Drage moje pozdrav!!
Malakoza i zumbul cestitke od srca!!
Peppe dobro kaze miska, nazalost, dodati kod ginekologa koji mjeswc vise pokusavanja... drzi se..
Mene gin na redovnoj kontroli sa 30, nakon sto sam rekla da se cca godinu trudimo, poslao na svasta... taman sam tih dana ostala trudna.. ali hocu reci da sam to slucajno spomenula i cak nismo ni svaki ciklus nista ciljali.. A sad kazem gin, drugom nazalost, da se trudimo vise od god i imam tih dijagnoza i 35 pa kaze kud zurite...
Babygirl, Nessah veliki poljubac i nadam se da uskoro i mi selimo...
Velika pusa trudnicama...
Pepita mislim na tebe i odbrojavamo s tobom... ajme kako idu mjeseci...
Vecka svaka cast sto si preuzela listu...
Ja sam trebala jucer dobiti, ali nema je... nisam trudna jer ovaj mjesec nije bilo akcije ni blizu plodnih... zeza me i remeti planove, a ovaj put ju bas cekam..
Trudilice moje drage, vda ne nabrajam svaku, pusa i fige da sto prije ostvarimo svoj cilj...
I na kraju, secer, Lukiiii
Djecak ti je preprepredivan... Predivno mi je citati tvoje poruke pozitive i ohrabrenja, zelim ti zdravlje i da posamaras te dijagnoze i da skupa odbrojavamo...
Nessah meni ce sljedeci mjesec biti puna godina. Iako nadam se da cemo se sve skupa preseliti na drugi pdf ubrzo.
Paula5 tako je i meni ovaj ciklus, slabo pokriveno totalno. Ali vec osjetim da dolazi, nadam se da ce sto prije proci pa da mogu jos jedan ciklus pokusati sama, a onda dalje na pretrage.
Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.
Večer dame moje :)
Meni su sigurno sad negdje plodni dani, nemam pojma, ne mjerim bazalnu, ne pratim iscjedak...samo sam se prepustila pa ćemo vidjet hoćemo li uspjeti sad.
Vecka, hvala što si preuzela listu...
Vidim da nas Sanjarka ne napušta nego nas i dalje bodri. HVALA!!!
Ostalim curama želim ovaj ciklus ono što i sebi... veliki +
Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)
Peppe jako mi je zao za M…mislim da ce i meni sutra doci vjestica prokleta…ma u stvari sigurna sam 😤😠
Nessah eto tebe, baš sam se pitala gdje si i kako si, drago mi je da si ponovo ovdje i da hrabro ideš u nove pobjede i od srca ti želim da što prije ugledaš plusić i grliš svoje djetešce.. to želim svakoj ovdje, a ponajprije starim trudilicama da što prije odu na novi pdf jer je ovdje postala gužva
Paula draga pa ni tebe nije nešto bilo.. vidim da i tebe vještica pošteno zajebava..
da da bliži se dan kada ću ugledati svoju bebicu, odbrojavamo
Trudilice drage, čitam vas redovno, kad treba uskočim,ali znajte jedno da navijam za svaki vaš plusić, da se radujem i tugujem sa vama.. budite hrabre stižu plusići ubrzo samo fino uživajte sa svojim voljenima
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Ej cure...evo mene...tu sam i čitam vas...kod mene nekakvi povremeni grčevi u stomaku i bolne grudi...mislim da je to sve pms...
Aaaaa Pepita draga moja, oci mi zasuze kad vidim tvoju poruku... Za cure koje ne znaju, ja sam ovdje pola godine (14 ciklus trudenja), a ova predivna zenica je uvijek ovdje i rodit ce za mjesec dana... Uh, koliko sam puta upala u krizu i lupeta, uvijek si me spustila na zemlju (mlada je od mene 12 g). Draga, hvala ti na ovih pola godine podrske, ne samo meni... svaka ti je... ma znas koliko te volim...
Nisam pisala 2 tj, al pratila sam.. proslavili smo 4.rodendan i fali nam braco ili seka...
Moja M ni na vidiku, pa stvarno ne vjerujem sad kad ju ne mogu docekati...
Peppe …
Pusa svim dragim trudilicama!!
A naravno i nasim dragim trudnicama....
Paula hvala ti draga na prekrasnim riječima sva se zacrvenila heheh, nema ljepšeg nego biti uz nekoga i biti podrška i kada je dobro i kada je loše iako ni loše nije uvijek loše kako nam se čini, samo je potrebno malo vjere i onoga što svakoj od nas nedostaje a to je strpljenje ( jer i ja sam bila trudilica, kratko,ali isto sam prošla svojom velikom željom), i da doslovno vrištim od sreće na svaki plusić ovdje.. i još nešto, definitivno je istina ona da će se dogoditi kada ćete se najmanje nadati ( barem je meni tako bilo i par osoba koje poznajem ).. Oooo pa sretaaan vam 4.ti rođendan i od srca želim jednog bracu ili seku pratim vas sve i dalje drage moje držim vam fige da vas vještica zaobiđe pa to će biti najljepši rani poklon za Božić
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Jutro cure
Evo baš iz ovih razloga ljubavi i podrške obožavam dolaziti na klokanicu, Cure, baš je lijepo viditi da tolika potpora vlada među trudilicama, a još veća ohrabrenja od naših trudnica, pa zar to nije prekrasno
Pa sretan 4.-ti ročkas, a da 5.-ti dočeka sa bracom ili sekom
Nessah, meni ti je sad već 17 ciklus, dugo trajeee al nada postoji
drage trudilice jedva čekam da vas sve vidim na pfd trudnoća, da zajedno kukamo oko mučnina i ostalih (ne)slatkih muka! :)
jedino što vam mogu još jednom savjetovati, slušajte tijelo i kad kaže da bi O mogla biti aktualna, odmah u akciju i noge na zid poslije (pazite da ne iscuri).. ja nekako vjerujem da je to nešto značilo u mom slučaju... jer to razdoblje mi je bilo dosta stresno, i ne znam kako je moje tijelo uspjelo prihvatiti i odraditi oplodnju..
držim vam svima fige i ako išta trebate, tu smo ... :)
puse svima!
Sortiraj odgovore
Najstariji