Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    02. Listopad 2015. 10:03

Si mu objasnila zbog čega si ljuta? šta on kaže na to?

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

OhSoBoho
    02. Listopad 2015. 10:06

curke moje drage,

ma nemojte zamjeriti svojim muževima što nisu više zainteresirani po pitanju T, ima još vremena da se to promijeni...iskreno, mislim da oni skuže da je beba zbilja na putu tek kad vide da trbuh počne rasti 
    treba i njima neko vrijeme da se prilagode, ipak smo mi tu malo u drugačijoj poziciji jer se taj novi život događa i razvija u nama a to je osjećaj koji oni ne mogu doživjeti 

ja sam inače luda više od svoje bazalne temp, graf mi uopće nije zabilježio O, temperatura mi je još uvijek kao u folikularnoj fazi ciklusa, oko 36.3 s iznimkom jučerašnjom kada je bila 36.7...
    jel zna možda koja od vas je li moguće da ovulacija izostane iako mi je ginićka prošli tjedan rekla da je sve super sa ciklusom i da se vidi da je desni jajnik spreman za O?

Sanjarka88
    02. Listopad 2015. 10:25

Ty budi raočarana ako ti tako dođe, al viruj da nam je svima tu negdje što se tiče mužića nemoj se puno nervirat oko toga, ionako nema smisla
    ps. zašto ne tipkaš na ljetnim bebama?

ohso totalno zbunjući mjesec, nije da imam iskustva al mislim da dokt. nemože pogriješit??

LuKi5
    02. Listopad 2015. 10:39

Sanjarka dobro kaze, takvi su muski. Ne mogu biti u nasoj kozi. Ja se uvik salim da imam veliko I malo dijete, muza I sina :P 

Vecka, nadam se da ce T prestici daljne pretrage, I da ce vec za 2 tjedna minus jedan dan test biti pozitivan ;) 

14.06.2014. L ♥

Sanjarka88
    02. Listopad 2015. 10:52

Da možda je to u pitanju, i to sam čitala da je normalno, samo malo tko to zna dok ne krene baš intezivno pratit svoje cikluse
    ohso ti ne koristiš trakice?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.