Luki5, i meni je drago da kod tebe stvari idi na bolje :)
Kitinita, iskreno se nadam da je ono od prekjučer uplalilo :)
Sanjarka, jesi li pojela med? :)
Tyna, baš si smiješna...svakome nešto predviđaš! Meni si predvijedjela T pa ćemo vidjeti. Nakon toga te pitam što ću ja roditi..haha
Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)
Lista za NE dobit:
MajaSocka 08.10
Zabica25 11.10.
Miska 11.10.
iva1989lea 17,10
MalaKoza 18.10.
Babygirl 19.10.
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Zabice nema na poslu meda al evo mi kolegica ukrala jednu mandarinu
Luki pusa tebi i malcu velika, od nas dvoje,troje,četvero.... tko zna
Ty predviđaš li i spol?
LuKi5, hvala na tješenju, nekako mi više znači kad čujem info iz prve ruke.
Iako doktorica me upozorila da ništa ne vjerujem internetu (ali valjda je mislila na "stručne tekstove") ...
Dunyasha, mislim da moj ginić neće niti slati na pretrage ako imaš xy neuspješnih ciklusa, mora ga se baš tražit pretrage...
Slabo daje upute, slabo objašnjava, i šta ti drugo preostaje nego čitati po internetu.
Ja sam se u ovog ginića prebacila prije 2-3god, al obavila svega 3 redovna pregleda zasad kod njega, tako da nemam još neki dojam. al na jednom pregledu mi je bio posumnjao na polip pa mi je crtao tamo na blokić sve da mi objasni što je to tako da mislim da je ok....
hahaha ja nemam prišteva, bit će onda dečko ili da ti sendam sliku na fejs da pogledaš
hehehehe, ma može! :) baš da vidimo koliko su točne te fore sa "znakovima"...
Da baš pitam trudilice, da li pijete folnu kiselnu?
ja sam počela u prvom ciklusu pokušavanja, e sad ne znam jel to išta utjecalo...
sad pijem 3 tablete dnevno.. u pokušavanju sam po jednu pila.. Nekako sam si zabrijala da bih se od toga jako mogla udebljati :)
Sortiraj odgovore
Najstariji