Težina i duljina vaših beba

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Nutella
    11. Rujan 2015. 14:44

bit ce spreman kad proba 
    ali pazi jabuka je kruta koliko god je usitnis.moj se dugo grcao s jabukom.

Kad se udas iz ljubavi onda nedjeljom peres,peglas,kuhas.
    A kad se udas iz interesa onda ides na manikuru,pedikuru....

Nixie
    11. Rujan 2015. 21:30

u kombinaciji  napravit ću finger food i kao kašicu pa ću vidjeti šta mu se bolje sviđa. Pošto ja ne mogu odlučiti, nek dijete odluči samo 

Dea23
    22. Rujan 2015. 07:21

Moja cura ima 8 mj, 72 cm i 10 kg Obavili zadnje cijepljenje do god dana i dobili špotanciju od pedice jer se mala diže na noge i naravno tamo se hvatala za nju dok ju je pregledavala i dizala Trebala bih je kao vraćati dolje da puza. Ne pada mi napamet. Da se ne može dić ne bi. Nitko je ne sili.

Nixie
    22. Rujan 2015. 11:17

Dea23

Moja cura ima 8 mj, 72 cm i 10 kg Obavili zadnje cijepljenje do god dana i dobili špotanciju od pedice jer se mala diže na noge i naravno tamo se hvatala za nju dok ju je pregledavala i dizala Trebala bih je kao vraćati dolje da puza. Ne pada mi napamet. Da se ne može dić ne bi. Nitko je ne sili.

Ma bravo za curku! Kumin mali je s osam mjeseci hodao uz namještaj. Napredno dijete i sve pet! Nek ona puza, ak joj je do puzanja 

Dea23
    22. Rujan 2015. 07:21

Bljubica
    22. Rujan 2015. 11:18

Dea23

tako je isto kod nas (s dizanjem), ja sam odustala od tog sputavanja..

mayathequeen
    22. Rujan 2015. 08:37

A svasta evo nasa pedica prezadovoljna s motorikom a mali se isto dize od kad je bio 6,5 mj..ma po meni ono sto mogu sami nek i rade!Super je curka,prava mala gospodicna💖💖💖

• Nutella
    22. Rujan 2015. 10:08

svaka cast curki i deckicu,i ja mislim da djecu netreba sputavat,ako se sami dizu znaci da imaju snage,nece se slomit.

Kad se udas iz ljubavi onda nedjeljom peres,peglas,kuhas.
    A kad se udas iz interesa onda ides na manikuru,pedikuru....

Dea23
    22. Rujan 2015. 12:35

Hvala cure. Pa tako i ja mislim, što ću sad dijete gnjavit. A takva je od malena, dizala se sjedit,sad na noge, nema minutu mira. Pa ja bi prva bila najsretnija da nije stalno u akciji haha

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI