Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    01. Listopad 2015. 09:16

Natoči i menu čašu
    baš sam mislila pitat da li spavate na trbuhu, ja to obožavam, onda ležim i pomislim kako sam možda pritisla točkicu pa se okrenem hehhehe luda glava doduše i cice mi se bune kad ležim na njima.
    Boli li jutros?
    Mene je u prvoj trudnoći cijelo tromjesječje stalno nešto bolilo doli i sve je bilo nebi ja trčala dok dok baš ne krene neka sukrvica ili nešto, mislim da su bolovi normlani zato se sad pitam gdje su meni

Vecka i mene bole pa nisam dobila m

Veja
    01. Listopad 2015. 09:23

Sanjarka88

Natoči i menu čašu
    baš sam mislila pitat da li spavate na trbuhu, ja to obožavam, onda ležim i pomislim kako sam možda pritisla točkicu pa se okrenem hehhehe luda glava doduše i cice mi se bune kad ležim na njima.
    Boli li jutros?
    Mene je u prvoj trudnoći cijelo tromjesječje stalno nešto bolilo doli i sve je bilo nebi ja trčala dok dok baš ne krene neka sukrvica ili nešto, mislim da su bolovi normlani zato se sad pitam gdje su meni Vecka i mene bole pa nisam dobila m

Sanjarka, ma ja ne očekujem T, pa sam sretna da M što prije stigne Al isto se ne bi ljutila kad bi mi bilo kao i tebi

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

zabica25
    01. Listopad 2015. 09:25

Nisam piškila i neću do bračnog putovanja. Nek i meni ostane iznenađenje ako ga ima.
    Velim, uopće sam smirena za razliku od prethodnih ciklusa kad sam jedva čekala da popiškim test/ove.
    Sise me i dalje bole, vene su tu, ali navečer ih imam više nego kroz dan. U trbuhu mučno, čas vruće-čas hladno...čisti PMS. 
    Super onda ako je još bazalna povišena...u lutealnoj fazi mi je uvijek od 36,7-37,2 tak da je to još to :)

Vecka, javi kako je bilo na pregledu.
    Sanjarka, viroza? Ma, samo med i med i proći će.
    Dunya i Ty, kako ste mi vi?

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)

Veja
    01. Listopad 2015. 09:36

Žabice, javim se
    Ty, onda je bolje spriječit nego liječit, nadajmo se da neće doći do odlaska doktoru

Btw. zaboravih napisat da se smrzavam, a kolega kratkih rukava, vjerojatno će me viroza posjetiti prije menge Bože,koji sam ja slučaj

Tynchy
    01. Listopad 2015. 09:41

Znam, pozitiva na najjače! :)

Iako, možda bih voljela promijeniti ginekologa, iako je ovaj moj već 15tak godina... nekako mi je preravnodušan... ili možda da idem paralelno privatnom? šta mislite?

Želi li još koja da joj predvidim T? možda blizance? :) ups, moram pričekati da se Sanjarki potvrde blizanci :) ...

Dunyasha
    01. Listopad 2015. 09:55

Tynchy

Znam, pozitiva na najjače! :)

Iako, možda bih voljela promijeniti ginekologa, iako je ovaj moj već 15tak godina… nekako mi je preravnodušan… ili možda da idem paralelno privatnom? šta mislite?

Želi li još koja da joj predvidim T? možda blizance? :) ups, moram pričekati da se Sanjarki potvrde blizanci :) …

Što se tiče doktora, oni su svi zapravo vrlo ravnodušni jer nas ne doživljavaju osobno. Ni nas, ni naše probleme. Zato, što prije prekrižiti ideju da će posebno prema nama biti pažljivi.. Rijetki su takvi doktori..
    Privatno ćeš, vjerujem, u jednom trenutku, sigurno otići, iz čistog razloga što

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI