Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mallla
    19. Listopad 2015. 14:46

Boook cure!
    Evo mene nazad nakon nekog vremena! 
    Mislila sam ovaj mjesec pauzirat s racunanjima I sl. Al ipak nisam. Blize se plodni dani I veselim im se!
    M sam dobila na dan vjencanja 9.10...pa sad u nove pobjede. ...ne dobit trebam 9.11...vecka ubaci me na listu molim te!
    Cestitam na plusicima, vidim da ih ima...nisam citala sve unazad al ovih dana cu.
    Da znate falilo mi je ovo cakulanje s vama 

url=https://lilypie.com]

Veja
    19. Listopad 2015. 17:03

Lista za NE dobit:

Miska 11.10.
    Crnokosa 23.10.
    Leona 23.10.
    Nessah 24.10.
    Orhideja 27.10.
    Pticica 29.10.
    Ivyp 30.10.
    Zabica25 03.11.
    MajaSocka 09.11
    Paula5 12.11.

MajaSocka, vratila si nam se  neka ti bude ovaj ciklus dobitni 

LuKi5
    19. Listopad 2015. 17:32

Babygirl, aaaaa cestitaaam!!! Napokon ce princezica dobiti bracu ili seku  Zelim ti urednu I skolsku trudnocu, te puno laksi drugi porod. Pusa draga

Paula, draga rijeci ti se pozlatile...Ja se jos ne mogu nacuditi da decki mogu biti takve maze, L ljibi sve plisanepa Iim njezno prica, obozava zivotinje, kad god vidi zivotinju sav je sretan I hoce je pomaziti. Bas donose te bebice veselje. 
    Zao mi je da nismo negdje blize pa da koji put popijemo kavu. Ogromna pusa tebi I tvojem mazastom princu. I  you too 

miska, moguce je da ti je stitnjaca utjecala na trajanje ciklusa, ako trudnoca nije. U svakom slucaju zelim ti sto prije M ili T da vise ne moras biti u neizvjesnosti I misliti se sto je sa ciklusom.

14.06.2014. L ♥

LuKi5
    19. Listopad 2015. 17:34

MajaSocka, dobrodosla natrag I sto prije preselila na pdf trudnoca 

14.06.2014. L ♥

Bety
    19. Listopad 2015. 17:39

Pozz svima,
    nova sam na ovom forumu pa bih molila za savjet.
    Naime, prije dvije godine imala sam jednu prirodnu trudnoću koja je završila u 10. tjednu. Nakon toga 2 neuspješna ivf ciklusa.
    12. 10. imala sam treći transfer i užasno me muče simptomi. Do jučer grčevi slični menstrualnima, pojačani iscjedak, bolne grudi. Danas kao da je sve malo splasnulo, grčeva nema, iscjedak oskudniji, nije mi ni hladno, grudi me doduše bole, ali ne znam je li to od progesterona. Temperatura 37. 1. Betu bih morala vaditi 26., ali do sada sam uvijek dobila menstruaciju ranije.
    Imam li se čemu nadati ili...
    Hvala :)

baby♡girl
    19. Listopad 2015. 18:09

LuKi hvala ti draga moja, i ti si jedna od onih koje su bile uz mene sve ovo vrijeme. Pusa tebi i malom L 

Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.

leonaaa
    19. Listopad 2015. 19:34

Babygirl, čestitke, svu sreću svijeta želim tebi i bebacu!!!

Ja radila malo prije test, negativan je...  Ali me tješi kaj mi je 10.dpo, pa nije čudo... i večer je... Znam, rekle ste mi da je prerano, al ne slušam... Cicke me toliko bole da noćas nisam mogla ležat na njima, a inače uvijek spavam na trbuhu.. Sad ga više neću radit do nedjelje sigurno...a pretpostavljam da će ranije M doci...

• ema.curri.39
    19. Listopad 2015. 22:49

BabyGirl bas mi je drago zbog tebe…cestitke od srca..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.