Ty, svi spominju da piju tu folnu, pa si nekako mislim da bi možda trebala i ja uzeti, sigurno neće naškoditi.
Ja sam folnu počela piti ima dva dana jednu dnevnu, Ty ti piješ tri? od koliko su mcg?
al ona deblja???
Vecka pij slobodno
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Oh, da, ja sam čitala da je dobro početi piti 3 mjeseca prije trudnoće, da, kao sve smo točno znale kad će se T desiti, pa možemo 3mj prije početi.
Vecka, da, svakako počni piti, imaš Folic Plus u ljekarnama, sadrži folnu, kalcij i vitamin D.
Sanjarka, da, ja od trenutka kad sam saznala pijem 3 tbl, to je 400mcg folne, 800mg calc, vitamin D 7,5mcg
Prije sam uzimala po jednu dnevno...
Ja pijem folnu i postala mi je ritual svako jutro.
Sad ću krenuti na posao pa se javim navečer, ugl. skuhala sam danas na brzinu špagete i haše i dizao mi se želudac. Nisam mogla jesti dok je moj brat (osnovnoškolac) jeo kako mu je bilo fino.
Mene još uvijek rezucka, sjedim, ali nemam zraka u glavi. Sve mi je čudno. Prije sam se oblačila za posao i oko bradavica tamni krugovi, vene izražene.
Još ću se mlo mučiti. Test je na redu 9.10., a vi ćete saznati, ako nešto jest, 11.10. kad se vratim s bračnog.
Što se tiče prišteva, i ja sam čitala da puno prišteva znači curicu, ali evo dva slučaja: Kolegica s posla koja sad nosi curicu nema niti jednog prištića, a jedna koja je rodila već dva dječaka je bila užasno puna prišteva. Sve ovisi o tome kakav je organizam žene i koji se kromosom pojavi.
Nema pravila. Ja bih curicu, ali mnogi mi predviđaju dječaka. Vidjet ćemo :)
Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)
Ja pijem folnu već 3 mjeseca. Onu od 400.
I neću vas više čitati
Sad sam si umislila nalete vrućine. Koji god simptom čujem za par dana mi se pojavi.
A što se tiče temperature, jutros je bila 36.7
S time da ju ne mjerim dovoljno dugo da bi znala jel u porastu ili normalna. Iako s obzirom na neki dan 35.5, definitivno raste
A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...
Sanjarka, kad ti ono ideš na pregled?
A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...
Sortiraj odgovore
Najstariji