Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • MareS
    21. Listopad 2015. 21:44

u ponedjeljak i bio je -
    kupila sam jos jedan pa cu sutra ujutro

Mallla
    21. Listopad 2015. 21:53

Miska drzim fige! Mare tebi isto! Zapravo svima!
    Ja imam psa I cesto sam cula te komentare o setanju psa umjesto djeteta I sl. Bas su ljudi nepromisljeni! Ma pocet cu im govorit da ne zelim djecu pa da im bar dam temu za na kavu!
    Zabice..bilo je super...cak iznad mojih ocekivanja. Dane prije padala kisa ko luda a taj dan sunce...da

url=https://lilypie.com]

Mallla
    21. Listopad 2015. 21:56

Nisam dovrsila...dan iza opet kisa..Ugl. Nisam imala tremu ni nista...bbas sam se dobro zabavila I naplesala!

LuKi5
    21. Listopad 2015. 22:14

miska, drzim fige da je T, temperatura je obecavajuca.  Sto se tice cista I ovulacije, ja sam ostala trudna sa cistama po desnom jajniku I tumorom na lijevom jajniku kojeg imam  pola,  8 mjeseci od prve operacije na kojoj mi je odstranjena polovica jajnika zahvacena tumorom uz dijagnosticirane anovulacijske cikluse, PCOS, dijabetes I hashimoto potpuno prirodno. Tako da je svasta moguce, kao I O uz prisustvo ciste. Nadam se da kod tebe ne kasni zbog ciste vec zbog trudnoce. 

14.06.2014. L ♥

Veja
    21. Listopad 2015. 22:15

Miska, mal mi stan, nemam ga di strpat, hahahahhaha  imam maltezera, prekrasan i pametan psic 

Crnokosa
    21. Listopad 2015. 22:39

Leona žao mi je što nije uspjelo ovaj puta,nadam se da će slj.ciklus biti dobitan! A što se tiče mene na listi...i ja se nadam da neću s nje,barem ne zbog M!
    Vecka situacija je kao i ovih dana,samo me grudi bole,ali totalno mi je čudno jer već dva tri dana na mahove me zaboli stomak kao da ću dobiti i včs sam morala sjesti koliko me zabolilo,a sad opet osjetim taj neki čudan osjećaj s lijeve strane! Ne znam više šta bi mislila...samo da sutra ne ugledam pad temperature i kako se danas osjećam ako sutra ne procurim...možda ima nade....držite mi fige cure da i ja napokon nakon 3 godine ugledam taj slavni plusić

Mallla
    21. Listopad 2015. 22:43

Leona svi smo uz tebe...issplaci se ako ti tako bude lakse.... ja sam danas uzasnog raspolozenja....grizem sve oko sebe I onda jos tako neko pitanje o dici popizdikus!
    Luki ti si bas primjer da treba vjerovat I ne odustajat, svaka ti cast, pravi si pozitivan primjer I veliko ohrabrenje!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.