Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Veja
    19. Listopad 2015. 09:17

Lista za NE dobit:

Miska 11.10.
    Crnokosa 23.10.
    Leona 23.10.
    Nessah 24.10.
    Orhideja 27.10.
    Pticica 29.10.
    Zabica25 03.11.
    Paula5 12.11.

Veja
    19. Listopad 2015. 09:26

Baby, ČESTITAAAM, kao što sam i Lei rekla neka bude sa srećom i blagoslovljeno !!!

Naša lista za NE DOBITI se smanjiva, neka, neka... srce kao kuća

Čekamo sada najbliže datume za slijedeće plusiće od Crnokose,Leone i Nessah

Pepita2109
    19. Listopad 2015. 09:41

babygirl  sve smo si rekle, sve znaš  donijela si mi  na ovaj kišan i bezvezan dan 

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

JanaH.
    19. Listopad 2015. 10:00

Jutro!
    Evo i mene k vama, nažalost selim se s ljetnih beba 2016. :(

Kod mene bio spontani  prošli tjedan , trudnoća 6tj+4, ali hvalabogu nije trebala kiretaža, sve se samo očistilo... I krvarenje je već stalo... 
    Sad čekam prvu M pa da napravimo uzv i papu, nakon toga možemo bez problema krenuti dalje po plusić... 
    Ja se dobro osjećam tak da je gin rekla nema potrebe za pauzom... Druga stvar bi bila da sam išla na kiretažu, tada se preporuča 3-6mj pauze... 

Pijem čaj od vrkute, i femisam A kapi da se maternica što bolje oporavi...

2006.
    2008.
    2010.
    10/2015 7+5

• orhideja
    19. Listopad 2015. 10:01

Baby prelijepa prva jutarnja vijest. Zelim ti urednu trudnocu. Ovo me malo podsjetilo na moju prvu trudnocu i ono uzbudjenje kada sam ugledala dvije crtice ☺

JanaH.
    19. Listopad 2015. 10:02

Čestitam svima na friškim plusićima :)

2006.
    2008.
    2010.
    10/2015 7+5

JanaH.
    19. Listopad 2015. 10:08

Rekla mi je gin, da nismo planirali bebu i da nisam radila test, nebi ni znala da sam trudna, već bi vjerovala da je samo kasnila... Isto je rekla da se pauza preporuča da se žena psihički oporavi, a ja se dobro osjećam kaj se toga tiče i najveći "lijek" bi bila ponovna trudnoća... 
    rekla je da mogu nakon 4-6tj očekivati M, nakon toga radimo papu i to je to...

2006.
    2008.
    2010.
    10/2015 7+5

miska
    19. Listopad 2015. 10:17

Opet plusic, bravoooo!! 

Ja danas opet pisnula testic, opet negativan, 9 dana kasni. Ne kuzim uopce sto se dogada. Bazalna je jos uvijek povisena, nazalost nisam mjerila od pocetka pa ne znam kad je doslo do O. 
    Uopce mi se vise ne ide po doktorima, nit mi se placaju testovi, nit beta, nis nis! Bas sam ljuta!

baby♡girl
    19. Listopad 2015. 10:36

Dunyasha, Vecka, Orhideja, Miska, Jana hvala vam puno 😊😊😊
    Pepita znas sve 
    Ajme jos ne mogu vjerovati, muzu cu tako lijepo upakirati test i zvečku, jedva čekam njegovu reakciju 😆😆😆 Zelim svim trudilicama da sto prije osjete ovaj osjecaj 
    Ovom prilikom ću se zahvaliti svim curama koje su bile uz mene ovih skoro godinu dana, Stella, AlmS, Dulcinela, Dilb, Jelena, Nessah, Pepita, mama☆ i sve ostale, od ovog odusevljenja mi mozak blokira. Ljubim vas sve. 

Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.