Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pepita2109
    18. Listopad 2015. 15:28

Dobrodošle nove trudilice želim vam plusić što prije
    Eto mene da čestitam novoj trudnici i poželim joj sve najbolje u trudnoći  
    babygirl sad je red na tebi da nas razveseliš  zvuči jako obećavajuće, mantraaam za plusić 

ostale trudilice mantram i vama za plusiće  ja sam često sanjala mačiće i malo štene kad sam tek ostala trudna (a nisam znala da je to to) nemam pojma da li to ima veze sa ičime,ali je zanimljivo hehe

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

baby♡girl
    18. Listopad 2015. 15:47

Lea čestitam od srca 
    Pepita iz tvojih usta u Božje uši 

Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.

baby♡girl
    18. Listopad 2015. 19:51

Lea mozes li napisati kakve simptome imas? 
    Mene malo uhvatili neki grcevi, spava mi se vec sat vremena, ono bas jako, a da ne govorim da sam ujutro ustala dosta kasno. Ne znam stvarno, sve vise i vise mislim da je to nemoguce, ipak smo toliko malo imali odnose da je ono nemoguce da se uhvatilo. 
    Da nije nedjelja, otisla bi po test 100%. Sutra cu ga ujutro napraviti. Ako ne dodje do tad. Evo i glavobolje od previse razmisljanja hehehe 😅😅

Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.

leonaaa
    18. Listopad 2015. 20:24

Ooo, još jedan plusić je tu!  Prekrasno, Lea, čestitam!!
    Babygirl, držim palčeve da je to to!

Veja
    18. Listopad 2015. 22:36

Miska i da ja jos nadodam da smo skoro pa isto dugo u vezi, ako je to tebi sto pise zajedno smo 6 godina i 11 mjeseci, skoro 7 godina, jer je nama bilo prije 5 dana puni 7 godina, a u braku smo godinu i 4 mjeseca. Meni je 26 g., nemoj mi rec da smo i tu u blizu 
    I da iz tvojih usiju u Bozje usi i skupa se preselile !!! 

Leaa, CESTITAM !!! Neka bude sretno i blagoslovljeno !!! Bas mi je dragoooo 

miska
    18. Listopad 2015. 23:33

Vecka

Miska i da ja jos nadodam da smo skoro pa isto dugo u vezi, ako je to tebi sto pise zajedno smo 6 godina i 11 mjeseci, skoro 7 godina, jer je nama bilo prije 5 dana puni 7 godina, a u braku smo godinu i 4 mjeseca. Meni je 26 g., nemoj mi rec da smo i tu u blizu 
    I da iz tvojih usiju u Bozje usi i skupa se preselile !!! 

Leaa, CESTITAM !!! Neka bude sretno i blagoslovljeno !!! Bas mi je dragoooo 

Haha, nama je 7 god za tjedan dana, u braku jos nismo, namjeravano kad dode bebica... i da, imam 26 god 

Veja
    18. Listopad 2015. 22:37

Mislim iz tvojih usta u Bozje usi 

baby♡girl
    18. Listopad 2015. 23:13

Vecka i mi smo zajedno 7 godina, a u braku pune dvije ce biti sutra. Mozda tih 7 znaci nesto 😀 nadam se da je i vama dvjema i meni to sretan broj 

iva1989lea
    18. Listopad 2015. 23:14

Hvala vam cure moje na čestitkama :) baby girl meni se isto spava stalno...malo grudi bole i imam isto povremeno te grčeve...neki kažu da je čak i zaccepljen nos simptom a SAD nezzz...i da smetao mi je dim od cigare

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI