Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    01. Listopad 2015. 13:27

Pticica  dobro nam došla nema gubljenja nade, glavu gore i samo hrabro naprijed, bit će beba

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Veja
    01. Listopad 2015. 13:33

Sanjarka,OhSoBoho, ništa počinjem pit … mislim folnu,da napravim dobru podlogu
    Ty, e tu ću uzeti koja sadrži kalcij, baš mi fali kalcija, vidim po noktima
    Žabice, pa znas li ti kad je 09.10. i koliko ima dana do tad, ako ne znaš, to ti je puno dana i jako je daleko
    Malakoza, nemoj nas napuštat Jesi mjerila temp ispod jezika?

Ptičica, žao mi je radi gubitka, ali nemoj radi toga izgubit nadu !

OhSoBoho
    01. Listopad 2015. 13:34

Pticice, dobro nam došla i što brže ostvarila svoj plusić 
    samo pozitiva i sve će bit super, druži se tu s nama i odmah će ti se popravit raspoloženje, ovo je najoptimističniji pdf u kvartu 

Dunyasha
    01. Listopad 2015. 14:36

Ptičice, dobro došla k nama veselim ženskama..
    Znam kako ti je i koliko si tužna sigurno bila (a možda još i jesi...) i sama sam to prošla... Ali evo, sad prije 3 dana ugledala + na koji smo 6 ciklusa čekali i sva sam pozitivna i opuštena.
    Tako da, samo hrabro! Mi smo žene jaka bića i sve možemo podnijeti!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.