bit ce spreman kad proba
ali pazi jabuka je kruta koliko god je usitnis.moj se dugo grcao s jabukom.
Kad se udas iz ljubavi onda nedjeljom peres,peglas,kuhas.
A kad se udas iz interesa onda ides na manikuru,pedikuru....
u kombinaciji napravit ću finger food i kao kašicu pa ću vidjeti šta mu se bolje sviđa. Pošto ja ne mogu odlučiti, nek dijete odluči samo
Moja cura ima 8 mj, 72 cm i 10 kg Obavili zadnje cijepljenje do god dana i dobili špotanciju od pedice jer se mala diže na noge i naravno tamo se hvatala za nju dok ju je pregledavala i dizala Trebala bih je kao vraćati dolje da puza. Ne pada mi napamet. Da se ne može dić ne bi. Nitko je ne sili.
Moja cura ima 8 mj, 72 cm i 10 kg Obavili zadnje cijepljenje do god dana i dobili špotanciju od pedice jer se mala diže na noge i naravno tamo se hvatala za nju dok ju je pregledavala i dizala Trebala bih je kao vraćati dolje da puza. Ne pada mi napamet. Da se ne može dić ne bi. Nitko je ne sili.
A svasta evo nasa pedica prezadovoljna s motorikom a mali se isto dize od kad je bio 6,5 mj..ma po meni ono sto mogu sami nek i rade!Super je curka,prava mala gospodicna💖💖💖
svaka cast curki i deckicu,i ja mislim da djecu netreba sputavat,ako se sami dizu znaci da imaju snage,nece se slomit.
Kad se udas iz ljubavi onda nedjeljom peres,peglas,kuhas.
A kad se udas iz interesa onda ides na manikuru,pedikuru....
Hvala cure. Pa tako i ja mislim, što ću sad dijete gnjavit. A takva je od malena, dizala se sjedit,sad na noge, nema minutu mira. Pa ja bi prva bila najsretnija da nije stalno u akciji haha
Sortiraj odgovore
Najstariji