Težina i duljina vaših beba

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    tena123
    11. Lipanj 2015. 23:18

ajme nestali mi brojevi hi hi
    htjela sam napisati s 5 i pol mj, sada će za par dana 6 mj..

Neni5
    12. Lipanj 2015. 15:25

Jučer smo bili na sistematskom 4mj i 6dana 😊 70cm i 6350g, a rođena sa 4310 i 53.
    Po meni je to nekako malo... krvna slika je ok...
    a inače je mali veseljak i aktivna je non stop i dok spava 😁

leptirica3
    13. Lipanj 2015. 06:32

Jucer na pregledu sa 2mj i 15 dana moj sin ima 5800g i 60cm dug.
     Rodio se sa 3100g,50cm,a iz bolnice izašli sa 2910g.. Mama ponosna,muke po dojenju se isplatile.

Neni5
    13. Lipanj 2015. 23:50

Ma ja isto na dane... sad govorim malo je, pa dobro je 😊
    I ped je rekla da je  to ok.
    Eh brojevi brojevi
    Ja sam s ovom bebom super, sa prvom sam vodila bilješke 😁 aaa uf o svemu i svačemu 😂 baš idem vidit kad sam njemu počela davat drugu hranu

Nije lako ni kad je beba buca, prošle god sam susrela mamu koja je jedva nosila malenog, kaže dojenje na zahtjev kad on traži ona daje, maleni sad ima više od godine  nit se miče nit pomiče 😕
    Ima kg koliko moj četverogodišnjak

tena123
    14. Lipanj 2015. 00:04

da par puta sam po raznim grupama vidjela da mame kažu da pedica bebu salje na dijetu jer eto dobiva previše, ali to što su one pisale uopće nije previše, druga stvar je kada dijete stvarno ima problem da je pretilo ili da gubi na težini, kod nas u većini slučajeva lupaju gluposti i nepotrebno opterećuju mame.

prije mjesec dana dolazi do mene zena u trgovačkom centu i ispričava se dali sam ja mama bebi, ja kažem da i očekujem nekakvo pametovanje.. pita me žena koliko je beba stara i koliko dobiva na tezini i koliko je teška jer ona ima unuku od nezz 2 ili 3 mj i njena kćer je luda jer mala ne jede po tablica s kutije ad-a, od dojenja je odustala jer smatra da to bebi nikako nije dovoljno, 
    kako mi je žena rekla malena ima skroz normalnu klazu pa čak i veću od prosjeka ali ova se mući tablicama i čak bebu vodi raznim doktorima ali i dalje ne odustaje.. meni je to bilo tako zalosno, bolje da se za to vrijeme igrala i smijala s bebom nego bespotrebno živciranje..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.