Težina i duljina vaših beba

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lollypop
    13. Kolovoz 2015. 17:58

Haha nixie, bas si me utjesila! Meni danas bila patronazna, i izracunala je da se bebac udebljao 390gr u odnosu na porodajnu tezinu (3980/53), i kaze da nije iskljucivo dojena beba da bi isli na dijetu?!? 17 dana staro dijete?!? Na dijetu?!? Bila sam preumorna da uopce reagiram jer mi je sisavac tad vec jeo jedno 5x od budenja i stalno je ful najeden (pretpostavljam skok u razvoju, visi mi na cici non stop). Velika je beba. Jos ga pohvalila kako izgleda zrelo, kako su mu fontanele odlicne bla bla i onda mi provali najomrazeniju rijec...dijeta. Uhh

https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u

Lollypop
    13. Kolovoz 2015. 20:08

Koju pedijatricu imas? U zadru? Ja se narucila za prvi pregled kod ticicke, na hitnoj gore

https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u

Nixie
    13. Kolovoz 2015. 21:31

Mi smo isto na hitnoj, al kod Bačićke 

Doris7
    14. Kolovoz 2015. 11:45

Mi kad smo dosli na prvi pregled bio je 4100g, dodemo za 3 tjedna najednom 4700g  nisam mislila da tako puno dobivaju na tezini 

cloudy
    14. Kolovoz 2015. 13:04

Mi smo u utorak bili na cijepljenju i vaganju i curka ima 7.5kg i 68 cm sa 7 mjeseci...i pita posloje moja sveki jel ne bi ona trebala na dijetu 😑 a žena ima 100+ kg hahaha reko ono da...od danas je na dijeti izgladnjivanja...o je**** mutavih li ljudi....

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.