Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    LuKi5
    19. Listopad 2015. 17:34

MajaSocka, dobrodosla natrag I sto prije preselila na pdf trudnoca 

14.06.2014. L ♥

Bety
    19. Listopad 2015. 17:39

Pozz svima,
    nova sam na ovom forumu pa bih molila za savjet.
    Naime, prije dvije godine imala sam jednu prirodnu trudnoću koja je završila u 10. tjednu. Nakon toga 2 neuspješna ivf ciklusa.
    12. 10. imala sam treći transfer i užasno me muče simptomi. Do jučer grčevi slični menstrualnima, pojačani iscjedak, bolne grudi. Danas kao da je sve malo splasnulo, grčeva nema, iscjedak oskudniji, nije mi ni hladno, grudi me doduše bole, ali ne znam je li to od progesterona. Temperatura 37. 1. Betu bih morala vaditi 26., ali do sada sam uvijek dobila menstruaciju ranije.
    Imam li se čemu nadati ili...
    Hvala :)

ema.curri.39
    19. Listopad 2015. 22:48

Dal si pikala pen ili kakve druge inekcije prije zadnjeg transfera osim stoperice? Si dobila embrij ili blastocistu?
    Grcevi su normalni a vecinom dobar znak…bolne grudi takodjer al to moze biti i od lijekova ako si bila u stimuliranom…

baby♡girl
    19. Listopad 2015. 18:09

LuKi hvala ti draga moja, i ti si jedna od onih koje su bile uz mene sve ovo vrijeme. Pusa tebi i malom L 

Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.

leonaaa
    19. Listopad 2015. 19:34

Babygirl, čestitke, svu sreću svijeta želim tebi i bebacu!!!

Ja radila malo prije test, negativan je...  Ali me tješi kaj mi je 10.dpo, pa nije čudo... i večer je... Znam, rekle ste mi da je prerano, al ne slušam... Cicke me toliko bole da noćas nisam mogla ležat na njima, a inače uvijek spavam na trbuhu.. Sad ga više neću radit do nedjelje sigurno...a pretpostavljam da će ranije M doci...

• ema.curri.39
    19. Listopad 2015. 22:49

BabyGirl bas mi je drago zbog tebe…cestitke od srca..

baby♡girl
    19. Listopad 2015. 23:06

Ivyp, Lea, Leona, emma hvala vam cure, od srca. 
    Miska meni se u ovih 11 mj 2 puta dogodilo da mi se ciklus produzi na 41-45 dana. S tim da nemam pcos, sve pretrage bile u redu. Ali oba puta sam zaista bila jako opterecena svime, i jednostavno sam ju odgodila. Cure su i prije pisale o tome. Od silne zelje tijelo odgadja dolazak M. Nadam se ipak da je u tvom pitanju kasnija O pa samim time i T. 
    Lea pridruzi se curama na ljetnim bebama 
    Cure ako vas tjesi, bit ce kad najmanje ocekujete. Ovaj ciklus smo imali 5 puta odnos i to samo 1 na pocetku plodnih dana. Jednostavno nismo stigli zbog posla. Zato sam bila onoliko nepovjerljiva. Stvarno sam sokirana. Zelim vam sto prije da se preselite na drugi pdf, da oslobodimo ovu temu za neke nove zenice koje ce planirati svoje bebe. 

Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.

Mallla
    20. Listopad 2015. 01:21

Hvala vam na lijepim zeljama, a vama zeliM isto sto I sebi, sto skoriju zdravu trudnocu!

url=https://lilypie.com]

Bety
    20. Listopad 2015. 09:10

Ema, dobila sam blastocitu (3). Bila sam na FET-u. Terapija: 3x200 mg progesterona i 3x2 g Estrofema.
    Do sada sam uvijek dobila menstruaciju 8. dan nakon transfera.
    Nikakvu inekciju nisam dobila.
    To je ujedno bila zadnja smrznuta blastica. Ako ne uspije, sve ispočrtka :(

Sretno svima s trudnićama :)

LuKi5
    20. Listopad 2015. 09:11

Babygirl, cudo kako T uvijek dode kada se najmanje nadamo I mislimo da je bas nemoguce da je T u pitanju. Bas si mi uljepsala dan. Sjecam se onih tvojih produzenih ciklusa kada smo sve mislile da je zbog T. Psiha je bas grozna neki put. Sto sve radi tijelu. Samo neka si ti docekala svoj plus nakon duugo vremena. Pusa draga 

14.06.2014. L ♥

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI