Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Veja
    29. Rujan 2015. 14:53

OhSoBoho, uf kamo sreće
    Malakoza, ma neću se ja ljutiti ako me prestigneš, a još bi bolje bio kad bi obe ovaj mjesec ugledale, skupa sa ostalima Meni je ovo 16 ciklus truđenja, jedan gore- dole, hahhahaha

Curke, čula sam se sa giničkom i idem u četvrtak na pregled vidit do čega je i što se događa, rekla je da će me vjerojatno slat dalje na pretrage u Split, jer previše je prošlo vremena otkako se trudimo

zabica25
    29. Rujan 2015. 15:32

Ja na poslu, imam slobodan sat. Kakve bolove imam i baš mučninu. Sad ne znam jel stvarno T ili će M doći svakog treba. 3.10. Je po mom izracunu ali inače mi treba doći 11.10. Ne znam ni sama. Dva tjedna od o je 3.10. Tak da bi onda trebalo. Malo mi se u glavi mantra i stalno bih nešto jela. Sad se kuham od vrućine, a prije 15 min na satu sam se zmrzavala

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)

Pepita2109
    29. Rujan 2015. 15:59

Oooo vidim da ima puno potencijalnih plusića
    držim vam fige curkeee navijam za vas  da ispraznite malo pdf za nove trudilice 
    Vecka tebe posebno pratim,ali sam se pogubila, kakva je situacija? Jesi pogodila pik ili? je li nestala ta druga crtica?

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

iva1989lea
    29. Rujan 2015. 16:35

Dunya  Čestitam draga...baš mi je drago..koliko ljetnih nebića jooojjj...Peppeakcije ima i to ohoho hahah mom paše svaki dan 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.