Testovi za trudnoću

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ančica
    27. Lipanj 2019. 11:38

Ena32

Oba testa su pozitivna😃,čestitam❤️

Hvala ti❤

Filip&Andrej
    27.03.2020

ančica
    27. Lipanj 2019. 11:39

Točkica37

Oba su pozitivna cestitke

hvala ti❤

Filip&Andrej
    27.03.2020

• OkBaby
    28. Lipanj 2019. 20:56

Pozdrav! Danas mi je 10-ti dan kašnjenja stvari i napravila sam test, čudno mi je što je druga crtica bijele boje, dali se neka već možda susrela s tim? Što vi mislite? 

29. Lipanj 2019. 13:27

OkBaby

Pozdrav! Danas mi je 10-ti dan kašnjenja stvari i napravila sam test, čudno mi je što je druga crtica bijele boje, dali se neka već možda susrela s tim? Što vi mislite?

Moguće da je test neispravan ili nije dobro napravljen,možda nije dovoljno dugo bio pod mlazom urina ili kako si ga već radila,u svakom slučaju ponovi test i sretno 🤞

• anavi22
    29. Lipanj 2019. 15:17

pozdrav
    Danas mi je prvi dan da kasni,napravila sam test clear blue digitalni i pokazao je minus
    Jel moguce da je ipak pogrijesio?
    Inace ciklusi su mi neredoviti al uvijek dodje oko 36og dana

ribi1234
    29. Lipanj 2019. 21:01

anavi22

pozdrav
    Danas mi je prvi dan da kasni,napravila sam test clear blue digitalni i pokazao je minus
    Jel moguce da je ipak pogrijesio?
    Inace ciklusi su mi neredoviti al uvijek dodje oko 36og dana

Naravno da je moguce. Ako mislis da si trudna ponovi test za 2 dana, ili jednostavno izvadi betu. Ovo drugo ti je najpouzdanija potvrda. Drzim fige 

30. Lipanj 2019. 09:37

Bok cure, jel test pozitivan? 😊

Nova19
    30. Lipanj 2019. 16:43

amm

Bok cure, jel test pozitivan? 😊

Ne, ja ne vidim drugu crticu 😕

ančica
    01. Srpanj 2019. 19:39

Cure, test pozitivan, imam jake grčeve u donjem dijelu trbuha, jači nego menstrualni, sad uočen i smeđi iscjedan na papiru. Jako malo, ali je prisutan. Šta kažete jel to može biti opasno?
    Kod ginekologa idem tek u srijedu.

Filip&Andrej
    27.03.2020

01. Srpanj 2019. 20:33

ančica

Cure, test pozitivan, imam jake grčeve u donjem dijelu trbuha, jači nego menstrualni, sad uočen i smeđi iscjedan na papiru. Jako malo, ali je prisutan. Šta kažete jel to može biti opasno?
    Kod ginekologa idem tek u srijedu.

Ne mora biti ali ja bi otisla na tvom mjestu. Necu da te plasim ali meni je tako krenulo i zavrsilo lose. Ne mora biti i kod tebe ali da sam na tvom mjestu otisla bi cisto da se smiris. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.