Testovi za trudnoću

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    22. Lipanj 2019. 10:02

ribi1234

Cure, jucer sam radila test 4 dana ranije- bio je negativan. Jutros sam ponovila, ne znam ni sama zasto. Kaj vi vidite? Jel se meni pricinjava?

Ja vidim plusić! :)) Čestitam!! 

22. Lipanj 2019. 14:20

Drage moje jutros sam napravila test na 11 dnt. Kako vam se čini ovaj moj testić? Da li je crtica presvijetla? Hvala vam pusee

22. Lipanj 2019. 14:30

Nives35

Drage moje jutros sam napravila test na 11 dnt. Kako vam se čini ovaj moj testić? Da li je crtica presvijetla? Hvala vam pusee

Test je pozitivan,dosta je tamna,a i da je svijetlija svejedno bi bio pozitivan😉. Čestitam 😁

22. Lipanj 2019. 14:33

Ena32

Nives35

Test je pozitivan,dosta je tamna,a i da je svijetlija svejedno bi bio pozitivan😉. Čestitam 😁

Draga Ena 😍😍😘

22. Lipanj 2019. 19:42

Bok cure, 
    Vidjela sam da se Clearblue test može napravit 5 dana prije očekivane mjesečnice pa me zanima koliko je to pouzdano?
    Hvalaa 😊

ribi1234
    22. Lipanj 2019. 21:05

amm

Bok cure,
    Vidjela sam da se Clearblue test može napravit 5 dana prije očekivane mjesečnice pa me zanima koliko je to pouzdano?
    Hvalaa 😊

Curke hvala na cestitkama. Nadam se da ce moja crta biti tamnija u utorak 

Amm, sto se tice ranijeg testa- ne znam sto bi ti rekla. Ja sam jutros radila test, a tek u utorak trebam dobiti. Ispala mi je neka blijeda crta sto znaci da cu ga ponoviti, a vadit cu i betu. Ako si nestrpljiva- pisni, ali rezultat (pogotovo negativni) uzmi s rezervom. 

22. Lipanj 2019. 21:54

ribi1234

amm

Bok cure,
    Hvalaa 😊

Curke hvala na cestitkama. Nadam se da ce moja crta biti tamnija u utorak

Amm, sto se tice ranijeg testa- ne znam sto bi ti rekla. Ja sam jutros radila test, a tek u utorak trebam dobiti. Ispala mi je neka blijeda crta sto znaci da cu ga ponoviti, a vadit cu i betu. Ako si nestrpljiva- pisni, ali rezultat (pogotovo negativni) uzmi s rezervom.

Pokušat ću se strpit još par dana onda. Hvala ti na odgovoru 😊
    I čestitam! 😊

ančica
    26. Lipanj 2019. 22:59

Pozdrav cure, žene, majke i kraljice. Inače imam jako neredovite menge i ne mogu najbolje pratit po tome jesam li trudna ili ne. Trenutno kasni 11 dana. Grudi me užasno bole na dodir iako nikad prije nisu. Trbuh me boli kao da trebam dobit, a čitala sam na forumu i na netu da to znaju biti kontrakcije i da se zametak smješta u maternicu. Kupila test clearblue i napravila jučer, test pozitivan skakala od srece, no kopkalo me da li je test stvarno pozitivan i odem jučer u dm po još jedan test. No kako nije bilo više clearblue kupim first sign (jedini koji je bio) i napravim ga jutros, i ispičetka mi se pojavila samo jedna crtica, a nakon minute jakoo blijeda i druga crtica, e sad ne znam jel to znaci da je test pozitivan ili negativan. Ne znam ni jel se vidi na slici :(
    ne znam što da radim, da trčim u dm po još jedan test? prije nego što posjetim giniča.

Filip&Andrej
    27.03.2020

26. Lipanj 2019. 23:18

ančica

Pozdrav cure, žene, majke i kraljice. Inače imam jako neredovite menge i ne mogu najbolje pratit po tome jesam li trudna ili ne. Trenutno kasni 11 dana. Grudi me užasno bole na dodir iako nikad prije nisu. Trbuh me boli kao da trebam dobit, a čitala sam na forumu i na netu da to znaju biti kontrakcije i da se zametak smješta u maternicu. Kupila test clearblue i napravila jučer, test pozitivan skakala od srece, no kopkalo me da li je test stvarno pozitivan i odem jučer u dm po još jedan test. No kako nije bilo više clearblue kupim first sign (jedini koji je bio) i napravim ga jutros, i ispičetka mi se pojavila samo jedna crtica, a nakon minute jakoo blijeda i druga crtica, e sad ne znam jel to znaci da je test pozitivan ili negativan. Ne znam ni jel se vidi na slici :(
    ne znam što da radim, da trčim u dm po još jedan test? prije nego što posjetim giniča.

Oba testa su pozitivna😃,čestitam❤️

Točkica37
    27. Lipanj 2019. 06:55

Oba su pozitivna cestitke 

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.