Ty ja se uopće ne osjećam trudnom osim ovog umora konstantnog i pospanosti al to mogu komodno prepisat i nečem drugom a ne t, piški i ja sam ih tako nekoliko popiškila da se uvjerim da sam još trudna
kad ti je prvi pregled? ja već dvi noći sanjam taj prvi pregled jutros sam skoro zaspala na posao.
danas sam bolje, glava me ne boli, a grlo mrvu osjetim
Ty ja se uopće ne osjećam trudnomosim ovog umora konstantnog i pospanosti al to mogu komodno prepisat i nečem drugom a ne t, piški i ja sam ih tako nekoliko popiškila da se uvjerim da sam još trudna
kad ti je prvi pregled? ja već dvi noći sanjam taj prvi pregledjutros sam skoro zaspala na posao.
danas sam bolje, glava me ne boli, a grlo mrvu osjetim
Dobro, onda neću još paničariti.. čudno mi bez menge nakon tolikih godina s njom ...
MM me malo živcira, uopće nije involviran, bavi se samo sobom, tako da mi fali pažnje..
Nekako imam osjećaj da su svi drugi muževi skroz involvirani od prvog ciklusa pokušavanja..
Kao da nema filing da će dobiti dijete...
Tak da, da nemam vas poludjela bih...

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Zabice moja prijateljica je imala mengu normalnu puna 3mj, nije imala pojma da je trudna.... aj ti to razumi
Zabice moja prijateljica je imala mengu normalnu puna 3mj, nije imala pojma da je trudna…. aj ti to razumi
da, nije prvi slučaj da sam to čula..
Cure, slušajte svoje tijelo, itekeko govori ako je T u pitanju... Ako imate simptome koji nisu uobičajeni za PMS, počnu ranije, traju duže, ili su isti kao PMS ali utrostručeni, to je vrlo vjerovatno T .. eto, to je moje najjednostavnije objašnjenje...
Meni je tijelo već tjedan dana od O davalo prve znakove

Drage moje,
baš vam hvala, obožavam doći na ovaj forum, iskreno, punoo je lakše kad vidiš da se i drugi susreću sa sličnim problemima, jer ovako ako kome što kažem nije baš neko razumijevanje, više slušaju jer eto to je pristojno, nije mi žao da tipkam ovdje niti sekunde
Btw. doktorica mi kaže kad sam došla do nje, evo vas sa najčudnijim ovulacijama, nije jadnoj ni njoj jasno više ništa, hahahahah
Žabice, ne predaji se, ima nade, navijam da je implatacijsko

Dobro jutro
Zabice drzimti fige, izvjestavaj nas sta se desava, nadam se da je implantacijsko k.
Sa nestrpljenjem ocekujem vase i svoje plusice.
Ty šta se tiče mm, i ja se znam tako osjećat ne samo u trudnoći, nego mi je inače potrebno više pažnje , malo sam specifična po tom pitanju on nije bio upućen u cikluse, ovulaciju, bazalnu.... dobro mi smo tek krenuli pa mi je bilo normalno da ga još ne zamaram.
a od kad sam trudna, nemogu reć da nije posebno pažljiv, i mazi me i pazi, al to sve ako je odmoren i od volje, al evo zadnjih par dana je umoran, malo ga i sinusi stisli, dosta radi a kad ne radi ili poluuspavan bulji u telku ili prespava cilo popodne i noć.... a ja bi malo pažnje ah
Vecka sve je lakše ovdje zajedno, kad se razumimo

Luki, hormone sam radila prije nekih godinu dana, sve uredu bilo, baš mi je rekla da ćemo vidit još 2 ciklusa, ako ne dođe do trudnoće, idemo dalje sa pretragama, ponovnim vađenjem hormona i šta već uz to sve ide.
Luki, hormone sam radila prije nekih godinu dana, sve uredu bilo, baš mi je rekla da ćemo vidit još 2 ciklusa, ako ne dođe do trudnoće, idemo dalje sa pretragama, ponovnim vađenjem hormona i šta već uz to sve ide.
Vecka koji je ovo tebi ciklus pokušavanja?

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji