Ty tvog predosjećaja se već bojim
Šta kaže ginić?
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Jutro
Tyna, tu sam, tu sam :) Novosti nema, osim što je bazalna povišena i dalje. Inače, nemam nikakve prevelike želje raditi test jer se bojim -
Ovaj sam ciklus skroz neka opuštena, uopće ne razmišljam o ishodu dok sam prethodne cikluse jedva čekala dan kad mogu napraviti test.
Test budem radila tek na bračnom putovanju (9.10.) Zašto? Zato jer ne bih izdržala da ne velim mužu ako je pozitivan, a i vama mi se ne da muljat da ne znam ili sl. a zapravo znam. Ostalo mi još par testova pa da ih ne trošim bezveze.
Velim, ovaj ciklus mi je nekak drugačije. Smireno čekam kaj bude.
Sise me užasno bole. Jučer navečer sam primijetila na svakoj sisi izraženu žilu...hmmmm....možda je to siguran znak?
Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)
Ty i to je to? jao mogao je bar čirnit dole mene ne boli ništa niti imam grčeve da se zabrinem?
kad si onda naručena?
Zabice ajme 9.10? a daj pa nema šanse da izdržšiš do onda? koliko dana ti je već bazalna povišena?
jako bolne cice su meni bile znak da je to to, bez zeze znala sam
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
I da, sanjala sam kako mi se pojavila karta kod gatare djevojka s djetetom u ruci.
Možda ima nešto u tome ili ja samo umišljam i nadam se
Jutro cure!
Evo i mene...
Frufi, ja pamtim vas neke s foruma iz vremena čitanja, prije nego sam se priključila. Ja razumijem tvoju potrebu da se makneš, pogotovo ako silno želiš + (kao i sve mi, uostalom) a ne prima se.. Tako da, sve po vlastitom nahođenju i osjećajima, ne zamjeramo si tu ništa.
Ja sam jutros ponavljala test. Na poslu (?!?!), ujutro, u žurbi. I to tolikoj žurbi da mi nije niti kontrolnu crtu pokazao. Radila sam CB, onaj kojemu trakica mijenja boju.. Je li moguće da nisam uzimala urin dovoljno dugo?
Ili možda nisam ni trudna? Nemam pojma, pa nije mi jasno kako sam uspjela nepravilno izvesti test!! Osim ako fkt nisam trudna?
Izgleda da mi je suđeno da ga radim doma, u miru.
Izdržat ću, valjda :)
Meni je danas 31 dc i 12 dpo. Ako je bazalna povišena do 19 dpo, onda je to to
Sortiraj odgovore
Najstariji