Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • orhideja
    17. Listopad 2015. 15:16

Drage moje, zelim vam ugodan dan. Citam vas danima, radujem se i tugujem sa vama. Svaki dan otvorim forum i prvo gledam cestita li ko kome 😊 
    Ja cu ovako da cestitam svakoj koja je ugledala plusic i mnogo srece da pozelim onima koje ga ocekuju. Nek ovaj oktobar dinese mnogo radosti.
    Ja vikend sama sa sinom, muz radi 😕 vrijeme je za pozeljeti. 
    Cejam da mi se momak probidi pa da bar nas dvoje idemo u setnju.
    Ljubim vas sve i puno pozdrava iz suncanog Kamnika ☺

leonaaa
    17. Listopad 2015. 16:14

Crnokosa, ni ja nemam doma niti jedan testić!  Kad dođe vrijeme, nabavit ću...a nadam se da ću morat nabavit!

Miska, neka ti bazalna ostane visoka!...

Uzivajte danas, konačno ima malo sunčeka!  
    Hvala svima, danas je sve bolje i smirenije!

Paula5
    18. Listopad 2015. 01:24

Hej drage moje! Eto mene u sitne sate... proslavili rodendan i decki spavaji pa ja malo navratila..
    Luki mene svaka tvoja poruka razveseli, ne samo upucena meni.. Tvoj optimizam svakoj od nas mora dati poticaj... Ma znas sve... Tako mlada, a tako.....sve!! Uh kako me ljuti kad se bilo tko, pogotovo takva zenica bori sa takvim s*****... ma draga moja uzivat cea i ti u svom drugom andelu... ne znam jel za 3-6 mj, ali od srca vjerujem da hoces... I  you....
    Curice su preslatke, umiljate... ali kako decki znaju biti maze... jel? Imam, hvala dragom Bogu, svoju od 4 g. Al zelim jos jednu...
    Vecka draga, ti i tvoji ciklusi... zaista se nadam da ces prestati uskoro voditi borbu s njima...
    Miska, sta da to kazem.. bome se nadam da selis dalje i da ces zaobici sve te daljnje pretrage, doktore, tablete...
    Leona kao sto nasa draga i pametna pepita kaze treba pricekati s testom, ali i sama sam od nestrplhivih...  i tako svaki (usla u 14.) ciklus...
    Trudilice, trudnice.... 

• m1992
    18. Listopad 2015. 03:09

Bok svima 😊 Nisam navikla pisati po forumima i iznositi svoju intimu ovako javno, ali trebam podrsku.. barem na ovakav nacin da ju dobijem jer ne volim s nikim pricati o svom problemu…uglavnom vec 10.mj pokusavamo zatrudniti i nikako nam ne ide… ja imam pcos i hormonalni poremecaj…. do sad sam probala i kontracepciju i femisan a kapi, i mijenjala prehranu, tjelovjezba, pratila plodne dane i ovulaciju, mjerila bazalnu temperaturu, dizala noge u zrak 😂😂 … trenutno pijem caj od vrkute i nadam se da ce pomoci jer sam umorna od svega… da li ima tko jos kakav savijet? Sta piti da ubrzamo proces zaceca? 😁😁 

• ema.curri.39
    18. Listopad 2015. 07:07

Mene makni s liste…stigla vjestica jos jucer…

Veja
    18. Listopad 2015. 08:22

Lista za NE dobit:

Miska 11.10.
    iva1989lea 17.10
    Babygirl 19.10.
    Crnokosa 23.10.
    Leona 23.10.
    Nessah 24.10.
    Orhideja 27.10.
    Pticica 29.10.
    Zabica25 03.11.
    Paula5 12.11.

Miska, kakvo je stanje??
    Lea, Baby ?

iva1989lea
    18. Listopad 2015. 09:21

Evo moja inače točna ko sat kasni :) imam nekakve grčeve već 3-4 dana al vještice nema ...ni k od krvi ...

Veja
    18. Listopad 2015. 10:20

Orhideja, uzivaj bar imas s kim 

Paula, ne znam zasto polazem nade u ovaj ciklus, al bas mi je nekako drugaciji osjecaj, nadam se iskreno da me nece iznevjerit, jos sam jutros sanjala da sam bila kod doktorice i da mi je rekla da na uzv vidi tockicu, pa sam jutros jos posebno radi toga u svom svijetu. Jos mi danas zadnji dan M i u nove pobjede 

M1992 dobro dosla i sto prije se preselila drugi pdf  
    Ti si dosta toga isproblaa, jesi bila kod doktorice, vadila nalaze za hormone?

Miska, jesi radila opet test?? Jooj bas se iskreno nadam da vjestica nece sticiii !!! 

Lea, izgleda da bi i ti mogla ugledati plusic, supeèr!!  Cure, bas se veselim 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.