Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Veja
    01. Listopad 2015. 09:36

Žabice, javim se
    Ty, onda je bolje spriječit nego liječit, nadajmo se da neće doći do odlaska doktoru

Btw. zaboravih napisat da se smrzavam, a kolega kratkih rukava, vjerojatno će me viroza posjetiti prije menge Bože,koji sam ja slučaj

Tynchy
    01. Listopad 2015. 09:41

Znam, pozitiva na najjače! :)

Iako, možda bih voljela promijeniti ginekologa, iako je ovaj moj već 15tak godina... nekako mi je preravnodušan... ili možda da idem paralelno privatnom? šta mislite?

Želi li još koja da joj predvidim T? možda blizance? :) ups, moram pričekati da se Sanjarki potvrde blizanci :) ...

LuKi5
    01. Listopad 2015. 10:05

Dunya, cestitam na trudnoci neka sve prode u redu I po skolski 

Sto se tice opstipacije, meni je dosla tek nakon onih mucnina od kojih sam zavrsila na injekcijama I infuziji, najvjerojatnije mi je dosla iz razloga sto uopce nisam mogla jesti nista ta kriticna 4 tjedna najjacih mucnina, sve bi izaslo van, tako da ne mora nuzno biti opstipacije u trudnoci. Kako su I cure rekle. 

Ty, doktor te ko zavraga bas plasi bezveze, ta bol doli je sasvim normalna dok je podnosljiva, imala sam dane kad bi bila jaca I dane kad bi bila slabija, I sve je bilo u redu, pozitivno je to da mu se mozes javit kad god ti treba I dobro je da nadzire stanje, pa da budes na miru...Ali te nikako ne bi trebao plasiti, nije ti sad vrijeme za nerviranje. Meni je bilo super kod ginekologice moje sto me na svakom pregledu umirivala I govorila da ce sve biti u redu. To mi je puno znacilo, jer da mi je ona jos stavljala bube u uho bi prolupala skroz. Drzi se I ako ce ti biti dusa mirnija odi privatno kod gin. Meni je privatnica vodila trudnocu I jako sam zadovoljna s njom. Drzi se I nervoza na minimun 

Vecka ajmo plusiic, meni to kod tebe sve izglednija trudnoca. 

Sanjarka, pusa tebi I blizancima/blizankama(da se I ja prikljucim predvidanju :P)...Ili mozda curica I decko blizanci hihihi 

Paula 

14.06.2014. L ♥

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.