Miška, baš ne kužim do čega je šteta što nisi ispočetka mjerila temp, znala bi na čemu si, a još mi je čudnije bila si kod doktorice i tad si bila u ovulaciji, a već je dosta prošlo. Vjerujem da ti je preko glave doktora i samoj mi je tako, ufff
Pozz cure…
Cestitam na plusicima !!
Jana znam kako ti je i ja sam kroz to prosla nedavno… Meni je doktor rekao da bi bilo dobro da pocekam 2 mj.. Al nisam ga slusala, zelim bebu jako i cim prije i nadam se plusicu… Vrkuta je odlicna i ja ju pijem…Sretno!!
Mogu li se i ja pridruzit na listu za ne dobit 30.10??
https://lt1f.lilypie.com/iH35p2.png
ja sam morala ponovit da se uvjerim da je stvarno plus :) baby girl cestitam od srca 😊
Lista za NE dobit:
Miska 11.10.
Crnokosa 23.10.
Leona 23.10.
Nessah 24.10.
Orhideja 27.10.
Pticica 29.10.
Ivyp 30.10.
Zabica25 03.11.
Paula5 12.11.
Jana, Ivyp baš mi je žao želim vam da što prije vidite ponovno plusiće
Vecka sto da ti kazem, kad mislis da ne moze gore ipak ocito moze. Da je on stalno doma ajde nekako, kad dode m, dode...ali ova planiranja i datumi i kalendar me vec izluduju, pet puta na dan pogledam i racunam sve moguce scenarije. Pokusavam ne mislit, al kad se sjetim da bi to "lovljenje" s klomifenima i ovulacijama moglo potrajat pol godine, slabo mi je!
Kako je krenulo jos cu te kopirat i u tvojim dugim ciklusima pa ce nam biti jos veselije
Ajme nemoj još samo i ciklusi da ti se produže, groznooo... iskreno mene je spasilo kako mjerim bazalnu i po njoj točno znam kad je ovulacija i koliko mi traje lutealna faza. Ovaj mj. je O bila 52 dan, a lutealna mi je 12dana, 64 dana mi ciklus trajao
Sortiraj odgovore
Najstariji