Pozdrav! Danas mi je 10-ti dan kašnjenja stvari i napravila sam test, čudno mi je što je druga crtica bijele boje, dali se neka već možda susrela s tim? Što vi mislite?
Pozdrav! Danas mi je 10-ti dan kašnjenja stvari i napravila sam test, čudno mi je što je druga crtica bijele boje, dali se neka već možda susrela s tim? Što vi mislite?
Moguće da je test neispravan ili nije dobro napravljen,možda nije dovoljno dugo bio pod mlazom urina ili kako si ga već radila,u svakom slučaju ponovi test i sretno 🤞
pozdrav
Danas mi je prvi dan da kasni,napravila sam test clear blue digitalni i pokazao je minus
Jel moguce da je ipak pogrijesio?
Inace ciklusi su mi neredoviti al uvijek dodje oko 36og dana
pozdrav
Danas mi je prvi dan da kasni,napravila sam test clear blue digitalni i pokazao je minus
Jel moguce da je ipak pogrijesio?
Inace ciklusi su mi neredoviti al uvijek dodje oko 36og dana
Naravno da je moguce. Ako mislis da si trudna ponovi test za 2 dana, ili jednostavno izvadi betu. Ovo drugo ti je najpouzdanija potvrda. Drzim fige
Cure, test pozitivan, imam jake grčeve u donjem dijelu trbuha, jači nego menstrualni, sad uočen i smeđi iscjedan na papiru. Jako malo, ali je prisutan. Šta kažete jel to može biti opasno?
Kod ginekologa idem tek u srijedu.
Filip&Andrej
27.03.2020
Cure, test pozitivan, imam jake grčeve u donjem dijelu trbuha, jači nego menstrualni, sad uočen i smeđi iscjedan na papiru. Jako malo, ali je prisutan. Šta kažete jel to može biti opasno?
Kod ginekologa idem tek u srijedu.
Ne mora biti ali ja bi otisla na tvom mjestu. Necu da te plasim ali meni je tako krenulo i zavrsilo lose. Ne mora biti i kod tebe ali da sam na tvom mjestu otisla bi cisto da se smiris.
Sortiraj odgovore
Najstariji