Dobro jutro
Zabice drzimti fige, izvjestavaj nas sta se desava, nadam se da je implantacijsko k.
Sa nestrpljenjem ocekujem vase i svoje plusice.
Ty šta se tiče mm, i ja se znam tako osjećat ne samo u trudnoći, nego mi je inače potrebno više pažnje , malo sam specifična po tom pitanju on nije bio upućen u cikluse, ovulaciju, bazalnu.... dobro mi smo tek krenuli pa mi je bilo normalno da ga još ne zamaram.
a od kad sam trudna, nemogu reć da nije posebno pažljiv, i mazi me i pazi, al to sve ako je odmoren i od volje, al evo zadnjih par dana je umoran, malo ga i sinusi stisli, dosta radi a kad ne radi ili poluuspavan bulji u telku ili prespava cilo popodne i noć.... a ja bi malo pažnje ah
Vecka sve je lakše ovdje zajedno, kad se razumimo
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Luki, hormone sam radila prije nekih godinu dana, sve uredu bilo, baš mi je rekla da ćemo vidit još 2 ciklusa, ako ne dođe do trudnoće, idemo dalje sa pretragama, ponovnim vađenjem hormona i šta već uz to sve ide.
e dobro kad si jaka žena inače, proći će ovi hormoni ja sam inače hipersenzibilna, mm mora jako pažljivo s menom, mislim jadničak znam da mu nije lako, al trudim se bit bolja
sad u trudnoću nemogu reć da nije zainteresiran ono di je moja trudnica i tepanja u tom smislu. Odmah je birao imena, i to sve skupa... al kažem to ovisi kakav je taj dan, kad nije od volje niti ne spomene t
Ma zbilja, ne očekujem pažnju, ali očekujem da se ponaša kao budući otac.
Imena? kakva imena? Bili smo odabrali ime još prije T, pa je zaboravio koje ono...
Jučer mu kažem da me boli u trbuhu, rekao je: jadna ti.. ja ono: WTF!?
Nezainteresiran skroz.. razočarana sam poprilično...
Nemoj bit, nemaju ti oni taj osjećaj dok god se dijete ne rodi
doduše nije mu bio lijep odgovor, kad je mene neki dan u autu zabolilo baš, nije mu bilo svejedno, al on to dosta mirno sagleda i ono kao nemoj se sekirat puno, ionako nemožeš utjecat puno na ishod.... opusti se.
i da reko mi je: Čuvaj ti sebe, meni si ti bitna, drugo dijete mogu napravit....
eto, nemaju ti oni osjećaj za dijete, to je njima nešto apstraktno
i sad sam čitala članak ovog lika, skoro me rasplakao, nažalost mislim da je ovak tip muškarca izuzetak
Sortiraj odgovore
Najstariji