Jutro cure.
Danas sam rana jer imamo terensku nastavu. Cijelu noć me grlo boljelo da je teško bilo gutati. Glava će eksplodirati.
Ipak mislim da je M u pitanju jedino ako sutra ne postane već sve smeđe i završi. Bazalna 36,8.
To je ipak previsoka temperatura za M, uvijek mi padne ispod 36,5.
Kaj vi velite? Ima li još nade? Jel imala koja od vas implantaciju? Koliko je trajala? Sve me zanima jer se još Ne bih predala. 😄
vene još izražene, bradavice malo potamnile, grcevi još tu. Ujutro je bilo na ulosku samo malo smedeg, a kasnije onda krv kao kod M. Zbunjena sam.
Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)
MajaSocka, pristici su dobar znak, a I taj iscjedak. Evo drzim fige.
Zabica, negdje sam citala da implantacijsko krvarenje moze trajati do tri dana, da je obicno oskudnije, ali I da moze biti kao menga pa zavara. Svida mi se tvoj stav, nema predaje.
14.06.2014. L ♥
Dobro jutro curke drage
Ema dobrodošla nadam se da je ovaj postupak bio uspješan, i da ćeš uskoro ugledati plusić na testu. Mislim da je probadanje dobar znak, znači da se nešto događa
Vecka ajde bar si utvrdila da je o sigurno bila, a sad čekamo skupa s tobom
Crnokosa mislim da ovaj forum def. donosi sreću, pa želim i tebi da je čim prije ugledaš
Maja nadam se da kreću tvoji simptomi za t, i još tjedan do svadbe weeeeeeee si uzbuđena?
Zabice a jooooj pa za tebe sam baš bila sigurna no skupa se nadajmo da nije m u pitanju, prati kako to sve ide, ako prije završi i bude oskudnije onda moguće da je lažna, nema predaje dok se ne dokaže suprotno
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Jutro djevojke..
Zabica, ja nisam imala impl. ali moja prijateljica je, i imala je slično kao ti, mislila je da je menga.. ali nije bila :)
Maja, i ti si obećavajuća :) Držim fige....
Sanjarka, kak si ti jutros? osjećaš išta od T? ja se danas osjećam kao da nisam T, došlo mi čak da napravim testić da se podsjetim :)
Ty ja se uopće ne osjećam trudnom osim ovog umora konstantnog i pospanosti al to mogu komodno prepisat i nečem drugom a ne t, piški i ja sam ih tako nekoliko popiškila da se uvjerim da sam još trudna
kad ti je prvi pregled? ja već dvi noći sanjam taj prvi pregled jutros sam skoro zaspala na posao.
danas sam bolje, glava me ne boli, a grlo mrvu osjetim
Zabice moja prijateljica je imala mengu normalnu puna 3mj, nije imala pojma da je trudna.... aj ti to razumi
Drage moje,
baš vam hvala, obožavam doći na ovaj forum, iskreno, punoo je lakše kad vidiš da se i drugi susreću sa sličnim problemima, jer ovako ako kome što kažem nije baš neko razumijevanje, više slušaju jer eto to je pristojno, nije mi žao da tipkam ovdje niti sekunde
Btw. doktorica mi kaže kad sam došla do nje, evo vas sa najčudnijim ovulacijama, nije jadnoj ni njoj jasno više ništa, hahahahah
Žabice, ne predaji se, ima nade, navijam da je implatacijsko
Sortiraj odgovore
Najstariji