Crnokosa razmisljaj pozitivnije. Temp je dobra, ja ju nikad nisam mjerila, ali znam sto su cure pisale. I sve su to dobri znakovi.
Ivyp mozda je implantacijsko krvarenje?? Vibram za to
Kiss.me sad imas fore da ne kupis test dok ti ne zakasni. I nemoj. Ovako uvijek mozes misliti da si T, a kad test pokaze - jer je rano napravljen, omda si samo nabijas nervozu. Ja sam napravila toliko testova, Boze sacuvaj. Ovaj ciklus sam napravila po zadnjem ciklusu nakon 6 dana i na dan najduljeg ciklusa. Vibram za plusss ko kuća.
Orhideja mozda ti je O bila odmah iza M pa se netko uhvatio?? Evo ja iz sveg srca navijam za to.
Nesaah
Draga moja toliko mi bude drago kad se javiš. Hvala ti na čestitkama, želim ti da te odmah ova M zaobiđe i da imamo vršnjake i da se zajedno možemo veseliti svemu.
AlmS i Stella mislim na vas. Nisam primjetila da su se javljale.
Pepita ti sve znaš iz prve ruke
LuKi
Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.
Nessah naravno da sam tu, jer znam koliko je meni značila potpora iako nisam dugo bila među trudilicama da da proletjela trudnoća jako brzooo, kao da sam jučer objavila svoje dvije crtice ovdje i to na 1.april hehe..
draga tebi želim od srca da ubrzo ponovo ugledaš svoje dvije crtice koje će ti donijeti sreću za cijeli život
šta se tiče almS i Stelle nažalost ni ja ne znam ništa o njima, samo se nadam da je sve u redu sa njima, često ih se sjetim..
babygirl
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Evo da postavim svoje pitanje i na ovoj temi :)
Pozdrav!
Nova sam na forumu mi zanimaju me neke stvari :)
Najprije, momak i ja smo prošle nedelje prvi puta pokušali. Zajedno smo 8 godina i jako želimo bebu, pa smo odlučili pokušati i prije braka da nas ne bi posle svi ispitivali “kad će beba” i te stvari koje stvaraju dodatni stres. Prosečno mi ciklus traje 27 dana, zadnju menstruaciju sam imala 26.9., a taj “pokušaj” je bio 14.10., pa opet 19.10. Iako prema kalendaru nisam više bila u plodnim danima, inače ih lako prepoznajem jer imam bolove u jajniku i jak iscedak, a tako je bilo i oba ova pokušaja (inače mi se čini da traju duže nego što piše). Nisam ni sigurna jesu li to plodni dani ili nešto drugo, ali zanima me da li postoji ta mogućnost?
Što se tiče nekih, ajmo reć simptoma (iako je možda malo rano za njih), imam bolove u stomaku, probada me u jajnicima, imam mučnine tokom dana, žgaravicu i sl. M trebam dobiti 23.10., pa sad ne znam šta da očekujem, i da li da napravim test odmah par dana nakon izostanka (ako izostane) ili kasnije?
Izvinjavam se na dugom postu :) Hvala svima!
Lista za NE dobit:
Miska 11.10.
Crnokosa 23.10.
Leona 23.10.
Nessah 24.10.
Orhideja 27.10.
Pticica 29.10.
Ivyp 30.10.
Zabica25 03.11.
MajaSocka 09.11
Paula5 12.11.
Cure, ima li kakvih simptoma, budući da je blizu datum za NE dobiti?? Crnokosa, Leona, Nessah? Miška, kakvo je stanje kod tebe??
Babygirl, poljubac tebi I tvojoj princezi, I maloj tockici
Paula, dug je zivot. Doci ce I taj dan. Ja se iskreno nadam da ce tvoj plus doci cim prije, pa da prosirite obitelj s jos jednom mazom. Pusa draga, tebi I tvom malenom princu
Pepita, hvala ti na lijepim rijecima. Ja jos ne mogu vjerovat da je vec toliko proslo od tvojeg plusa. Sjecam ga se kao da je jucer bilo, koje iznenadenje nam je bio svima. Nakon onih konstantnih pozitivnih lh trakica. Jos malo pa ces ugledat svoju curicu. Zelim ti sto laksi porod. Nema vece srece nego kad dobijes svoje malo cudo u ruke.
miska, je li dosla M?
orhideja, to krvarenje moze biti ovulacijsko, ako ti je ovulacija bila nedugo nakon M.
Cesto razmisljam sto je sa Stellom, almS I dulcinelom. Stvarno se dugo nisu javljale, nadam se da su dobro I da znaju da mislimo na njih
Nessah, ti si jedna jako pozitivna osoba I zasluzujes cim prije zdravu I urednu trudnocu.
14.06.2014. L ♥
Sto se tice planiranja. Ne znam ali mislim da sam totalni pehist sto se tice toga. Svaki put kad nesto planiram dogodi se bas suprotno od isplaniranog, bas kao da me zivot namjerno hebe u mozak. Odsad nadalje planiram suprotno od onoga sto zelim pa mozda jednom ispadne sve po planu
14.06.2014. L ♥
Ma nista od M, nece pa nece, jucer mi je bila pala bazalna i vec sam se ponadala da stize jucer ili danas najkasnije, kad ono danas opet porasla. Evo stavila sam grafove kako se krece bazalna u "normalnim" ciklusima i kakav je sad graf, bar ono sto sam mjerila!
Normalni ciklus
Podivljali ciklus ( zanemarite ove prve dvije temp, to sam nesto slucajno upisala)
Miska a da ponovis test?
Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.
Sortiraj odgovore
Najstariji