Testovi za trudnoću

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ribi1234
    03. Srpanj 2019. 18:02

ančica

Nova19

Nažalost oba puta sam tako imala kada je bio plus u pitanju i nije dobro završilo… možda nije ništa, ali ti odluci hoćeš li čekati ili ići na hitnu.
    Javi! Nadam se da je implantacija i da nije ništa ozbiljno 🤞🏻

Nisam vam stigla prije javiti, jer sam ostala u bolnici. U pitanju je ipak bio rani spontani. 😭

Ančice jako mi je žao. Nadam se da onda nisi morala na kiretažu?
    Znam da riječi nisu utjeha ali vjeruj mi da je bolje sada nego u kasnijoj trudnoći. Kad isplačeš sve suze, bacite se ponovno u akciju <3 Ne znam kakva su ti prethodna iskustva ali sada barem znaš da možeš ostati trudna. Zvuči glupo, pogotovo kad sve to tek prođeš ali s vremenom shvatiš da je istina. Drži se <3

03. Srpanj 2019. 18:48

malin

Bok, cure!
    Čitam vas dugo, ali nisam imala ništa za prijaviti dosada, iako sam to jako željela
    8.6. mi je bila zadnja M, 21.6. O, ciklus mi traje u principu 27 dana, što znači da bi u petak trebala dobiti M. Ujutro sam radila test iz Mullera pa me zanima vaše mišljenje. Fotka je rađena par minuta nakon testa…Znam da trebam ponoviti na dan izostanka ili još bolje kašnjenja M, ali opet da vidim s vama, djelujete dosta stručno i iskusno 😁😎

Wuhuuuuuuuu.....➕ Rana trudnoca pa je crtica slabija. Tako je bilo i meni na istom testu. Ponovi sutra. I javi se ginici 😁😁😁😁

Nova19
    03. Srpanj 2019. 18:51

Suncica jako mi je žao 😢 navijam da uskoro vidiš svoj pravi plus i da sve krene u pravom smjeru 🥰😘

03. Srpanj 2019. 18:51

ančica

Nova19

Nažalost oba puta sam tako imala kada je bio plus u pitanju i nije dobro završilo… možda nije ništa, ali ti odluci hoćeš li čekati ili ići na hitnu.
    Javi! Nadam se da je implantacija i da nije ništa ozbiljno 🤞🏻

Nisam vam stigla prije javiti, jer sam ostala u bolnici. U pitanju je ipak bio rani spontani. 😭

Ooooo bas mi je zao....jako...sve sta bi ti rekla bilo bi suvisno. Mi smo zene hrabre i jake. I prolazimo najgore stvari sta zena moze proc. Sad si malo daj mira. Isplaci i kreni dalje. Moja prijateljica je imala u 7 mj prosle godine spontani. A danas ima sincica. Rodila prije 2 tjedna. Poslje kise dolazi sunce 🤗

ančica
    03. Srpanj 2019. 20:19

ribi1234

Ančice jako mi je žao. Nadam se da onda nisi morala na kiretažu?
    Znam da riječi nisu utjeha ali vjeruj mi da je bolje sada nego u kasnijoj trudnoći. Kad isplačeš sve suze, bacite se ponovno u akciju &lt;3 Ne znam kakva su ti prethodna iskustva ali sada barem znaš da možeš ostati trudna. Zvuči glupo, pogotovo kad sve to tek prođeš ali s vremenom shvatiš da je istina. Drži se &lt;3

Imala sam sreće, pa nisam morala na kiretazu. Beba je sama izasla. Posto je bila prva trudnoca, sumnje su postojale, jesam li plodna, hocu li moc imat djece, ali eto bar za ubuduce znam da mogu bit trudna. Nista cujemo se za neko vrijeme trebat ce mi netko da potvrdi opet jel test pozitivan ili ja haluciniram. 

Filip&Andrej
    27.03.2020

ančica
    03. Srpanj 2019. 20:22

I sestricna mi je imala spontani, a sad ima dvoje djece, curicu i decka. Ocito je Bogu bio potrebniji nas mali andeo.

Filip&Andrej
    27.03.2020

ančica
    03. Srpanj 2019. 20:22

Hvala vam na svim rijecima utjehe, odlicne ste.

Filip&Andrej
    27.03.2020

ančica
    03. Srpanj 2019. 20:24

Martina1982

Ooooo bas mi je zao….jako…sve sta bi ti rekla bilo bi suvisno. Mi smo zene hrabre i jake. I prolazimo najgore stvari sta zena moze proc. Sad si malo daj mira. Isplaci i kreni dalje. Moja prijateljica je imala u 7 mj prosle godine spontani. A danas ima sincica. Rodila prije 2 tjedna. Poslje kise dolazi sunce 🤗

I sestricna mi je imala spontani, a sad ima dvoje djece, curicu i decka. Ocito je Bogu bio potrebniji nas mali andeo.😇

Filip&Andrej
    27.03.2020

03. Srpanj 2019. 20:27

Mama190592

Mama190592

Evo cure ovo je test od prije pola sata.. Nije se odmah pokazala blijeda linija nego kroz 10min.
    Dali je moguce da sam jako kratko trudna pa je zato tako svijetla? Zadnji odnos sam imala prije 12 dana…
    Prosla sam kroz sve ovo prije 8god ali nisam se osjecala ko muha bez glave ko sad 😂 definitivno moram u potragu za ginekologom posto zivim u Frankfurtu i obavit pregled

Evo sada kada sam dosla s posla pogledala sam test i crtica je na rubovima malo tamnija…. Radit cu novi test kroz par dana jer ocito da je pre rano

👍👍🤞🤞

• Flip00
    03. Srpanj 2019. 21:12
    Ne znam koliko se vidi na slici al napravila sam dva cyclotesta i oba mi pokazuju ovakav rezultat... Moze mi netko ovo pojasniti? :( M bi trebala doci za otprilike 4 dana
    Ne znam koliko se vidi na slici al napravila sam dva cyclotesta i oba mi pokazuju ovakav rezultat... Moze mi netko ovo pojasniti? :( M bi trebala doci za otprilike 4 dana

Moze mi netko ovo pojasniti, ne znam kolko se vidi... Radila sam 2 cyclotesta i oba mi pokazuju ovakav rezultat... Znaci vidim obris druge linije na oba testa al ne znam jel to pozitivno ili negativno :/

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.