Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    30. Rujan 2015. 08:59

Ty i to je to? jao mogao je bar čirnit dole mene ne boli ništa niti imam grčeve da se zabrinem?
    kad si onda naručena?

Zabice ajme 9.10? a daj pa nema šanse da izdržšiš do onda? koliko dana ti je već bazalna povišena?
    jako bolne cice su meni bile znak da je to to, bez zeze znala sam

Tynchy
    30. Rujan 2015. 09:14

Sanjarka88

Ty i to je to? jao mogao je bar čirnit dole mene ne boli ništa niti imam grčeve da se zabrinem?
    kad si onda naručena?

Ma nije ni zavirio... :)

Mislim da se ne trebaš brinuti, možda ti to sve još i nastupi, meni se još prije nego je test pokazao + trbuh grčio, i sada je tako...

To je samo širenje maternice..

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

zabica25
    30. Rujan 2015. 09:00

I da, sanjala sam kako mi se pojavila karta kod gatare djevojka s djetetom u ruci. 
    Možda ima nešto u tome ili ja samo umišljam i nadam se

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)

Dunyasha
    30. Rujan 2015. 09:04

Jutro cure!

Evo i mene...

Frufi, ja pamtim vas neke s foruma iz vremena čitanja, prije nego sam se priključila. Ja razumijem tvoju potrebu da se makneš, pogotovo ako silno želiš + (kao i sve mi, uostalom) a ne prima se.. Tako da, sve po vlastitom nahođenju i osjećajima, ne zamjeramo si tu ništa. 

Ja sam jutros ponavljala test. Na poslu (?!?!), ujutro, u žurbi. I to tolikoj žurbi da mi nije niti kontrolnu crtu pokazao. Radila sam CB, onaj kojemu trakica mijenja boju.. Je li moguće da nisam uzimala urin dovoljno dugo?  Ili možda nisam ni trudna? Nemam pojma, pa nije mi jasno kako sam uspjela nepravilno izvesti test!! Osim ako fkt nisam trudna? 
    Izgleda da mi je suđeno da ga radim doma, u miru. 

Dunyasha
    30. Rujan 2015. 09:16

Ahahahahha!!
    Pazite ovo cure!! Sad pogledam test i sad na njemu i kontrolna crta i tako debeli plus da ne vjerujem!!! Pa riknut ću od smijeha!! Ali radila sam ga u pola 8!!
    Još tu vadim test poskrivečki u torbi da kolege ne vide!!
    Niš, radit ću ga OPET popodne jer vrlo jasno kaže da nakon 10 min nikakvo očitanje ne vrijedi. Riknut ću od smijeha!!!

zabica25
    30. Rujan 2015. 09:11

Izdržat ću, valjda :)
    Meni je danas 31 dc i 12 dpo. Ako je bazalna povišena do 19 dpo, onda je to to

Sanjarka88
    30. Rujan 2015. 09:22

Dunya veselo kod tebe ako nije bilo ni kontrolne onda si slabo ti to popiškila, piškiš na njega direkt ili u čašicu. Možda si toliko malo mokraće stavila na njega da je tek sad stigla do ključnog mjesta

Žabice aj ti popiški test i slikaj ga žmireći i stavi nama sliku ti nemoraš gledat

Ty meni predviđaš blizance, a i ti si na 23 dc dobila plus mene je bolilo 2-3 dana ono kad sam imala oni ludi pms, i da nekad me zna pritisnit kao da ću procurit svaki čas, al to je svako toliko čisto da me isprepada.
    uh tresla sam ko šiba kad sam radila cb, više nego na ijednoj trakici do tada

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

zabica25
    30. Rujan 2015. 09:28

Haha, Sanjarka, ok, ja neću gledati :)
    Baš si me lijepo nasmijala.
    Meni su grčevi počeli biti jači, rezucka me u predjelu cijelog trbuha i u ustima je neki čudan okus. Jel vas samo boljelo ili i rezuckalo? Kako ste s probavom?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI