Zabice, po tvojim simptomima meni se cini da ces ugledati plus samo takav ili dvije crtice. Drzim fige
Vecka evo mene ove tablete za tlak I srce spasile. Preporodila sam se doslovno odkad ih pijem. Vadila sam krv. Secer mi je malo nizak ali nis zabrinjavajuci s obzirom na dijabetes, pa varira. U subotu idem privatno kod endokrinologa TSH mi je narastao iako mi je endokrinologinja povecala dozu. Kosa mi se upola smanjila I ispada ko luda, a I dosla sam na 59 kg, izgledam ko stap, pa sam odlucila ic privatno da napokon mogu normalno popricat s doktorom. Da su ovi na vrijeme u bolnici reagirali ja sad ne bi imala kronicnu hipertenziju I probleme sa srcem. Drzim ti velike palceve za T
Sanjarka, haha ajmo bit skromni, nek budu petorke :P
Ty, istina je to da po internetu svaceg ima, jos dok peru trudnicki hormoni, sto put smo osjecajnije I zabrinutije. Sinulo mi je da ti je rekla da joj se odmah javis ako osjetis ostru bol u ledima, jer je ona obicno znak upale. Mene strecnula na pocetku trudnoce upala da me ukocilo iza skroz isto na hitnoj zavrsila. Ucestale su mi bile te upale bas u prvih 12 tj. trudnoce. Zelim da ti prode trudnoca uredno I da nalazi stitnjace budu dobri
14.06.2014. L ♥
miska, bolje da bez tableta. One su samo zacarani krug. Sto dulje bez njih to bolje. Neka TSH sam od sebe padne da one idealne vrijednosti za ostvarivanje trudoce. Sretno
14.06.2014. L ♥
Dunya znam kako ti je, meni je jedan tjedan prošao, još jedan.... sporo teče vrime. I još znam kad i dođem tamo da još ne može srce vidit pa će me opet naručit za neko vrijeme i onda ću opet histerizirat sama sa sobom
Luki malo mi je to ja bi još više ha ty?
ja stavila kuhat ručak i vegetiram po kauču. L se igra, muž radi još..... spasila me danas mandarina od kolegice
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sanjarka i Tyna, ako mogu ja čekati, možete i vi. Meni je 32. dan ciklusa ali bit će garant još negativno jer su mi ciklusi po 35 dana, neki i 41 dan. Zato ne namjeravam juriti da se ne razočaram kao do sad.
Vecka, i ti malo sačekaj :) Sve u svoje vrijeme.
Pticica, dobro nam došla, samo hrabro dalje, glavu gore, puno akcije i stići će bebica!
Luki, pozlatile ti se riječi...ovo je sad službeno treći ciklus pokušavanja, a bio je jedan prije kad sam imala cistu, a bili mi plodni dani pa nisam zatrudnila. Dakle, nadamo se TREĆA SREĆA!
Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)
žabica, svaka ti čast na strpljenju, ja nebi izdržala niti dan da mi cure govore nek napravim test. hahahaha...
ja sam sigurna da si trudna jer imaš iste simptome kao što sam ja imala. zato mi nije jasno zašto ne napraviš test...
več bi feštala, a sad sama sebe mučiš ako jesi trudna ili ne
Tyna, od rijeci do rijeci te potpisujem.
Zabica, i meni su 3 testa bila negativna, ali simptomi su govorili sve... Zato, pisni, pa sta bude..
Sanjarka, ostajem pri blizancima.. ajme da vidis lijepih kolica za blizanceee...
Luki,moram priznati da me sve vise dolje streca, boli ostro ali kratko.. Nadam se da je to sve ok ...
Vecka, javi kako je proslo...
Pticica, dobrodosla.. Ovo mjesto je kao sretna sapica za plusice! Tu smo za tebe..
Ostalim curama saljem puse, i tipkamo se ujutro!
Sortiraj odgovore
Najstariji