Pozdrav cure, evo mene s mojom stitnjacom. Danas bila na ultrazvuku i po nalaze krvi koje sam radila radi kompletne analize.
E sad, ultrazvuk je skolski, bez greske, svi krvni nalazi stitnjace su super i u granicama, antitjela takoder i opet su mi uzeli TSH i sada je 7.89, tjedan dana prije bio je 10.15. Povisen je i dalje ali je u samo tjedan dana sam od sebe pao. Dr. pretpostavlja da je bila prije par mjeseci neka upala stitnjaca koja je rezultirala povisenim tshom i posto sam od sebe pada, nisam dobila nikakvu terapiju. Moram za dva mjeseca napravit kontrolu pa ako i dalje bude povisen tek ce mi onda dati malu dozu hormona.
Tako da za mene sljedi period cekanja. Naravno da sam sretna jer su nalazi dobri al opet izluduje me to iscekivanje
Pozdrav cure, evo mene s mojom stitnjacom. Danas bila na ultrazvuku i po nalaze krvi koje sam radila radi kompletne analize.
E sad, ultrazvuk je skolski, bez greske, svi krvni nalazi stitnjace su super i u granicama, antitjela takoder i opet su mi uzeli TSH i sada je 7.89, tjedan dana prije bio je 10.15. Povisen je i dalje ali je u samo tjedan dana sam od sebe pao. Dr. pretpostavlja da je bila prije par mjeseci neka upala stitnjaca koja je rezultirala povisenim tshom i posto sam od sebe pada, nisam dobila nikakvu terapiju. Moram za dva mjeseca napravit kontrolu pa ako i dalje bude povisen tek ce mi onda dati malu dozu hormona.
Tako da za mene sljedi period cekanja. Naravno da sam sretna jer su nalazi dobri al opet izluduje me to iscekivanje
To je odlicno da pada sam od sebe. Moguce da ti TSH od stresa naglo skoci. Osjetljiv je I na najmanju nervozu. Sretno na iducem pregledu I drago mi je da ti se nalaz popravio.

14.06.2014. L ♥

Zabice, ti imaš sve školske simptome ni ne treba ti test.
Jedva čekam svoje vene i mučnine.
Btw. Sad sam mjerila temperaturu pod jezikom i 37.1 je. Znam da nije pravila bazalna, ali više mi se sviđa od 35.5
Od sad samo tako

A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...
Vecka, vidit ces da ce ti tako bit Kako sam rekla! Evo pepita ti je dokaz. A jedna moja prija je isla u gin. Sumnjajuci na upalu I on je gleda I prica o upali I onako usput kaze I trudna si....hhahahah! Sve je moguce!
Zabice kad je vrijeme za testic?
Mene danas sve nesto zategne preko stomaka pa pusti, iscjedak postojan. Sise...aa jedna boli a jedna ne boli....kko ce znat, bubuljice pocele....
Zelim ja svima nama da mi preselimo na ljetne bebe!

url=https://lilypie.com]
Dobro jutro trudnice i trudilice.
MajaSokca, testic bi trebalo raditi u ponedjeljak ili utorak, a prema aplikacijskoj računici 13.10.
Danas mi je bazalna pala na 36,7 ali još se ne dam. Ove dane je bila 36,9 i 37,0.
32dc i 12dpo. Kaj velite na ovaj pad temperature?

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)
Jutro cure
Mene stislo, grlo, glava, nos cila sam koma
MalaKoza ja digitalnim toplomjerima ništa ne virujem , koristila sam ga kad mi je mala bila manja, ona gori a on kaže nema temp živio živin
Vecka javi se s pregleda
Miska znam da ubija čekanje, al bolje da su nalazi ispali dobri
Zabice ti još nisi piškila? šta se bazalne tiče jel još uvijek iznad crte?

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Jutro cure!
Kako ste jutros? Vidim da je Sanjarka prehlađena.. Zavidim ti iz samo jednog razloga- imaš izgovor da ležiš u krevetu i spavaš.
Vecka ti se javi obavezno, vrlo smo nestrpljive!
Miska, što se tiče štitnjače, hormoni hoće šetati gore dolje, i mislim da je super što ti je TSH pao sam od sebe. Ukoliko nastavi i dalje tako, to je odlično, a ako ne, to se lijekovima lijepo riješi..
Zabica, ima li sto novo?
MalaKoza, ja ti nemam pojma ništa o bazalnoj, nisam to pratila.
Tynchy, kako si ti?
Ostalim našim trudilicama želim što prije pluseve!
Pusa svima! :* :*
Dunya si ponovila test?
Ma baš, evo me na poslu, a posli posla ručak treba spremit, aaaaaaaaaa da mi je leć negdje i da me nitko ne pita ništa
Dunya si ponovila test?
Ma baš, evo me na poslu, a posli posla ručak treba spremit, aaaaaaaaaa da mi je leć negdje i da me nitko ne pita ništa
Sanjarka, jesam, i rezultat je +..
OhSo, je li moguće da je o bila ali da ju ti nisi osjetila?

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Jutroo
Majo, vjeruje nitko sretniji od mene, kad bi tako bilo,al s obzirom na bazalnu temp, sumnjam
Sanjarka, šta je tebe čopilo, čuvaj se, viroza je u zraku, kod mene pola firme bolesno
Javim se kad mi ginička da nekakve informacije
Miška, bolje da se sam od sebe pada TSH, nego da se moraš kljokat tabletama, bit će to na kraju sve super
Žabice, ajde pššš, nemoj da umremo od iščekivanja Bazalna ti je još dosta povišena, ne brini
JutrooMajo, vjeruje nitko sretniji od mene, kad bi tako bilo,al s obzirom na bazalnu temp, sumnjam
Sanjarka, šta je tebe čopilo, čuvaj se, viroza je u zraku, kod mene pola firme bolesno
Javim se kad mi ginička da nekakve informacijeMiška, bolje da se sam od sebe pada TSH, nego da se moraš kljokat tabletama, bit će to na kraju sve super
Žabice, ajde pššš, nemoj da umremo od iščekivanja
Bazalna ti je još dosta povišena, ne brini
Vecka, ne mora značit ako ti je bazalna malo pala da nisi T. koliki ti je prosjek temp u lutealnoj fazi ciklusa, nakon M? jesi li i prijašnjih mjeseci mjerila bazalnu pa da možeš vidjeti na koliko ti inač padne temp kad M dođe?

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji