Moja buhtlica ima 7 mjeseci i par dana, a 9 600 g i 72 cm duljine, a rođena sa 3080 g i 49 cm. Još uvijek smo na jednom krutom obroku, i ne žuri nam se, a ostalo vrijeme dojimo, i to često, po noći i po danu . Moram priznati da je to prilična težina, i sva je slatka, ali bez obzira na to, ipak se nadam da će uskoro početi manje dobivati na težini, što se i očekuje.
Koliko su vaše bebe teške odnosno duge, čisto da razmjenimo iskustva ?
Nasa zadnja kontrola kod pedijatra je bila sa 7.5 mj, prije nego sto smo otisli za Njemacku. Tada je bio 9150g tezak, a 75,5 cm dugacak. Ovdje ne idemo kod pedijatra, pa me silno zanima sto ce sada kad se vratimo pokazati vaga.
Jucer je napunio godinu dana, a rodjen je sa 3050g i 50 cm dug.
http://proudmomy.blog.hr/10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Mi idemo na kontrolu kod pedijatra za tjedan dana, i baš me zanima što će reći. Do sada je govorila da je na gornjoj granici, ali da nije bed jer je na majčinom mlijeku, ali da sam ju hranila AD, onda bi to bila druga priča. Kaže dok., ne brinite, kada oni propužu odnosno prohodaju, sve to dođe na svoje. Ali bez obzira, drago mi čuti da ima još buhtica....
Moj mladji sin se rodio sa 4200 grama i 55 cm ; sa 2 mjeseca je imao 7500 grama i 60,5 cm. Sad ima 2,5 mjeseca.pedijatrica rekla da je sve ok, ali meni jepretezak jjedva ga nosim.taj ce valjda s godinu dana imat 15 kg
wow, svaka čast i mašala :D Moja se rodila sa 3630 grama i 50 cm. Sad je 14 mjeseci i ima cca 13 kg. Još dojimo, pomalo.
Sortiraj odgovore
Najstariji