![](/media/img/07/c9/31202d7fa5a6cf0f81aa.jpeg)
A moja sveki je opsjednuta s tim da je mali premrsav...stalno pita jel se vagao i jel ga hranimo..ajd reci..ahh
Mi smo jucer napunili 7 mj
Mama napravila sistematski 75cm i 7380g
Bebe su vam super pa tko bi ih stavljao na dijetu ili šopao... ufff moja jako sporo dobiva na kilaži i dok sam samo dojila pokušavala sam da pojede više pa duže ma jok koliko je ona htjela ni kap više
Ipak poznajem jednu mamu koja je dojila na zahtjev (na svaki kme trpala cicu u usta) malenog nije mogla nosit kad je imao 6mj... otada ih nisam vidjela ali znam da sad idu na vježbe jer maleni se nije mogao ni pomaknuti od težine
Moj ce sad 6mj i po mojoj procjeni ima blizu 9kg. Hvala bogu prevrce se i okrece a isto dojim na zahtjev. Ma sve je to individualno. Al opce nije debela beba, on je bokun diteta xD ma nek dica jedu brate, sta cemo sad necemo ih izgladnjivat jer je tamo neko napravio neku tablicu. Po meni nebi bilo normalno da ima npr 2 god i da ga sopam slatkisima pa da je debel. E to je vec za zapitat se..neko napreduje brze neko sporije.. ;)
Na pregledu s 5 mj.moj sin ima 7400g i 67 cm dug. Dojim na zahtjev i nikako drugacije.
Rođen je s 3400 grama i 50 cm, sada ima točno 9 mjeseci i 3 dana, kada smo prije dva tjedna bili na pregledu, imao je 9700 g i 78 cm.
Da se malo pohvalim sa svojim buncekom , u ponedjeljak smo bili na prvom pregledu (6 tj) i ima 55,5 cm i 5 kg. Rođen je sa 49 cm i 3350g.
moji ne žderonjica ima 14 mjeseci i 8950, 79 dug, baš je onako tanašan ;)... uredno prati svoju krivulju rasta i je na dnu ali ne gubi na težini i to je bitno
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji