Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    30. Rujan 2015. 10:44

Paula možda će o čekat da tm dođe
    ne sumnjam uopće da ćemo se tipkat na ljetnim bebama

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

zabica25
    30. Rujan 2015. 10:45

A meni probava baš radi pa mi je čudno jer znam da sam čitala da u T probava zaostaje.
    Dakle, najvjerojatnije nisam T :(
    Hvala što držite fige, JA SE NE PREDAJEM TAKO DUGO DOK NE DOĐE M!!!

Sanjarka, zavidna sam ti na tako lijepim testićima :)

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)

Sanjarka88
    30. Rujan 2015. 10:46

Zabice  aj aj pa nemožeš imat sve simptome koji postoje

zabica25
    30. Rujan 2015. 11:01

Zaključak je ne čitati ostale forume, jedino Klokanicu. :)
    Baš ste divne i dajete toliko energije i nade nama trudilicama. Svaka vam čast!
    I naravno, velika HVALA.

MalaKoza, gdje si nestala? Kako stvari stoje?
    Tko je to još s nama u igri, možda Vecka i MajaSokca?

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)

Sanjarka88
    30. Rujan 2015. 11:08

Lista za NE dobit:

MajaSocka 08.10
    Zabica25 11.10.
    Miska 11.10.
    iva1989lea 17,10
    MalaKoza 18.10.
    Babygirl 19.10.

Pupa2
    30. Rujan 2015. 14:11

Zabica, to s opstipacijom je raširena pojava kod trudnica, ali ne i pravilo, kao niti simptom. Ja do dana današnjeg nemam nikakvih problema s tim. Imala sam dane kad doslovno ništa nisam mogla staviti u usta, dane kad sam jela samo krutu hranu, dane kad sam jela samo tekuće i probava mi je uvijek redovna i normalna. Čak štoviše, dopodne makar 2 puta, popodne jednom ili nijednom :D
    Muž mi se uvijek smije i rekao je da sam jedina osoba za koju je čuo da ide navečer u 23h obaviti veliku nuždu :D

kitinita
    30. Rujan 2015. 15:21

Drage moje curke, nisam se dugo javila jer sam se malo razočarala pa nisam imala volje.

Napravila sam pregled prohodnosti jajovoda, lijevi je neprohodan, desni je ok.
    I ovaj ciklus sam odmah bila na Klomifenu od 4.-8. dana ciklusa. Idemo na stimulaciju Klomifenom, a ostatak posla ćemo sami odraditi.
    2. folikula su narasla naravno na lijevoj neprohodnoj strani, ali dr. kaže nek svejedno obavimo kaj treba jer "dečki možda nađu put".
    Ali muči me jer su folikuli bili 24mm, 14 dan ciklusa.
    Zar nije to previše? Tako me strah da nisu to ciste jer me baš danas počeo boljeti trbuh i kad imamo odnose jako je bolno.
    I zašto svi dobivaju štopericu? Što je to? Dali to uzrokuje pucanje folikula?

Svi pravi životi su lijepi i teški. (I.A.)

MalaKoza
    30. Rujan 2015. 18:18

Evo mene podhlađene . Kupila sam digitalni toplomjer da mi kaktiga točnije izbaci temperaturu i od kad s njim mjerim drastično mi je pala temperatura.  
    Sa zivinim mi je bila 36.8,  36.9, a na digitalnom 36.4,  36.2 i jutros 35.5 . Ko je tu lud!?
    Danas ću staviti svaki pod jedan pazuh pa vidjet u čemu je stvar.  
    Ja ću za tjedan dana radit test ako se ne povuku i bolne bradavice.  Jer onda mi ne preostaje niti jedan simptom osim grcica ali to može nagovijestati i m

A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.