Pepita, hvala ti! Ovo znači beskrajno puuuno!
Ti čuvaj svoje malo srčeko, još malo pa češ imat najdraže biće pored sebe!
leonaaa ma nema na čemu znam ja kako je to biti nervozan, i drago mi je kada uspijem malo smanjiti nervozu pred iščekivanje jer znam koliko je to sve meni značilo i hvala ti punooo
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Hahahahhaha Miska, bas si me nasmijala
Ja nekako mislim da bi ti mogla plusic ugledat
Leonaa, rano je, izdrzi jos bar tjedan dana, mozes ti to
Leonaaa ...znam kako ti je i ja sam sva napeta,ne znam zašto ali ovaj ciklus posebno,ne znam kako ću izdržati do kraja slj.tj. Ja ne mogu reći da imam neke simptome,osim što me grudi jako bole i što sam pos.ovulacije par dana osjećala kao da ću dobiti,taj neki osjećaj u trbuhu! Ali ja nisam u iskušenju da pravim test....jer nećete vjerovati,ali mislim da sam ja jedina ovdje koja doma nema ni jedan test! Ne znam,nakon 3 god.pokušavanja,lh trakica koje mi nisu pomogle više nisam htjela ništa kupovati! Pošto mi je menga točna,ako zakasni više od dan-dva...nema šta drugo biti,onda ću praviti test! Jer iskreno dosta mi je više razočaranja! I stalno maštam kako ću vidjeti taj plusić,tu crticu i kako ću skakati od sreće i bit ću najsretnija osoba na svijetu....ali do tad...ništa nam ne preostaje nego čekati
Dobro jutro cure
Kako ste danas?
Miska ima li novosti? Koliko ti sad kasni?
Moje jos uvijek nema. Sise su mi u zadnja dva dana narasle i nisu bolne kao sto su bile, ali tesko mi je kad se trebam namjestiti u krevetu. I boli me kad me mala slucajno dodirne. Ne znam stvarno. Bilo bi stvarno fascinantno da se ulovilo, mislim nada uvijek postoji, ali svi znamo da je nada k**** 😅😅😅
Taman nam je ovih dana 2.godisnjica. Bilo bi to divno 😍😍
Definitivno ako ne dodje u pon radim test.
Svim ostalim trudilicama drzim fige, i ovima koje uskoro ne ocekuju, i ovima koje su trenutno u akciji.
Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.
Crnokosa nisi jedina koja nema doma test 😀 ja sam sama sebi obecala da nema sanse da ga kupim dok ne zakasni, jer se uvijek razocaram, gledam, trazim bilo kakvu sjenu. I uvijek me razocara bas ono posteno. ☺
Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.
Paula, tako me razveselila tvoja poruka. Vec sam se zabrinula kako te nije bilo. Hvala ti draga, maza je velika, stalno mene i mm-a ljubi i promijeni glasic pa nas njezno zove mami, tata. Bas ga obozavam.
Zelim presretan rodendan tvome princu malenom
Jesi se uspjela rijesiti one ureaplasme ili jos moras piti terapiju? Bas me ljuti kako je taj tvoj ginekolog neobziran I ima skroz nehumani pristup. Koliko karakter doktora mijenja njegovu percepciju, umjesto da odvoje vremena I popricaju, pokusaju naci rijesenje, samo odmahuju rukom I sto prije rijesavaju pacijente, ofrlje I nikako. Nadam se da ce tvoje malo cudo(curica ili decko) pozuriti I donjeti plus dugoocekivani. Saljem vam pusu ogromnu
Crnokosa, hehe, nisi jedina, u zivotu nisam kupila niti napravila test za trudnocu. Dvije godine nam je trebalo za sina, saznala da sam trudna na pregledu. :)
Trudilice zelim vam sto prije odlazak na pdf trudnoce, a trudnicama svaka cast sto bodre I dalje. Pusa velika svima
14.06.2014. L ♥
Evo jedne prigodne slike, nadam se da sam je uspjela stavit...ja sam trenutno u sve tri faze!
Sortiraj odgovore
Najstariji