![]()
![]()
Lista za NE dobit:
Miska 11.10.
ema.curri. 16.10
iva1989lea 17,10
Babygirl 19.10.
Crnokosa 23.10.
Leona 23.10.
Orhideja 27.10.
Pticica 29.10.
Zabica25 03.11.
Ajooj Peppe

Cure pozdrav!
Mene opet nije dugo bilo ali i dalje sam aktivna trudilica poslije spontanog koji se dogodio prije 2 mjeseca.
Cestitke novim trudnicama i da vam sve prodje skolski. Ima vas jako puno novih pa neznam koja ce me se sjetiti ali dok sam bila trudilica za baby no.1 bila sam jako aktivna ovdje na ovom pdf-u i hiperaktivna oko svega sto ima veze sa TTC (trying to concive). Otkada sam imala spontani jednostavno se tesko vratiti u onaj isti ''elan'' zeljenja bebe. Jednostavno neko vrijeme mora proci da stvari dodju na svoje.
Ipak, trudimo se idalje i ne gubimo nadu. Zelim i Vama a i meni skore plusice te se upisujem na listu za NE DOBIVANJE M za 24.10.
Puno pusa svakoj a najvise onima koje su prozivjele moje iskustvo ovdje!

Draga Nessah danas sam razmisljala o tebi, jako mi je drago sto si se javila. Od srca ti zelim da te vjestica zaobidje ovaj mjesec, i da ti nova trudnoca bude zdrava i uredna i da na svijet doneses najljepse malo zlato koje ce te uveseljavati i ciniti sretnijom nego ikad. ♡♡♡
Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.
Peppe zao mi je zbog dolaska vjestice, nadam se da je iduci ciklus tvoj. I mene evo pocelo boliti sve. Ocekujem ju do jutra.
Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.
Lista za NE dobit:
Miska 11.10.
ema.curri. 16.10
iva1989lea 17,10
Babygirl 19.10.
Crnokosa 23.10.
Leona 23.10.
Nessah 24.10.
Orhideja 27.10.
Pticica 29.10.
Zabica25 03.11.
Draga, Nessah dobro nam dosla ponovno i sto prije se preselila na dugo isckivani pdf
Ja sam taman dosla na ovaj forum, kada si ti bila ugledala plusic, zao mi je da je tako zavrsilo i da si se bar malo opravila i da si spremna za nove pobjede jos jaca

Nista nam nemoze poljuljati volju za bebom ! Idemo po svoje plusice jos snaznije !!!!!
Hvala Vam na lipim rijecima, zelim vam da ugledate pluseke skupa samnom !!!
U kojim ste vi fazama sada? BabyGirl ti si vec dugo trudilica, koji ti je ciklus? Vecka, pa da, sjecam se ja i tebe samo kako sam se preselila na Proljetne Bebe 2015 prestala sam pratiti ovaj pdf. Koji je tebi ciklus sada?

Drage moje pozdrav!!
Malakoza i zumbul cestitke od srca!!
Peppe dobro kaze miska, nazalost, dodati kod ginekologa koji mjeswc vise pokusavanja... drzi se..
Mene gin na redovnoj kontroli sa 30, nakon sto sam rekla da se cca godinu trudimo, poslao na svasta... taman sam tih dana ostala trudna.. ali hocu reci da sam to slucajno spomenula i cak nismo ni svaki ciklus nista ciljali.. A sad kazem gin, drugom nazalost, da se trudimo vise od god i imam tih dijagnoza i 35 pa kaze kud zurite...
Babygirl, Nessah veliki poljubac i nadam se da uskoro i mi selimo...
Velika pusa trudnicama...
Pepita mislim na tebe i odbrojavamo s tobom... ajme kako idu mjeseci...
Vecka svaka cast sto si preuzela listu...
Ja sam trebala jucer dobiti, ali nema je... nisam trudna jer ovaj mjesec nije bilo akcije ni blizu plodnih... zeza me i remeti planove, a ovaj put ju bas cekam..
Trudilice moje drage, vda ne nabrajam svaku, pusa i fige da sto prije ostvarimo svoj cilj...
I na kraju, secer, Lukiiii
Djecak ti je preprepredivan... Predivno mi je citati tvoje poruke pozitive i ohrabrenja, zelim ti zdravlje i da posamaras te dijagnoze i da skupa odbrojavamo...
Nessah meni ce sljedeci mjesec biti puna godina. Iako nadam se da cemo se sve skupa preseliti na drugi pdf ubrzo.
Paula5 tako je i meni ovaj ciklus, slabo pokriveno totalno. Ali vec osjetim da dolazi, nadam se da ce sto prije proci pa da mogu jos jedan ciklus pokusati sama, a onda dalje na pretrage.
Večer dame moje :)
Meni su sigurno sad negdje plodni dani, nemam pojma, ne mjerim bazalnu, ne pratim iscjedak...samo sam se prepustila pa ćemo vidjet hoćemo li uspjeti sad.
Vecka, hvala što si preuzela listu...
Vidim da nas Sanjarka ne napušta nego nas i dalje bodri. HVALA!!!
Ostalim curama želim ovaj ciklus ono što i sebi... veliki +

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)
Peppe jako mi je zao za M…mislim da ce i meni sutra doci vjestica prokleta…ma u stvari sigurna sam 😤😠
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji