Zabice nema na poslu meda al evo mi kolegica ukrala jednu mandarinu
Luki pusa tebi i malcu velika, od nas dvoje,troje,četvero.... tko zna
Ty predviđaš li i spol?
Zabice nema na poslu medaal evo mi kolegica ukrala jednu mandarinu
Luki pusa tebi i malcu velika, od nas dvoje,troje,četvero…. tko zna
Ty predviđaš li i spol?
Hahahahahaha!! :) humoristična si danas! :)
Spol? hm, morala bih te vidjeti uživo... sebe gledam, prištava sam, a to bi mogla biti curica. :)
Pročitala sam negdje da prištevi po licu znači curica ;)
A i prijateljica mi je bila prištava i nosi curicu.

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
LuKi5, hvala na tješenju, nekako mi više znači kad čujem info iz prve ruke.
Iako doktorica me upozorila da ništa ne vjerujem internetu (ali valjda je mislila na "stručne tekstove") ...
Dunyasha, mislim da moj ginić neće niti slati na pretrage ako imaš xy neuspješnih ciklusa, mora ga se baš tražit pretrage...
Slabo daje upute, slabo objašnjava, i šta ti drugo preostaje nego čitati po internetu.
LuKi5, hvala na tješenju, nekako mi više znači kad čujem info iz prve ruke.
Iako doktorica me upozorila da ništa ne vjerujem internetu (ali valjda je mislila na "stručne tekstove") …
Dunyasha, mislim da moj ginić neće niti slati na pretrage ako imaš xy neuspješnih ciklusa, mora ga se baš tražit pretrage…
Slabo daje upute, slabo objašnjava, i šta ti drugo preostaje nego čitati po internetu.
Tynchy, nisam mislila na nekakve pretrage, nego recimo nuhalni nabor, anomaly scan itd... To se sve radi uz pomoć uzva, ali je često oprema u domovima zdravlja loša i zastarjela pa to ne mogu s njom izvesti.
Ali da te odmah upozorim i sve eventualne trudnice koje će raditi briseve- sve briseve se smije raditi, osim eventualne tipizacije HPV-a. To niti slučajno, kontraindicirano je! Eto, samo da znate.
A ostale briseve bi vam svaki ginekolog napraviti sad, ako nije prije trudnoće.
Ja sam se u ovog ginića prebacila prije 2-3god, al obavila svega 3 redovna pregleda zasad kod njega, tako da nemam još neki dojam. al na jednom pregledu mi je bio posumnjao na polip pa mi je crtao tamo na blokić sve da mi objasni što je to tako da mislim da je ok....
hahaha ja nemam prišteva, bit će onda dečko ili da ti sendam sliku na fejs da pogledaš

hehehehe, ma može! :) baš da vidimo koliko su točne te fore sa "znakovima"...
Da baš pitam trudilice, da li pijete folnu kiselnu?
ja sam počela u prvom ciklusu pokušavanja, e sad ne znam jel to išta utjecalo...
sad pijem 3 tablete dnevno.. u pokušavanju sam po jednu pila.. Nekako sam si zabrijala da bih se od toga jako mogla udebljati :)
Ty, svi spominju da piju tu folnu, pa si nekako mislim da bi možda trebala i ja uzeti, sigurno neće naškoditi.
Ty, svi spominju da piju tu folnu, pa si nekako mislim da bi možda trebala i ja uzeti, sigurno neće naškoditi.
Tynchy, Vecka, evo čisto da vam prenesem što mi je ginićka rekla o folnoj...apsolutno ne utječe na začeće, odnosno ne pospješuje ga. ona je važna u trudnoći za razvoj djetetova živčanog sustava i zapravo se pije samo u ranoj trudnoći dok ne prođe faza u kojoj se bebi razvija živčani sustav. također, dobro ju je počet pit kad se krene radit na bebi tak da majka već ima dobru podlogu za bebicu i njen razvoj
eto, toliko o tome :)
Pozdrav za sve forumasice! I ja pijem folnu neznam ni sama koliko dugo. Godinu dana smo radili na bebi i onda
plusic, neopisiva sreca ali u sedmoj nedjelji trudnoce jaki bolovi u trbuhu, krvarenje i naravno spontani. Vec nekoliko mjeseci opet novi pokusaji ali nista... Vec sam izgubila svaku nadu.

Ja sam folnu počela piti ima dva dana jednu dnevnu, Ty ti piješ tri? od koliko su mcg?
al ona deblja???
Vecka pij slobodno

Oh, da, ja sam čitala da je dobro početi piti 3 mjeseca prije trudnoće, da, kao sve smo točno znale kad će se T desiti, pa možemo 3mj prije početi.
Vecka, da, svakako počni piti, imaš Folic Plus u ljekarnama, sadrži folnu, kalcij i vitamin D.
Sanjarka, da, ja od trenutka kad sam saznala pijem 3 tbl, to je 400mcg folne, 800mg calc, vitamin D 7,5mcg
Prije sam uzimala po jednu dnevno...
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji