Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Crnokosa
    29. Rujan 2015. 19:28

Dunyasha čestitam od <3 Ja sam nažalost saznala odg.na svoje pitanje,ipak se menga može dobiti i dok se pije duphaston! Vještica je došla u subotu iako sam duphaston trebala piti do danas! Jučer sam počela sa novom turom klomifena,nadam se da ćemo ovaj puta biti uspješniji! Nisam pratila postove toliko unazad pa me zanima dali ima koja da nije ostala trudna ni nakon 3 ciklusa sa klomifenom...šta je onda dalje na redu???

Tyna24
    29. Rujan 2015. 20:49

crnokosa,onda imaš pauzu bar pola godine... da se malo jajnici opomognu... i onda opet možeš početi sa klomifenom ispočetka...

Sanjarka88
    29. Rujan 2015. 21:23

Vecka super da ideš na pregled, ajde nek se nešto napokon pokrene 

Crnokosa žao mi je zbog m  nadam se da će ovaj ciklus biti dobitan. 

Ty šta kaže ginić? Nadam se da je sve ok 

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Mallla
    29. Rujan 2015. 22:25

Sanjarka ce imat blizance tralalalalallala :) Hihihi Nemoj me vikati, ja samo zakljucujem posto po onim temp. Ja bi rekla da je O bila 15dc a ti vec 23dc imala crtu ipo :)

Vecka bas mi je drago da ides kod dr. Pa jos bi bilo vise super da ti kaze Cestitam, trudni ste!

Zabice, zabice, jos samo 3 dana I ode nam I ti na drugi pdf! :)

url=https://lilypie.com]

frufi
    29. Rujan 2015. 22:48

Drage moje trudilice i trudnice, nije me bilo dugo, dugo, a najdraže mi je bilo čitati sve postove i vidjeti nove trudilice koje su već prešle na trudnice, a pogotovo zadnjih par plusića  čestitke od srce i najljepše želje šaljem, neka je sve po planu 

Nadam se da će doći i moje vrijeme da svaki dan s vama dijelim iskustva, ali zadnjih mjesec ili dva sam nekako potonula iako sam optimist, i bilo mi je teško čitati vas, ne znam sama zašto, jednostavno sam trebala pauzu da ne razmišljam svaki dan o tome. Nemojte mi to zamjeriti, molim vas. Fenomenalno mi je kako ste velika podrška jedna drugoj i onima koji vas samo čitaju, predivnoooooooo 

Da ne duljim, kod mene ništa novog (ako me se netko sjeća uopće ), do sada nisam bila po doktorima, krećem uskoro, za dva mjeseca sam tek kod gin., a sad ću krenuti kod dr opće prakse da isključim neke druge stvari i malo se posavjetujem. Ne znam zašto sam tako lijena za ići kod doktora, mislim da je to u biti strah, tj. glupost.  Izvještavat ću vas...

Pusa svima i šaljem dobre vibre 

Mallla
    30. Rujan 2015. 00:12

Frufi sjecam te se ja! 
    Najvaznije je da si dobro, a cim si se javila znaci da je ta kriza iza tebe!
    Gle, u potpunosti razumijem tvoju odsutnost a vjerujem da razumiju I druge cure. Jako je lijepo biti dio ove grupe I podrzavati se medjusobno ali isto tako nekada dolazak ovdje, citanje postaje lagano poluopsesivno I onda sebe preopteretimo razmisljanjem I analizama. Tada je naravno dobro odmaknuti se malo iz cijele price radi vlastitog zdravlja. A jos vise ukoliko nikako ne uspjevamo ostati T, onda se radujes zbog drugih a grizes sebe jer nisi ti medju njima. Zato draga Frufi imas potpunu podrsku, kao I mimica, Paula....nniste zaboravljene, apsolutno ne! Znam da nas je bilo tu puno vise I onda je dio cura nestao, al evo samim tim sto se ponekad javite je dovoljno da vas se sjetimo I pruzimo podrsku.
    Sad sam svasta izfilozofirala, ali stvarno tako mislim! 

Sto se mene tice, jednom sam bila vagala odmaknuti se malo ili ne, ipak ostala sam I zasad nemam pretjeranih kriza, posebno jer sam u obavezama oko pira pa me citanje I pisanje ovdje opusta!
    A simptomcici ako ih tako mogu nazvat lagano nastupaju, cvrste sike, lagano pocinju bubuljice I povremeno osjecanje donjeg djela trbuha....zza 1tj cemo doznat jel su simtomi M ilI T!
    Sorry na napisanom romanu!

url=https://lilypie.com]

Sanjarka88
    30. Rujan 2015. 08:05

Dobro jutro ekipica

Maja ne ne, 10dc je bila ovulacija nema tu blizanaca ja ti na najjače držim fige da kreću simptomi t
    Frufi ja te se sjećam naravno, kad god osjetiš potrebu za druženjem, utjehom.... tu smo, kad osjetiš da se moraš malo odmaknuti i to razumimo, i strpljvo čekamo
    Nemoj se bojati pretraga i rezultata istih, što prije kreneš prije ćeš držati mali smotuljak u rukama

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.