Da ja isto mislim da ćeš ti odmah na terapijicu, preventivno
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
OhSoBoho, ma problem je što nije padala, nego nije nešto ni rasla jutros mi je 36,4, a inače u lutealnoj fazi ciklusa mi je od 36,5 do 36,7, zadnji put kad je menga stigla sa 36,7 je pala na 36,4. Evo ovaj ciklus je se kretala oko 35,9 do 36,5. Ni meni FF nije zabilježio ovulaciju, jadna aplikacija i ona je zbunjena, hahahha
Sanjarka, rekla mi je da dođem između 18-19h, nije ginička u mom gradu,budući da sam kod privatnika, pa mi valja 45 min se vozarit
Dunyasha, nisam ni sumnjala da neće biti plusića kad ponoviš test
Cureee imam jedan simptom napokon za mengu, bole me sise.
Dobro jutro svima...
ja sam tak umorna, iako spavam po 9-10h... da bar to ostane jedina "tegoba"..
Noćas me par puta probudila oštra bol oko želuca, i to kad legnem na trbuh, onako snena, samo sam razmišljala jel želudac ili niže dolje, ako niže bude boljelo doktor mi je rekao da odmah trčim njemu...
Dunyasha, otvaramo šampanjac.. :)
Oh, držim fige!
Miska, jesi ti to kod endokrinologa bila?
Sanjarka, topli čajevi i med i bit ćeš ko nova..
A sad idem piti svoj šampanjac! možete mi se pridružiti... ;)
Natoči i menu čašu
baš sam mislila pitat da li spavate na trbuhu, ja to obožavam, onda ležim i pomislim kako sam možda pritisla točkicu pa se okrenem hehhehe luda glava doduše i cice mi se bune kad ležim na njima.
Boli li jutros?
Mene je u prvoj trudnoći cijelo tromjesječje stalno nešto bolilo doli i sve je bilo nebi ja trčala dok dok baš ne krene neka sukrvica ili nešto, mislim da su bolovi normlani zato se sad pitam gdje su meni
Vecka i mene bole pa nisam dobila m
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Nisam piškila i neću do bračnog putovanja. Nek i meni ostane iznenađenje ako ga ima.
Velim, uopće sam smirena za razliku od prethodnih ciklusa kad sam jedva čekala da popiškim test/ove.
Sise me i dalje bole, vene su tu, ali navečer ih imam više nego kroz dan. U trbuhu mučno, čas vruće-čas hladno...čisti PMS.
Super onda ako je još bazalna povišena...u lutealnoj fazi mi je uvijek od 36,7-37,2 tak da je to još to :)
Vecka, javi kako je bilo na pregledu.
Sanjarka, viroza? Ma, samo med i med i proći će.
Dunya i Ty, kako ste mi vi?
Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)
Sortiraj odgovore
Najstariji