Joj Zabice, nemam pojma vise nista, lh trakica i danas pozitivna, znaci 4-ti dan, ne mogu docekat sutra pregled.
Malakoza, ja mjernim temp bazalnu ispod jezika, najvisa mi bila 36,5 u ovom ciklusu, mjerim digitalnim.
Curke, kod tuširanja sam baš gledala sise i vene se sve više plave.
Mučno mi je, zavrtjelo mi se u glavi u kupaonici i sad sjedim. U trbuhu mi je bolno i ne znam da više boli u trbuhu ili kukovima. Tako mi se povraća, a ne mogu.
Idem ja na spavanje pa se čujemo sutra.
PUSA
Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)
Pozdrav cure, evo mene s mojom stitnjacom. Danas bila na ultrazvuku i po nalaze krvi koje sam radila radi kompletne analize.
E sad, ultrazvuk je skolski, bez greske, svi krvni nalazi stitnjace su super i u granicama, antitjela takoder i opet su mi uzeli TSH i sada je 7.89, tjedan dana prije bio je 10.15. Povisen je i dalje ali je u samo tjedan dana sam od sebe pao. Dr. pretpostavlja da je bila prije par mjeseci neka upala stitnjaca koja je rezultirala povisenim tshom i posto sam od sebe pada, nisam dobila nikakvu terapiju. Moram za dva mjeseca napravit kontrolu pa ako i dalje bude povisen tek ce mi onda dati malu dozu hormona.
Tako da za mene sljedi period cekanja. Naravno da sam sretna jer su nalazi dobri al opet izluduje me to iscekivanje
Zabice, ti imaš sve školske simptome ni ne treba ti test.
Jedva čekam svoje vene i mučnine.
Btw. Sad sam mjerila temperaturu pod jezikom i 37.1 je. Znam da nije pravila bazalna, ali više mi se sviđa od 35.5
Od sad samo tako
A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...
Vecka, vidit ces da ce ti tako bit Kako sam rekla! Evo pepita ti je dokaz. A jedna moja prija je isla u gin. Sumnjajuci na upalu I on je gleda I prica o upali I onako usput kaze I trudna si....hhahahah! Sve je moguce!
Zabice kad je vrijeme za testic?
Mene danas sve nesto zategne preko stomaka pa pusti, iscjedak postojan. Sise...aa jedna boli a jedna ne boli....kko ce znat, bubuljice pocele....
Zelim ja svima nama da mi preselimo na ljetne bebe!
url=https://lilypie.com]
Dobro jutro trudnice i trudilice.
MajaSokca, testic bi trebalo raditi u ponedjeljak ili utorak, a prema aplikacijskoj računici 13.10.
Danas mi je bazalna pala na 36,7 ali još se ne dam. Ove dane je bila 36,9 i 37,0.
32dc i 12dpo. Kaj velite na ovaj pad temperature?
Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)
Sortiraj odgovore
Najstariji