Ivyp, Lea, Leona, emma hvala vam cure, od srca.
Miska meni se u ovih 11 mj 2 puta dogodilo da mi se ciklus produzi na 41-45 dana. S tim da nemam pcos, sve pretrage bile u redu. Ali oba puta sam zaista bila jako opterecena svime, i jednostavno sam ju odgodila. Cure su i prije pisale o tome. Od silne zelje tijelo odgadja dolazak M. Nadam se ipak da je u tvom pitanju kasnija O pa samim time i T.
Lea pridruzi se curama na ljetnim bebama
Cure ako vas tjesi, bit ce kad najmanje ocekujete. Ovaj ciklus smo imali 5 puta odnos i to samo 1 na pocetku plodnih dana. Jednostavno nismo stigli zbog posla. Zato sam bila onoliko nepovjerljiva. Stvarno sam sokirana. Zelim vam sto prije da se preselite na drugi pdf, da oslobodimo ovu temu za neke nove zenice koje ce planirati svoje bebe.
Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.
Hvala vam na lijepim zeljama, a vama zeliM isto sto I sebi, sto skoriju zdravu trudnocu!
url=https://lilypie.com]
Ema, dobila sam blastocitu (3). Bila sam na FET-u. Terapija: 3x200 mg progesterona i 3x2 g Estrofema.
Do sada sam uvijek dobila menstruaciju 8. dan nakon transfera.
Nikakvu inekciju nisam dobila.
To je ujedno bila zadnja smrznuta blastica. Ako ne uspije, sve ispočrtka :(
Sretno svima s trudnićama :)
Babygirl, cudo kako T uvijek dode kada se najmanje nadamo I mislimo da je bas nemoguce da je T u pitanju. Bas si mi uljepsala dan. Sjecam se onih tvojih produzenih ciklusa kada smo sve mislile da je zbog T. Psiha je bas grozna neki put. Sto sve radi tijelu. Samo neka si ti docekala svoj plus nakon duugo vremena. Pusa draga
14.06.2014. L ♥
Bety ja se ne razumijem baš u to sve, ali evo zaista od srca držim fige da ti se primila jedna mala bebica
LuKi da, da kad se samo sjetim srećom sam imala sve vas tu da me umirite, ohrabrite i zajedno čekate sa mnom. Draga i ja sam sretna, ma presretna. MM je van sebe, od sreće i veselja. Samo ga je dočekao test na stolu. Mislio je da ga zezam, ali eto najbolji poklon za drugu godisnjicu
Jedva cekam da ti se rijese svi problemi, pa da uvećate svoju obitelj i da se mali L ima s kim igrati
Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.
BabyGirl, i ja se tome nadam, ali malo me strah svega toga.
Tebi sve naj u naj u novoj trudnoći
Bety draga samo opušteno i razmišljaj pozitivno 😊 pozitivno razmišljanje privlači pozitivne stvari u život. Znam da je teško u takvoj situaciji, ali ništa te ne košta da probaš
pozdrav cure. Imam pitanje. Da li bih trebala početi razmišljati o umjetnoj oplodnji s obzirom da mi je odstranjen jedan jajovod i od operacije je prošlo 8 mjeseci a ja nikako da zatrudnim :(
Cure da vas pozdravim
Čitam vas redovno, al dograbile su me sva " radosta" pa eto uglavom nemam volje ili snage pisat, bit će bolje
Uglavnom samo da znate da sam tu za vas i kad ne tipkam, i da vas svaki dan pratim.
Čestitke na novim plusićima, a ostale curke željno čekam na temi ljetne bebe
Ps. Paula tvom frajeru od srca sretan veliki 4. ročkas
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Dograbile su me sve " radosti" trudnoće, to sam mislila napisat.... jjoooooj
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sortiraj odgovore
Najstariji