Pozdrav svima…
Imam pitanje….
Do sada sam imala 4 inseminacije,2 transfera 3.dan i evo jucer prvi put sam dobila lijepu blasticu i imala transfer…e sad trazim po forumima al ne nalazim dal je normalno da danas imam probadanja u maternici…svakih par minuta…sto mislite dal je to pozitivno ili negativno… hvalaaaaa
Baš super što ste sve sigurne u moju trudnoću.
Vene su i dalje tu,čak su se pojavile i po rukama na laktu što mi je čudno jer mi se nikad ne vide pa imam problem kod vađenja krvi.
Trbuh i sise su me počele jako svrbjeti...trudnice, jel bilo to kod vas?
Grčevi i bolovi i dalje prisutni.
Pa jesam strpljiva, ne mučim se...stvarno sam skroz opuštena, ali vidim da vi niste :) Kad mi dođe, napravit ću ga.
Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)
Cure, ja bila kod ginicke, kaze bila ovulacija vjerojatno kad sam ulovila pik. Kaze sad cekaj 2 tjedna, ako ne dodje test da radim. Eto sad sam na cekanju
Vecka, i mi čekamo s tobom :) BIT ĆE TO PRAVI MJESEC ZA PRESELJENJE U DRUGU GRUPU!
Vecka, i mi čekamo s tobom :) BIT ĆE TO PRAVI MJESEC ZA PRESELJENJE U DRUGU GRUPU!
Bila ja sad na wcu i na ulosku dosta krvi. Crveno sa smedim. Čudno mi je što je ulozak bio pun jer prvi dan M je uvijek malo. Temperatura je još uvijek 36,8. Ne znam jel to implantacija ili menga...
zabica25 ako je M u pitanju...žao mi je!Ali ne gubi nadu,možda nije...vidjet ćeš sutra!
Sanjarka, hahaha :P Eto Ty ti je predvidjela duplice, sad samo ostaje da nam potvrdis predvidanja
Zabica, je li bilo jos krvi na ulosku ili ti je samo kratko trajalo? Imas bas sve simptome koje sam imala I ja u trudnoci tako da se iskreno nadam da je implantacijsko krvarenje. Mene poceo svrbiti trbuh I sise I ljustiti mi se koza na trbuhu u 6. Mj. trudnoce, kad mi je trbuh napokon izasao malo. Nadam se da je treca sreca.
Ty, normalno je strecanje u donjem dijelu leda, jer se lagano priprema I siri za bebicu tijelo. Meni je kod tih upala bila konstantna I vrlo neugodna bol. Kao da me prikljestilo nesto. Nisam se mogla nikako namjestiti. Bila je jednaka bol stajala ili lezala ili sjedila. Jesu li te poslali vaditi KKS, urin I te pretrage?
Vecka, nadam se da ce cim prije proci ta dva tjedna I da ce test biti pozitivan.
14.06.2014. L ♥
Bok cure!
Vecka super sto tI je potvrdila O, samo mi nije jasno kako ti je testna crta 4 dana bila tamna! Nadam se za 2tj da imas plusic!
Zabice javi! Drzim fige da je implantacija!
Ima nas stvarno dosta...bbas super! Samo dok krenem pisat zaboravim tko je sto napisao!
U svakom slucaju svima
Moj iscjedak I dalje prisutan, samo sto je sada gust, bijel. Sva sam pristava. Grudi punije I cvrsce ali nisu bolne. Jedino me danas povremeno strecne stomak kao da pecne.
Al jos malo pa cu znati :)
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji