Testovi za trudnoću

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • dora1023
    17. Lipanj 2019. 19:31

pet dana prije očekivane mjesečnice, šta vi mislite o ovome? 

• rukomet5
    17. Lipanj 2019. 20:31

Cure moze pomoc? radimo na bebi i ovaj mjecet tocno na dan poslje ovulacije krenuli su mi grcevi i pritisak u maternici, umor, grudi su mi i danas bolne sve od ovulacije pa sada 5 dana do m…od jucer sva sam i sto se tice raspolozenja nikakva samo mi se place  nemam nikakvih ginekoloskih problema i prije nisam imala nikakve simptome na dan ovulacije i poslje! radila sam test u subotu Primatest i na njemu stoji ako je u drugom prozorcicu crta da je dobro test napravljen, ali mene zbunjuje ova crta u prvom prozorcicu… test je uslikan nakon 5 min

Livia
    17. Lipanj 2019. 20:48

Dora digitani je pozitivan, pa cestitam 😊 Drugi clearblue nije najpouzdaniji, probaj za par dana bilo koji test s crvenim linijama. Rano si radila testove, za par dana bi se druga crta trebala puno bolje vidjeti. U svakom slucaju, imas vec pozitivan test! 🎉
    Rukomet ovo je negativan test. Prerano je za ikakve simptome dan nakon ovulacije a i inace su simptomi rane trudnoce i pms-a cesto jako slicni. I tebi je jos prerano za test, ponovi ga za barem 4-5 dana. 

M. 💖 2011.
    B. 💖 2016.

• dora1023
    17. Lipanj 2019. 20:53

Livia

Doradigitani je pozitivan, pa cestitam 😊 Drugi clearblue nije najpouzdaniji, probaj za par dana bilo koji test s crvenim linijama. Rano si radila testove, za par dana bi se druga crta trebala puno bolje vidjeti. U svakom slucaju, imas vec pozitivan test! 🎉
    Rukometovo je negativan test. Prerano je za ikakve simptome dan nakon ovulacije a i inace su simptomi rane trudnoce i pms-a cesto jako slicni. I tebi je jos prerano za test, ponovi ga za barem 4-5 dana.

Znači ipak je trudnoća u pitanju? 🙂

Livia
    17. Lipanj 2019. 21:03

Je 😊 Kazem, ponovi za par dana test i vjerojatno ce se dvije crtice jace vidjeti. 

M. 💖 2011.
    B. 💖 2016.

Vaki
    17. Lipanj 2019. 21:07

Rukomet - ovaj tvoj test je skroz čudan. Sve je naopako. Ajde, probaj s nekim drugim testom. 

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

• dora1023
    17. Lipanj 2019. 21:08

Livia

Je 😊 Kazem, ponovi za par dana test i vjerojatno ce se dvije crtice jace vidjeti.

Hvala 💞💞

• dora1023
    18. Lipanj 2019. 11:45

danas sam radila može pomoć što treba značiti to, tjedan dana prije menstruacije :) 

• rukomet5
    18. Lipanj 2019. 12:46

jutros sam napravila novi test i pokazao je ovako... onaj prvi radeni definitivno je bio cudan

18. Lipanj 2019. 12:47

rukomet5

jutros sam napravila novi test i pokazao je ovako… onaj prvi radeni definitivno je bio cudan

Pozitivan, čestitke 🙂🎉🎉🎊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.