Hej curke!
Stigla moja M, Vecka stavi me na listu za 12.11.
Sinoć nakon zadnje poruke odem na wc, kad ono eto nje... Ali ovaj ciklus se nisam mogla ni nadati.
Cure kako vi računate 1dc kad stigne tako oko ponoći?
Puse!!
Lista za NE dobit:
Miska 11.10.
ema.curri. 16.10
iva1989lea 17,10
Babygirl 19.10.
Crnokosa 23.10.
Leona 23.10.
Nessah 24.10.
Orhideja 27.10.
Pticica 29.10.
Zabica25 03.11.
Paula5 12.11.
Paula, ajooojj, al ako se nisi nadala, onda nisi vjerojatno ni puno razočarana, novi ciklus, nova nada, držim fige
Ja računam ako je bliže ponoći, onda kao sutra dan
Hvala Vecka... Ma nije bilo zaista šanse ovaj ciklus.. Eto mene u 14. ciklusu, bar mislim, već sam se pogubila...
Tako i ja računam, kad prođe ponoć..
Curke, ja sam novija tu, ali te vaše dobre vibre super djeluju na mene!
Vidim da nisam jedina koja se trudi dobiti bebicu, pa je nekako uz vas sve lakše....
Puno ste mi drage i olakašavate situaciju, nakon brda ljudi koji imaju samo upitnike iznad glava, vi ste melem... Puno hvala!
Znam da je rano, danas mi je 7. DPO najvjerojatnije, ali ja bi radila test..inače 31. DC. Nemrem više izdržat... Ali vjerojatno neću ništa vidjet i zato vas molim da me urazumite!
Cice su mi veeelike, grčeve imam stalno (ili ih umišljam).. Tipično prije menge..
Vjerojatno neće bit ništa, ko i svaki put..
Ali....
leonaaa izdrži još malo nemoj raditi test jako je rano meni je 15dpo pokazao - a bila trudna, tako da bolje sačekaj, znam da si nestrpljiva,ali možeš ti to, ako sam ja mogla čekati od 32 do 63dc ma šta je to 31dc
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Pepita, nema mi druge nego čekati! Makar mi je bas ovaj put posebno teško čekati, valjda zato jer se jaaako nadam!
Bas sam nervozna!
Ali da, ako si ti mogla čekati do 63.d, onda ću i ja izdržat!
Sortiraj odgovore
Najstariji