Ne mora biti ali ja bi otisla na tvom mjestu. Necu da te plasim ali meni je tako krenulo i zavrsilo lose. Ne mora biti i kod tebe ali da sam na tvom mjestu otisla bi cisto da se smiris.
Naručena sam u srijedu kod ginekologa, jel kasno ili da odem na hitnu?
Filip&Andrej
27.03.2020
Ne mora biti ali ja bi otisla na tvom mjestu. Necu da te plasim ali meni je tako krenulo i zavrsilo lose. Ne mora biti i kod tebe ali da sam na tvom mjestu otisla bi cisto da se smiris.
Ja sam ti sad 4+6 i na prvi UZV idem tek sredinom iduceg tjedna. Cula sam se s gin. koja mi je rekla da se obavezno javim i reagiram ako cu imati jake grceve (citiram ju 'jace od menstrualnih') i ako prokrvarim... nisam pametna...ti odluci sto ces...
Gle ak su jaci nego menstrualni otidi. Da vidis sta je. Daj Boze da nije nista. Al bolje provijeriti.
Nažalost oba puta sam tako imala kada je bio plus u pitanju i nije dobro završilo... možda nije ništa, ali ti odluci hoćeš li čekati ili ići na hitnu.
Javi! Nadam se da je implantacija i da nije ništa ozbiljno 🤞🏻
Pozdrav cure molim vas za vase misljenje; M mi kasni danas 9.dan jucer predvečer sam napravila test na trudnoću, misleci da je negativan stavila sam ga sa strane i jutros sam ga pogledala i vidjela svijetlu crticu..
Evo slike molim vas za vase misljenje… Na slici se jako lose vidi.. Apetit sam skroz izgubila jedva da jedem vec danima i imam mljecni gusti iscjedak tu i tamo ne cjelo vrijeme isto tako probadanje u maternici isto tako ne stalno ... Nikakve druge simptome trudnoce ili pmsa nemam
Hvala puno
Pozdrav cure molim vas za vase misljenje; M mi kasni danas 9.dan jucer predvečer sam napravila test na trudnoću, misleci da je negativan stavila sam ga sa strane i jutros sam ga pogledala i vidjela svijetlu crticu..
Evo slike molim vas za vase misljenje… Na slici se jako lose vidi.. Apetit sam skroz izgubila jedva da jedem vec danima i imam mljecni gusti iscjedak tu i tamo ne cjelo vrijeme isto tako probadanje u maternici isto tako ne stalno … Nikakve druge simptome trudnoce ili pmsa nemam
Hvala puno
Napravi ponovo sa prvim jutarnjim urinom pa da vidis jel tamnija crta, sretno 😄
Evo slike molim vas za vase misljenje… Na slici se jako lose vidi.. Apetit sam skroz izgubila jedva da jedem vec danima i imam mljecni gusti iscjedak tu i tamo ne cjelo vrijeme isto tako probadanje u maternici isto tako ne stalno … Nikakve druge simptome trudnoce ili pmsa nemam
Hvala puno
Napravi ponovo sa prvim jutarnjim urinom pa da vidis jel tamnija crta, sretno 😄
Znaci nisam prolupala i vi vidite svjetlu crtu?
Hvala
Rezultat testa nije valjan ako se ne ocita u predvidenom vremenu. Pise u uputama svakog testa do kad ga se treba ocitati.
Napravi test s jutarnjim urinom i ocitaj rezultat unutar 5 - max 10 minuta.
Ovo je vjerojatno negativan test
M. 💖 2011.
B. 💖 2016.
Svijetlija crta postoji, ali je važeća samo ako se učita par minuta nakon piskanja... napravi test ujutro i znat ćeš na čemu si! Sretno!!
Sortiraj odgovore
Najstariji