Joj, kako ste mi dale nadu da se i dalje mislim da jesam :)
Danas mi je 10 dpo. Test ću raditi tek kad bi mi M trebala kasniti, neću prije. Znam da će biti negativan...
Daj Bože da ste sve u pravu :)

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)
Onda čekamo 3,10?

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
ajme cureeee, pa ovo je odlično!!
Dunya, čestitam ti! pa ovo je prava poplava plusića, bilo je i vrijeme!
znači, koga sad prvog sljedećeg čekamo? MalaKoza, Vecka?
ajme što će bit gužve u rodilištima na ljeto
drage naše nove trudnice, želim vam prekrasnu i mirnu trudnoću i da uživate u svakom danu, bez brige i tegoba
Mislim da Zabica i Vecka imaju prednost. Ja se jos malo moram strpit

A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...
Ohso hvala ti čekamo te na ljetnim bebama
Ohso hvala ti čekamo te na ljetnim bebama
hvala ti draga
ma iskreno, pojma nemam kaj se ovaj mjesec događa...15dc mi je danas, do sada inače uvijek već imam/prođe O no ovaj mjesec za sada još ništa...bazalna je ful niska, 10dc malo pala na 36.1 i sad 36.3 već danima...a ginićka mi u četvrtak rekla da je desni jajnik pred ovulaciju...sve mi se nešto pomiješalo očito...

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
OhSoBoho, uf kamo sreće
Malakoza, ma neću se ja ljutiti ako me prestigneš, a još bi bolje bio kad bi obe ovaj mjesec ugledale, skupa sa ostalima Meni je ovo 16 ciklus truđenja, jedan gore- dole, hahhahaha
Curke, čula sam se sa giničkom i idem u četvrtak na pregled vidit do čega je i što se događa, rekla je da će me vjerojatno slat dalje na pretrage u Split, jer previše je prošlo vremena otkako se trudimo
OhSoBoho, uf kamo srećeMalakoza, ma neću se ja ljutiti ako me prestigneš, a još bi bolje bio kad bi obe ovaj mjesec ugledale, skupa sa ostalima
Meni je ovo 16 ciklus truđenja, jedan gore- dole, hahhahaha
Curke, čula sam se sa giničkom i idem u četvrtak na pregled vidit do čega je i što se događa, rekla je da će me vjerojatno slat dalje na pretrage u Split, jer previše je prošlo vremena otkako se trudimo
ajme citala sam sa moba i nesto mi se zaglavilo pa sam slucajno ovaj post prijavila administratoru... bas sam nesto smotana danas...nisam htjela, Vecka nadam se da nece biti problema :D admin ako citas ovo, bilo je slucajno :D

Peppe

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji