Ty budi raočarana ako ti tako dođe, al viruj da nam je svima tu negdje što se tiče mužića nemoj se puno nervirat oko toga, ionako nema smisla
ps. zašto ne tipkaš na ljetnim bebama?
ohso totalno zbunjući mjesec, nije da imam iskustva al mislim da dokt. nemože pogriješit??
Ty budi raočarana ako ti tako dođe, al viruj da nam je svima tu negdje što se tiče mužića nemoj se puno nervirat oko toga, ionako nema smisla
ps. zašto ne tipkaš na ljetnim bebama?ohso totalno zbunjući mjesec, nije da imam iskustva al mislim da dokt. nemože pogriješit??
ma u pravu si draga, vjerujem ja doktorici ako kaže da je to vidjela, no meni je svejedno čudno. ja inače bez greške osjetim kad ovuliram jer me poprilično bole jajnici i temp uvijek to potvrdi. sad nema ni temp a bome me ni jajnici ne bole, samo neki slabi pritisak zadnjih dana, ništa posebno...ko će ga više znat
ps. zašto ne tipkaš na ljetnim bebama?
Rekoh da čekam Dunyashu :) ..
ali hajde, natpikam nešto uskoro, kad budem dobre volje jer sad nisam.

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sanjarka dobro kaze, takvi su muski. Ne mogu biti u nasoj kozi. Ja se uvik salim da imam veliko I malo dijete, muza I sina :P
Vecka, nadam se da ce T prestici daljne pretrage, I da ce vec za 2 tjedna minus jedan dan test biti pozitivan ;)

14.06.2014. L ♥
Da možda je to u pitanju, i to sam čitala da je normalno, samo malo tko to zna dok ne krene baš intezivno pratit svoje cikluse
ohso ti ne koristiš trakice?
Da možda je to u pitanju, i to sam čitala da je normalno, samo malo tko to zna dok ne krene baš intezivno pratit svoje cikluse
čitala sam i ja da to postoji, no s obzirom da mi je rekla na pregledu da će ovulacija bit uskoro ne znam je li moguće da se ovulacija ipak nije dogodila. sklonija sam vjerovati doktorici nego bazalnoj temperaturi
Sanjarka, nope, ne koristim trakice. iskreno, do sada nisam uopće mislila da su mi potrebne

Ma nemoj se zamarat, ionako ti dragi nije tu ovaj mjesec, a slijedeći će opet sve bit kako treba
Ma nemoj se zamarat, ionako ti dragi nije tu ovaj mjesec, a slijedeći će opet sve bit kako treba
potpuno si u pravu, neću se zamarati :)
ma dragi je falio samo tjedan dana, sve ostalo smo pokrili jedino kaj mi je, po mom izračunu, pik trebao bit baš negdje tih dana
no nema veze. samo da M dođe i prođe i akcija se nastavlja

Ty, 16 ciklus pokušavanja, predugo traje
OhSoBoho, ni meni nije graf pokazao ovulaciju, ali sam uvatila pik sa lh trakicama i doktoricam mi potvrdila da sam imala ovulaciju. I da mogući su anovulativni ciklusi, meni doktorica sumnja da ih imam, zato ovako dugo traje, premda sam u zadnja 4 mjeseca imala ovulaciju, al se nije primilo nažalost.
Luki, iskreno i ja se nadam, al opet neću previše da se ne razočaram

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji