bit ce spreman kad proba
ali pazi jabuka je kruta koliko god je usitnis.moj se dugo grcao s jabukom.
Kad se udas iz ljubavi onda nedjeljom peres,peglas,kuhas.
A kad se udas iz interesa onda ides na manikuru,pedikuru....
u kombinaciji napravit ću finger food i kao kašicu pa ću vidjeti šta mu se bolje sviđa. Pošto ja ne mogu odlučiti, nek dijete odluči samo
Moja cura ima 8 mj, 72 cm i 10 kg Obavili zadnje cijepljenje do god dana i dobili špotanciju od pedice jer se mala diže na noge i naravno tamo se hvatala za nju dok ju je pregledavala i dizala
Trebala bih je kao vraćati dolje da puza. Ne pada mi napamet. Da se ne može dić ne bi. Nitko je ne sili.
Moja cura ima 8 mj, 72 cm i 10 kgObavili zadnje cijepljenje do god dana i dobili špotanciju od pedice jer se mala diže na noge i naravno tamo se hvatala za nju dok ju je pregledavala i dizala
Trebala bih je kao vraćati dolje da puza. Ne pada mi napamet. Da se ne može dić ne bi. Nitko je ne sili.
Ma bravo za curku! Kumin mali je s osam mjeseci hodao uz namještaj. Napredno dijete i sve pet! Nek ona puza, ak joj je do puzanja
Moja cura ima 8 mj, 72 cm i 10 kg Obavili zadnje cijepljenje do god dana i dobili špotanciju od pedice jer se mala diže na noge i naravno tamo se hvatala za nju dok ju je pregledavala i dizala
Moja cura ima 8 mj, 72 cm i 10 kgObavili zadnje cijepljenje do god dana i dobili špotanciju od pedice jer se mala diže na noge i naravno tamo se hvatala za nju dok ju je pregledavala i dizala
tako je isto kod nas (s dizanjem), ja sam odustala od tog sputavanja..

A svasta evo nasa pedica prezadovoljna s motorikom a mali se isto dize od kad je bio 6,5 mj..ma po meni ono sto mogu sami nek i rade!Super je curka,prava mala gospodicna💖💖💖

svaka cast curki i deckicu,i ja mislim da djecu netreba sputavat,ako se sami dizu znaci da imaju snage,nece se slomit.
Kad se udas iz ljubavi onda nedjeljom peres,peglas,kuhas.
A kad se udas iz interesa onda ides na manikuru,pedikuru....
Hvala cure. Pa tako i ja mislim, što ću sad dijete gnjavit. A takva je od malena, dizala se sjedit,sad na noge, nema minutu mira. Pa ja bi prva bila najsretnija da nije stalno u akciji haha
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji