Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    02. Listopad 2015. 09:05

Ty ja se uopće ne osjećam trudnom   osim ovog umora konstantnog i pospanosti al to mogu komodno prepisat i nečem drugom a ne t, piški i ja sam ih tako nekoliko popiškila da se uvjerim da sam još trudna 
    kad ti je prvi pregled? ja već dvi noći sanjam taj prvi pregled  jutros sam skoro zaspala na posao.

danas sam bolje, glava me ne boli, a grlo mrvu osjetim

Tynchy
    02. Listopad 2015. 09:16

Sanjarka88

Ty ja se uopće ne osjećam trudnom   osim ovog umora konstantnog i pospanosti al to mogu komodno prepisat i nečem drugom a ne t, piški i ja sam ih tako nekoliko popiškila da se uvjerim da sam još trudna 
    kad ti je prvi pregled? ja već dvi noći sanjam taj prvi pregled  jutros sam skoro zaspala na posao.

danas sam bolje, glava me ne boli, a grlo mrvu osjetim

Dobro, onda neću još paničariti.. čudno mi bez menge nakon tolikih godina s njom ...
    MM me malo živcira, uopće nije involviran, bavi se samo sobom, tako da mi fali pažnje..

Nekako imam osjećaj da su svi drugi muževi skroz involvirani od prvog ciklusa pokušavanja..

Kao da nema filing da će dobiti dijete...

Tak da, da nemam vas poludjela bih...

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    02. Listopad 2015. 09:05

Zabice moja prijateljica je imala mengu normalnu puna 3mj, nije imala pojma da je trudna.... aj ti to razumi

Tynchy
    02. Listopad 2015. 09:20

Sanjarka88

Zabice moja prijateljica je imala mengu normalnu puna 3mj, nije imala pojma da je trudna…. aj ti to razumi

da, nije prvi slučaj da  sam to čula..

Cure, slušajte svoje tijelo, itekeko govori ako je T u pitanju... Ako imate simptome koji nisu uobičajeni za PMS, počnu ranije, traju duže, ili su isti kao PMS ali utrostručeni, to je vrlo vjerovatno T .. eto, to je moje najjednostavnije objašnjenje...
    Meni je tijelo već tjedan dana od O davalo prve znakove

Veja
    02. Listopad 2015. 09:20

Drage moje,

baš vam hvala, obožavam doći na ovaj forum, iskreno, punoo je lakše kad vidiš da se i drugi susreću sa sličnim problemima, jer ovako ako kome što kažem nije baš neko razumijevanje, više slušaju jer eto to je pristojno, nije mi žao da tipkam ovdje niti sekunde

Btw. doktorica mi kaže kad sam došla do nje, evo vas sa najčudnijim ovulacijama, nije jadnoj ni njoj jasno više ništa, hahahahah

Žabice, ne predaji se, ima nade, navijam da je implatacijsko

• Pticica
    02. Listopad 2015. 09:38

Dobro jutro 

Zabice drzimti fige, izvjestavaj nas sta se desava, nadam se da je implantacijsko k. 

Sa nestrpljenjem ocekujem vase i svoje plusice.

Sanjarka88
    02. Listopad 2015. 09:42

Ty šta se tiče mm, i ja se znam tako osjećat  ne samo u trudnoći, nego mi je inače potrebno više pažnje , malo sam specifična po tom pitanju on nije bio upućen u cikluse, ovulaciju, bazalnu.... dobro mi smo tek krenuli pa mi je bilo normalno da ga još ne zamaram.
    a od kad sam trudna, nemogu reć da nije posebno pažljiv, i mazi me i pazi, al to sve ako je odmoren i od volje, al evo zadnjih par dana je umoran, malo ga i sinusi stisli, dosta radi a kad ne radi ili poluuspavan bulji u telku ili prespava cilo popodne i noć.... a ja bi malo pažnje ah

Vecka sve je lakše ovdje zajedno, kad se razumimo

Veja
    02. Listopad 2015. 09:43

Luki, hormone sam radila prije nekih godinu dana,  sve uredu bilo, baš mi je rekla da ćemo vidit još 2 ciklusa, ako ne dođe do trudnoće, idemo dalje sa pretragama, ponovnim vađenjem hormona i šta već uz to sve ide.

Tynchy
    02. Listopad 2015. 09:52

Vecka

Luki, hormone sam radila prije nekih godinu dana,  sve uredu bilo, baš mi je rekla da ćemo vidit još 2 ciklusa, ako ne dođe do trudnoće, idemo dalje sa pretragama, ponovnim vađenjem hormona i šta već uz to sve ide.

Vecka koji je ovo tebi ciklus pokušavanja?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI