Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    30. Rujan 2015. 09:22

Dunya veselo kod tebe ako nije bilo ni kontrolne onda si slabo ti to popiškila, piškiš na njega direkt ili u čašicu. Možda si toliko malo mokraće stavila na njega da je tek sad stigla do ključnog mjesta

Žabice aj ti popiški test i slikaj ga žmireći i stavi nama sliku ti nemoraš gledat

Ty meni predviđaš blizance, a i ti si na 23 dc dobila plus mene je bolilo 2-3 dana ono kad sam imala oni ludi pms, i da nekad me zna pritisnit kao da ću procurit svaki čas, al to je svako toliko čisto da me isprepada.
    uh tresla sam ko šiba kad sam radila cb, više nego na ijednoj trakici do tada

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

zabica25
    30. Rujan 2015. 09:28

Haha, Sanjarka, ok, ja neću gledati :)
    Baš si me lijepo nasmijala.
    Meni su grčevi počeli biti jači, rezucka me u predjelu cijelog trbuha i u ustima je neki čudan okus. Jel vas samo boljelo ili i rezuckalo? Kako ste s probavom?

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)

Pupa2
    30. Rujan 2015. 09:28

Dunyasha, možda si preveliku količinu urina stavila na test (ja sam taj radila dva puta). Ali, kad mi je pokazao plus, prvo se pokazao plus, a tek onda kontrolna :) ja još mislila da to neš sigurno ne valja... Mislim da na njemu piše da kad se pojavi kontrolna (bez obzira prije ili poslije plusa) se rezultat očitava u roku od 2-3 min.... Možda si ti čekala kontrolnu, a ona došla iza plusa, kao kod mene :) Eno, meni oba testa s plusićima još stoje u kutijici u ormariću i podsjećaju me na prekrasan mix osjećaja to jutro :)
    ja ti savjetujem da zbog sebe ponoviš još jednom test popodne ili sutra ujutro, ali nekako mislim da je to to! 
    Žabice, kad sam ja ostala trudna, jedino po čemu sam bila praktički uvjerena su vene na grudima. Inače sam svijetle puti, ali nikad ih nisam toliko primijetila. Nije to bila jedna na svakoj nego doslovno čvorovi žila...Kad sam mužu pokazala, vidjela sam da se štrecnuo jer je do tada bio oprezan i čvrsto na zemlji (zbog mog histeriziranja svaki neuspjeli mjesec), ali mi je rekao, moguće da ih imaš uvijek, samo nisi skužila....ja si mislila da,da baš ne bi skužila tolike vene na sisama :D i stvarno, nešto mi je unutra govorilo da je ovaj put to to! plus, noću bi me probudila neka treskavica, kao groznica, pa onda vrućina... kad sam rekla seki, kaže ona, ti si trudna sto posto, isto je njoj bilo :) I eto, moja dva clearblue testa pokazala plus.
    koliko sam bila sigurna u sve govori činjenica da sam u pon ujutro napravila test, popodne rekli svim našima (samo najbližima jel), a u utorak se sjetila da bih mogla napravit još jedan test u slučaju da je ovaj prvi bio lažan :D al nek smo mi svima rekli :D :D :D
    sretno cureeeeeeeeeeeeeeeeee navijam za vas!!!!!

zabica25
    30. Rujan 2015. 09:35

Pupa, hvala na iskazanju tvojih simptoma :) Meni je navečer samo jedna vena bila na svakoj, danas budu valjda dvije :)
    Opet se smrzavam, a malo prije sam otvarala prozore. Uff..mi žene

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)

Sanjarka88
    30. Rujan 2015. 09:37

Pupa he heh ma nekad je stvarno teško takvu sreću zadržat za sebe, ionako će bit što Bog da

Zabice probavu mi ne spominji nula bodova! Bolovi su kao da ćeš dobit m

evo mojih testića, sad se ona prva i ne vidi naspram ove zadnje http://i62.tinypic.com/eu3rzp.jpg al uživo se sve vidi, i čuvam sva tri za uspomenu, digitalni cb se izgasio nakon 24h  al imam sliku 

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Mallla
    30. Rujan 2015. 09:45

Dunyasha imas ti plus ko kuca, samo sto si malo naletila na greskicu u izvodenju :)

Ja te sanjarka malo zafrkavam posto su ti svi prognozirali blizance pa da nebudem iznimka heheh 

Moj iscjedak je prisutan stalno ito ga ima svugdje I jako je slican onome sto opisuju kao ovulacijski pa sad! Nisam sigurna jel mozda reagiram na ovo vrijeme vruce-hladno!
    Zabice drzim ti fige na najjace :)

url=https://lilypie.com]

Paula5
    30. Rujan 2015. 10:08

Pozdrav drage moje!!
    Veselo ovih dana na našoj temi, malo sam u gužvi, ali čitam..
    Dunya čestitke od srca!! Vidiš da smo predosjećali da je to to.. Baš mi je drago..
    Ovaj mjesec ste sve tri nešto grintale, kukale, kad ono sve tri ugledale svoj plusić..
    Maja   Držim fige da im se i ti pridružiš..
    Frufi nismo baš tako zaboravne.. Samo ti navrati kad želiš.. Vjerujem da se tako osjećaš. Moj 13 ciklus.. Ja dosad nisam imala potrebu da se maknem odavde.. Naprotiv, kad sam u komi i kad sam sretna lakše mi je kad to podijelim s vama.. Skoro 5 mj sam ovdje i mislim da nije prošao dan da nisam pročitala šta ima novo..

Kod mene baš ništa novo.. Danas je kao dan O, ali nisam uhvatila pik. Ionako nema muža pa ništa ovaj mjesec, ali baš želim znati kad je bila O.

Peppepula  

Cure samo nastavite nizati plusiće, nadam se da ću i ja uhvatiti vlak za ljetne..
    Pusa svima!!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.