Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Dunyasha
    01. Listopad 2015. 14:36

Ptičice, dobro došla k nama veselim ženskama..
    Znam kako ti je i koliko si tužna sigurno bila (a možda još i jesi...) i sama sam to prošla... Ali evo, sad prije 3 dana ugledala + na koji smo 6 ciklusa čekali i sva sam pozitivna i opuštena.
    Tako da, samo hrabro! Mi smo žene jaka bića i sve možemo podnijeti!

LuKi5
    01. Listopad 2015. 16:22

Zabice, po tvojim simptomima meni se cini da ces ugledati plus samo takav ili dvije crtice. Drzim fige 

Vecka evo mene ove tablete za tlak I srce spasile. Preporodila sam se doslovno odkad ih pijem. Vadila sam krv. Secer mi je malo nizak ali nis zabrinjavajuci s obzirom na dijabetes, pa varira. U subotu idem privatno kod endokrinologa TSH mi je narastao iako mi je endokrinologinja povecala dozu. Kosa mi se upola smanjila I ispada ko luda, a I dosla sam na 59 kg, izgledam ko stap, pa sam odlucila ic privatno da napokon mogu normalno popricat s doktorom. Da su ovi na vrijeme u bolnici reagirali ja sad ne bi imala kronicnu hipertenziju I probleme sa srcem. Drzim ti velike palceve za T

Sanjarka, haha ajmo bit skromni, nek budu petorke :P 

Ty, istina je to da po internetu svaceg ima, jos dok peru trudnicki hormoni, sto put smo osjecajnije I zabrinutije. Sinulo mi je da ti je rekla da joj se odmah javis ako osjetis ostru bol u ledima, jer je ona obicno znak upale. Mene strecnula na pocetku trudnoce  upala da me ukocilo iza skroz isto na hitnoj zavrsila. Ucestale su mi bile te upale bas u prvih 12 tj. trudnoce. Zelim da ti prode trudnoca uredno I da nalazi stitnjace budu dobri 

14.06.2014. L ♥

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI