e dobro kad si jaka žena inače, proći će ovi hormoni ja sam inače hipersenzibilna, mm mora jako pažljivo s menom, mislim jadničak znam da mu nije lako, al trudim se bit bolja
sad u trudnoću nemogu reć da nije zainteresiran ono di je moja trudnica i tepanja u tom smislu. Odmah je birao imena, i to sve skupa... al kažem to ovisi kakav je taj dan, kad nije od volje niti ne spomene t

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Ma zbilja, ne očekujem pažnju, ali očekujem da se ponaša kao budući otac.
Imena? kakva imena? Bili smo odabrali ime još prije T, pa je zaboravio koje ono...
Jučer mu kažem da me boli u trbuhu, rekao je: jadna ti.. ja ono: WTF!?
Nezainteresiran skroz.. razočarana sam poprilično...
Nemoj bit, nemaju ti oni taj osjećaj dok god se dijete ne rodi
doduše nije mu bio lijep odgovor, kad je mene neki dan u autu zabolilo baš, nije mu bilo svejedno, al on to dosta mirno sagleda i ono kao nemoj se sekirat puno, ionako nemožeš utjecat puno na ishod.... opusti se.
i da reko mi je: Čuvaj ti sebe, meni si ti bitna, drugo dijete mogu napravit....
eto, nemaju ti oni osjećaj za dijete, to je njima nešto apstraktno
Nemoj bit, nemaju ti oni taj osjećaj dok god se dijete ne rodi![]()
doduše nije mu bio lijep odgovor, kad je mene neki dan u autu zabolilo baš, nije mu bilo svejedno, al on to dosta mirno sagleda i ono kao nemoj se sekirat puno, ionako nemožeš utjecat puno na ishod…. opusti se.
i da reko mi je: Čuvaj ti sebe, meni si ti bitna, drugo dijete mogu napravit….
eto, nemaju ti oni osjećaj za dijete, to je njima nešto apstraktno
nemoj mi niti pričati kako se muškarac mora ponašati, samo se još više razočaram..
Ljuta sam bila sinoć, a njemu nije jasno zašto...
doslovno me ništ ne pita.. samo mi je jedan dan rekao da jedem voća jer je to dobro za mene i dijete...

i sad sam čitala članak ovog lika, skoro me rasplakao, nažalost mislim da je ovak tip muškarca izuzetak

Si mu objasnila zbog čega si ljuta? šta on kaže na to?
Si mu objasnila zbog čega si ljuta? šta on kaže na to?
Ma na putu je, ali razgovarat ću s njim kad se vrati. Šaljem mu članke iz trudnoća po tjednima, tak da shvati šta se događa u to vrijeme..
Razočarana sam, i uopće se ne osjećam dobro oko toga, pa zato pitam vas kako je vama sa vašim MMovima.
Da, ovaj lik iz 24h je fantastičan, neke dijelove sam par puta pročitala... pogotovo ovo da je njegova žena heroina za njega....
Ali stvarno, šta mi žene sve moramo proći... počevši od činjenice da imamo mengu pol života, pa do pokušavanja začeća, trudnoće, poroda, a poslije da ni ne spominjem...
mislim da imam pravo biti razočarana kad to sve zbrojim.

curke moje drage,
ma nemojte zamjeriti svojim muževima što nisu više zainteresirani po pitanju T, ima još vremena da se to promijeni...iskreno, mislim da oni skuže da je beba zbilja na putu tek kad vide da trbuh počne rasti
treba i njima neko vrijeme da se prilagode, ipak smo mi tu malo u drugačijoj poziciji jer se taj novi život događa i razvija u nama a to je osjećaj koji oni ne mogu doživjeti
ja sam inače luda više od svoje bazalne temp, graf mi uopće nije zabilježio O, temperatura mi je još uvijek kao u folikularnoj fazi ciklusa, oko 36.3 s iznimkom jučerašnjom kada je bila 36.7...
jel zna možda koja od vas je li moguće da ovulacija izostane iako mi je ginićka prošli tjedan rekla da je sve super sa ciklusom i da se vidi da je desni jajnik spreman za O?
curke moje drage,
ma nemojte zamjeriti svojim muževima što nisu više zainteresirani po pitanju T, ima još vremena da se to promijeni…iskreno, mislim da oni skuže da je beba zbilja na putu tek kad vide da trbuh počne rasti
treba i njima neko vrijeme da se prilagode, ipak smo mi tu malo u drugačijoj poziciji jer se taj novi život događa i razvija u nama a to je osjećaj koji oni ne mogu doživjeti
ja sam inače luda više od svoje bazalne temp, graf mi uopće nije zabilježio O, temperatura mi je još uvijek kao u folikularnoj fazi ciklusa, oko 36.3 s iznimkom jučerašnjom kada je bila 36.7…
jel zna možda koja od vas je li moguće da ovulacija izostane iako mi je ginićka prošli tjedan rekla da je sve super sa ciklusom i da se vidi da je desni jajnik spreman za O?
a može ti O izostati ako se nešto zbrčkalo sa hormonima.. inače, vjeruj ginićki, vide oni to dobro..
probaj pokriti O i 2 dana okolo. noge na zid poslije i držimo fige...
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji