Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Veja
    18. Listopad 2015. 22:37

Mislim iz tvojih usta u Bozje usi 

baby♡girl
    18. Listopad 2015. 23:13

Vecka i mi smo zajedno 7 godina, a u braku pune dvije ce biti sutra. Mozda tih 7 znaci nesto 😀 nadam se da je i vama dvjema i meni to sretan broj 

Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.

iva1989lea
    18. Listopad 2015. 23:14

Hvala vam cure moje na čestitkama :) baby girl meni se isto spava stalno...malo grudi bole i imam isto povremeno te grčeve...neki kažu da je čak i zaccepljen nos simptom a SAD nezzz...i da smetao mi je dim od cigare

baby♡girl
    18. Listopad 2015. 23:38

Lea ja nemam one klasicne grceve pred M, nekako samo s jedne strane, i to vise kao peckanje, ne znam to ni objasnit, sad sam skupljala igracke i sagnem se i onda me nekako probada. Znaci kad lezim sve je okej. Ne znam. Vidjet cu sutra sve ujutro. Drzite mi fige, ja se evo pocinjem iskreno nadati. Laku noc vam zelim 

Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.

• ema.curri.39
    19. Listopad 2015. 08:14

Mi smo skupa od moje 18. Dakle 10 godina...radimo na bebi oko 7 god...
    Baby girl,drzim fige da danas bude + sretno

Veja
    19. Listopad 2015. 08:28

Jutro

Baby, aaa pa sve smo tu po godinama veze supeeer a ti bi mogla danas ugledat i plusić, držim fige i što prije nam se javi sa vijestima

Miška, pa isto i godina, hahhahaa... baš mi je smiješno, sve se poklopilo

Ema, 7 god? Dosta dugo

Veja
    19. Listopad 2015. 08:30

Lista za NE dobit:

Miska 11.10.
    Babygirl 19.10.
    Crnokosa 23.10.
    Leona 23.10.
    Nessah 24.10.
    Orhideja 27.10.
    Pticica 29.10.
    Zabica25 03.11.
    Paula5 12.11.

baby♡girl
    19. Listopad 2015. 08:42

Drage moje mozete me maknuti s liste 😊 
    Piskila sam i imam svoje dvije crtice velike k'o kuća 

Dunyasha
    19. Listopad 2015. 09:03

Jutro trudilice!

Ima vidim nekih novih plusića!! 

IvaLea i Babygirl, čestitam vam od srca! Silno mi je drago da je ova jesen baš plodna bebama! 
    Kad budete spremne, čekamo vas na ljetnim bebama! Punimo se!!

Ostatku trudilica držim fige najveće na svijetu da nam se pridruže što prije na pdf i da si tipkamo do ljeta 2016.!!!

Pusa svima!! 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.