja sam dosta bila u guzvi poslovno i privatno, tako da u pon idem vaditi hormone pa gin ponoviti briseve.. Trakice piskim, a od vikenda pokrivamo..i nadam se... opet..
Mogu vam reci da ovaj ciklus (nismo pokrili plodne pa se nisam mogla nadati), kao i u srpnju, dobro dode da malo psihicki nadodem.. Od ovih 14 ciklusa smo sigurno 8 pokrili bas sve dane.. zasad sam ok.
Mene su do 30. ispitivali sta cekam... onda rodila, i dok sam jos na porodiljnom bila pocelo ispitivanje kad ce drugo... i to slusam cca 3 god. Vec sam oguglala na to. Ako sam nabrijana kazem ko da ja ne bi da je zdravlja.. onda kao malo im bude glupo...
Cure drzite se, ljubim vas od reda..
miska, taj pad temperature bi mogao biti implantacijski pad. Obicno se temperatura tako ponasa kod implantacije. Temp. padne jedan dan I onda opet sljedeci skoci. Pridruzujem se vibrama
14.06.2014. L ♥
Sortiraj odgovore
Najstariji