![](/media/img/3a/cb/683f771e81bd3e55a6b2.jpeg)
I mi usporili valjda jer je u movingu stalno pa se istopi sa 9.5 mj 9500 a sa osam 9200 samo 300g kaj nije to malo???!!
Pa da, znam. Preživahan je, nema mira ni sekunde, al opet sam se svejedno iznenadila da je za 2 i pol mjeseca dobio 1200. sad ćemo vidjeti kako će biti sljedeći put. Taman će proći točno 2 mjeseca. Nekad me mal naživcira kad mi netko nabije na nos kak ne dobija puno. Kao trebaš ga hraniti, mlijeko ti je slabo Sva sreća, pedica je normalna
nixie sad ce dobijat sve manje nemoj se brinuti za to.pa ce doc opet period kad ce opet naglo dobijat na kilazi i vidjet ces kako brzo ide u visinu,pa ce onda opet odjednom stati.
a ti najbolje znas ako je on sretan i veseo,znaci nije gladan.to je najvaznije.nebitno je koliko ce tocno dobit na kilazi.
Kad se udas iz ljubavi onda nedjeljom peres,peglas,kuhas.
A kad se udas iz interesa onda ides na manikuru,pedikuru....
Pa baš sam ga bila obukla u robicu koju sam mu kupila kad je bio 3 mjeseca i slikala ga pa sam usporedila te dvije slike. S tri mjeseca je bio ko mala krafnica, a sad je puno izduženiji i tanji. Ma to si i ja kontam da je najvažnije da dobiva i da je sretan i zadovoljan, al eto, nekad me izbace komentari iz ravnoteže jer se svi oko mene hvale kak su im djeca puno dobila na kilaži i to mahom oni čija su djeca na adapritanom pa je normalno da brže napreduju ili oni čija djeca su počela s dohranom s 4 mjeseca i sad jedu pudinge, kekse i šta ti ja znam
znam kako ti je,mene je moja svekrva izbacivala iz takta prvih mjesec dana,kako mi nevalja mlijeko,kako nemam mlijeka,dijete mi je stalno gladno(jede svaka 2 sata),kako bi mu trebala kupit dohranu itd.a kad smo otisli na prvu kontrolu od punih mjesec dana,on dobio 1400g.tad je svekrva zavezala jezik
do nekih 6 mjeseci je dobrivao sve manje,tako da je poslije toga dobivao (slagat cu ti,nesjecam se tocno) po nekih 300-500g mjesecno.
nekad kasnije je opet naglo poceo rast 2-3mjeseca,i opet stao.to tako valjda ide.
sta bi bilo da sad sa 2,5godine svaki mjesec dobija po kilu!?!?!?!?!?!??!
bitno je da redovno jede,sretan,veseo i zdrav.nedobijaju sva djeca isto.a pogotovo ne od majcinog mlijeka i adaptiranog.
Kad se udas iz ljubavi onda nedjeljom peres,peglas,kuhas.
A kad se udas iz interesa onda ides na manikuru,pedikuru....
Joj, te svekrve!!! I meni je moj maleni (ima 9. mjeseci), u dva mjeseca dobio samo kilogram i rekao je pedijatar da je to odlično! A moja svekrva da on ne jede normalno, da mu ne smijem dati da spava preko dana, nego ga šopati hranom, da jede svaka tri sata! Molim? Zar si luda? I još mu stalno hoće u kašice staviti Petit Beure kekse, a ja joj govorim da ih ne stavlja, jer će biti predebeli i rekla sam da ću joj zabraniti da mu kuha! Ali, ta se ne gasi, uvijek nađe nešto za komentirati... stara babetina! Mali mi s 9 mjeseci ima točno deset kila! A ona-premršav je...
Ma moja je meni dok je on imao tri mjeseca govorila šta je sve moj suprug eo kad je bio toliko star Al to mi je ionako na jedno ušlo na drugo izašlo. Ma moj je rano usporio, zato mi je mal bilo čudno, al bile su i vrućine. Prvi mjesec 1200, drugi 850 i onda u dva i pol mjeseca 1200. tad je bio 4 mjeseca i 19 dana i sad je prošlo nekih mjesec i pol otada i dobio je otprilike 600g. Sad me baš zanima kak će biti za 2 tjedna na pregledu. Nisam još počela s krutom hranom. Sutra se bacamo na jabuku. Nekako mi se ne čini da je spreman još
Sortiraj odgovore
Najstariji