Vecka i mi smo zajedno 7 godina, a u braku pune dvije ce biti sutra. Mozda tih 7 znaci nesto 😀 nadam se da je i vama dvjema i meni to sretan broj
Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.
Hvala vam cure moje na čestitkama :) baby girl meni se isto spava stalno...malo grudi bole i imam isto povremeno te grčeve...neki kažu da je čak i zaccepljen nos simptom a SAD nezzz...i da smetao mi je dim od cigare
Lea ja nemam one klasicne grceve pred M, nekako samo s jedne strane, i to vise kao peckanje, ne znam to ni objasnit, sad sam skupljala igracke i sagnem se i onda me nekako probada. Znaci kad lezim sve je okej. Ne znam. Vidjet cu sutra sve ujutro. Drzite mi fige, ja se evo pocinjem iskreno nadati. Laku noc vam zelim
Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.
Mi smo skupa od moje 18. Dakle 10 godina...radimo na bebi oko 7 god...
Baby girl,drzim fige da danas bude + sretno
Jutro
Baby, aaa pa sve smo tu po godinama veze supeeer
a ti bi mogla danas ugledat i plusić, držim fige i što prije nam se javi sa vijestima
Miška, pa isto i godina, hahhahaa... baš mi je smiješno, sve se poklopilo
Ema, 7 god? Dosta dugo
Lista za NE dobit:
Miska 11.10.
Babygirl 19.10.
Crnokosa 23.10.
Leona 23.10.
Nessah 24.10.
Orhideja 27.10.
Pticica 29.10.
Zabica25 03.11.
Paula5 12.11.
Drage moje mozete me maknuti s liste 😊
Piskila sam i imam svoje dvije crtice velike k'o kuća
Jutro trudilice!
Ima vidim nekih novih plusića!!
IvaLea i Babygirl, čestitam vam od srca! Silno mi je drago da je ova jesen baš plodna bebama!
Kad budete spremne, čekamo vas na ljetnim bebama! Punimo se!!
Ostatku trudilica držim fige najveće na svijetu da nam se pridruže što prije na pdf i da si tipkamo do ljeta 2016.!!!
Pusa svima!!
Sortiraj odgovore
Najstariji