Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    baby♡girl
    17. Listopad 2015. 08:51

Dobro jutro cure 
    Kako ste danas? 
    Miska ima li novosti? Koliko ti sad kasni? 
    Moje jos uvijek nema. Sise su mi u zadnja dva dana narasle i nisu bolne kao sto su bile, ali tesko mi je kad se trebam namjestiti u krevetu. I boli me kad me mala slucajno dodirne. Ne znam stvarno. Bilo bi stvarno fascinantno da se ulovilo, mislim nada uvijek postoji, ali svi znamo da je nada k**** 😅😅😅
    Taman nam je ovih dana 2.godisnjica. Bilo bi to divno 😍😍
    Definitivno ako ne dodje u pon radim test. 
    Svim ostalim trudilicama drzim fige, i ovima koje uskoro ne ocekuju, i ovima koje su trenutno u akciji. 

miska
    17. Listopad 2015. 10:26

baby♡girl

Dobro jutro cure 
    Kako ste danas? 
    Miska ima li novosti? Koliko ti sad kasni? 
    Moje jos uvijek nema. Sise su mi u zadnja dva dana narasle i nisu bolne kao sto su bile, ali tesko mi je kad se trebam namjestiti u krevetu. I boli me kad me mala slucajno dodirne. Ne znam stvarno. Bilo bi stvarno fascinantno da se ulovilo, mislim nada uvijek postoji, ali svi znamo da je nada k**** 😅😅😅
    Taman nam je ovih dana 2.godisnjica. Bilo bi to divno 😍😍
    Definitivno ako ne dodje u pon radim test. 
    Svim ostalim trudilicama drzim fige, i ovima koje uskoro ne ocekuju, i ovima koje su trenutno u akciji. 

Kod mene i jutros sve po starom, bazalna i dalje povisena tako da ni danas nece doc, sinoc me malo probadalo ali je stalo i jutros nis...nece pa nece! Kasni 7 dana, prije 2 dana sam radila test i bio je neg i isto sam si obecala da necu vise radit niti jedan test al mi vrag nije dao mira. Jos si mislim kao potrosila sam sve kineske u ovih 17 mjeseci pa sad necu imat s cim radit, ali ljekarna mi je preko ceste od stana i tesko se savladam!
    Nama je za tjedan dana 7 godina, i isto sam mislila da bi bilo bas lijepo da se konacno pojavi i ta druga crta ali nista...

Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.

baby♡girl
    17. Listopad 2015. 08:53

Crnokosa nisi jedina koja nema doma test 😀 ja sam sama sebi obecala da nema sanse da ga kupim dok ne zakasni, jer se uvijek razocaram, gledam, trazim bilo kakvu sjenu. I uvijek me razocara bas ono posteno. ☺

Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.

LuKi5
    17. Listopad 2015. 10:03

Paula, tako me razveselila tvoja poruka. Vec sam se zabrinula kako te nije bilo. Hvala ti draga, maza je velika, stalno mene i mm-a ljubi i promijeni glasic pa nas njezno zove mami, tata. Bas ga obozavam.

Zelim presretan rodendan tvome princu malenom
    Jesi se uspjela rijesiti one ureaplasme ili jos moras piti terapiju? Bas me ljuti kako je taj tvoj ginekolog neobziran I ima skroz nehumani pristup. Koliko karakter doktora mijenja njegovu percepciju, umjesto da odvoje vremena I popricaju, pokusaju naci rijesenje, samo odmahuju rukom I sto prije rijesavaju pacijente, ofrlje I nikako. Nadam se da ce tvoje malo cudo(curica ili decko) pozuriti I donjeti plus dugoocekivani. Saljem vam pusu ogromnu 

Crnokosa, hehe, nisi jedina, u zivotu nisam kupila niti napravila test za trudnocu. Dvije godine nam je trebalo za sina, saznala da sam trudna na pregledu. :)

Trudilice zelim vam sto prije odlazak na pdf trudnoce, a trudnicama svaka cast sto bodre I dalje. Pusa velika svima 

14.06.2014. L ♥

miska
    [UREĐENO] 10. Svibanj 2017. 15:12

Evo jedne prigodne slike, nadam se da sam je uspjela stavit...ja sam trenutno u sve tri faze! 

• orhideja
    17. Listopad 2015. 15:16

Drage moje, zelim vam ugodan dan. Citam vas danima, radujem se i tugujem sa vama. Svaki dan otvorim forum i prvo gledam cestita li ko kome 😊 
    Ja cu ovako da cestitam svakoj koja je ugledala plusic i mnogo srece da pozelim onima koje ga ocekuju. Nek ovaj oktobar dinese mnogo radosti.
    Ja vikend sama sa sinom, muz radi 😕 vrijeme je za pozeljeti. 
    Cejam da mi se momak probidi pa da bar nas dvoje idemo u setnju.
    Ljubim vas sve i puno pozdrava iz suncanog Kamnika ☺

leonaaa
    17. Listopad 2015. 16:14

Crnokosa, ni ja nemam doma niti jedan testić!  Kad dođe vrijeme, nabavit ću...a nadam se da ću morat nabavit!

Miska, neka ti bazalna ostane visoka!...

Uzivajte danas, konačno ima malo sunčeka!  
    Hvala svima, danas je sve bolje i smirenije!

Paula5
    18. Listopad 2015. 01:24

Hej drage moje! Eto mene u sitne sate... proslavili rodendan i decki spavaji pa ja malo navratila..
    Luki mene svaka tvoja poruka razveseli, ne samo upucena meni.. Tvoj optimizam svakoj od nas mora dati poticaj... Ma znas sve... Tako mlada, a tako.....sve!! Uh kako me ljuti kad se bilo tko, pogotovo takva zenica bori sa takvim s*****... ma draga moja uzivat cea i ti u svom drugom andelu... ne znam jel za 3-6 mj, ali od srca vjerujem da hoces... I  you....
    Curice su preslatke, umiljate... ali kako decki znaju biti maze... jel? Imam, hvala dragom Bogu, svoju od 4 g. Al zelim jos jednu...
    Vecka draga, ti i tvoji ciklusi... zaista se nadam da ces prestati uskoro voditi borbu s njima...
    Miska, sta da to kazem.. bome se nadam da selis dalje i da ces zaobici sve te daljnje pretrage, doktore, tablete...
    Leona kao sto nasa draga i pametna pepita kaze treba pricekati s testom, ali i sama sam od nestrplhivih...  i tako svaki (usla u 14.) ciklus...
    Trudilice, trudnice.... 

• m1992
    18. Listopad 2015. 03:09

Bok svima 😊 Nisam navikla pisati po forumima i iznositi svoju intimu ovako javno, ali trebam podrsku.. barem na ovakav nacin da ju dobijem jer ne volim s nikim pricati o svom problemu…uglavnom vec 10.mj pokusavamo zatrudniti i nikako nam ne ide… ja imam pcos i hormonalni poremecaj…. do sad sam probala i kontracepciju i femisan a kapi, i mijenjala prehranu, tjelovjezba, pratila plodne dane i ovulaciju, mjerila bazalnu temperaturu, dizala noge u zrak 😂😂 … trenutno pijem caj od vrkute i nadam se da ce pomoci jer sam umorna od svega… da li ima tko jos kakav savijet? Sta piti da ubrzamo proces zaceca? 😁😁 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI