Lista za NE dobit:
Miska 11.10.
iva1989lea 17.10
Babygirl 19.10.
Crnokosa 23.10.
Leona 23.10.
Nessah 24.10.
Orhideja 27.10.
Pticica 29.10.
Zabica25 03.11.
Paula5 12.11.
Miska, kakvo je stanje??
Lea, Baby ?
Lista za NE dobit:
Miska 11.10.
iva1989lea 17.10
Babygirl 19.10.
Crnokosa 23.10.
Leona 23.10.
Nessah 24.10.
Orhideja 27.10.
Pticica 29.10.
Zabica25 03.11.
Paula5 12.11.
Miska, kakvo je stanje??
Lea, Baby ?
A isto kao i sve ove dane prije. Cekam i nikako da docekam. Bazalna i dalje postojana.. danas evo tocno tjedan dana u kasnjenju. Ovo mi se jos nije dogodilo da toliko kasni. Sad mi je zao sto nisam od pocetka mjerila bazalnu pa bih bar znala kad je bila o. Ovo stanje malo izluduje!

Evo moja inače točna ko sat kasni :) imam nekakve grčeve već 3-4 dana al vještice nema ...ni k od krvi ...

Orhideja, uzivaj bar imas s kim
Paula, ne znam zasto polazem nade u ovaj ciklus, al bas mi je nekako drugaciji osjecaj, nadam se iskreno da me nece iznevjerit, jos sam jutros sanjala da sam bila kod doktorice i da mi je rekla da na uzv vidi tockicu, pa sam jutros jos posebno radi toga u svom svijetu. Jos mi danas zadnji dan M i u nove pobjede
M1992 dobro dosla i sto prije se preselila drugi pdf
Ti si dosta toga isproblaa, jesi bila kod doktorice, vadila nalaze za hormone?
Miska, jesi radila opet test?? Jooj bas se iskreno nadam da vjestica nece sticiii !!!
Lea, izgleda da bi i ti mogla ugledati plusic, supeèr!! Cure, bas se veselim
Orhideja, uzivaj bar imas s kim
Paula, ne znam zasto polazem nade u ovaj ciklus, al bas mi je nekako drugaciji osjecaj, nadam se iskreno da me nece iznevjerit, jos sam jutros sanjala da sam bila kod doktorice i da mi je rekla da na uzv vidi tockicu, pa sam jutros jos posebno radi toga u svom svijetu.Jos mi danas zadnji dan M i u nove pobjede
M1992 dobro dosla i sto prije se preselila drugi pdf![]()
Ti si dosta toga isproblaa, jesi bila kod doktorice, vadila nalaze za hormone?
Miska, jesi radila opet test?? Jooj bas se iskreno nadam da vjestica nece sticiii !!!
Lea, izgleda da bi i ti mogla ugledati plusic, supeèr!!Cure, bas se veselim
A nisam radila opet test jer znam da nismo pokrili nista od tih dana. Ono sto smo pokrivali je bilo puno prije i da je uspjelo onaj prvi test u cetvrtak bi vec pokazao.
Kad smo kod tih snova, ja sam cak prije par dana sanjala da sam rodila hahah, a nije ni cudo da sanjam to kad o nicem drugom ni ne razmisljam. Vidim da si i ti kao i ja u 17 ciklusu trudenja, i da si od srpnja tu na forumu, isto kao i ja, i cak imamo priblizan broj poslanih poruka..pa eto neka se skupa onda prebacimo i na te ljetne bebe

Pozdrav cure
Kod mene jos nema vjestice.
Sise i dalje bolje, bas onako momacki.
Muz mi je sinoc sanjao da imamo i sina, a ja sanjala da sam rodila tri macke 😅😅😅😅
Dam joj fore jos do sutra. Iako da oprostite, moram na wc cesto, sto je inace cudno jer idem ili jednom dnevno ili niti jednom. I mokriti idem cesce, ali ajde necemo si davat bas preveliku nadu. Uloske stavljam vec par dana za svaki slucaj.
M1992 dobrodosla, sto prije otisla na drugi pdf. Obzirom da imas pcos mozda da odes kod ginekologa na neke pretrage dodatne, ako vec nisi bila. Ovo je zaista divno procitati da netko stvarno daje sve od sebe i mijenja nacin prehrane, ali zaboravila si jednu bitnu stvar. Opusti se malo 😊😊😊
Znam kako ti je, i meni to sve predugo traje, ali da sam nastavila 24 h dnevno bit u tome svemu (osjecam se kao da sam radila na bebi cijeli mjesec sama svaki dan od 0-24h, a muz je bio tu tek toliko da donira malo sjemena 😅😅😅)
mislim da bi poludila. Probaj jedan mjesec bez icega, opusteno totalno. I naravno ginekologu zbog pcos, cure su tu spominjale klomifen. Sretno draga
Emma zao mi je i nadam se da je sljedeci ciklus tvoj
Lea, Miska drzim vam fige i navijam da je beba vec na putu
Ostale trudilice puno srece vam zelim 😙😙😙😙
Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.
Baby girl hvala ti...želim ti što i sebi :) i ja imam problema s wc-om...

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji