Testovi za trudnoću

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ančica
    01. Srpanj 2019. 20:54

Martina1982

Ne mora biti ali ja bi otisla na tvom mjestu. Necu da te plasim ali meni je tako krenulo i zavrsilo lose. Ne mora biti i kod tebe ali da sam na tvom mjestu otisla bi cisto da se smiris.

Naručena sam u srijedu kod ginekologa, jel kasno ili da odem na hitnu?

Filip&Andrej
    27.03.2020

ribi1234
    01. Srpanj 2019. 21:21

ančica

Martina1982

Ne mora biti ali ja bi otisla na tvom mjestu. Necu da te plasim ali meni je tako krenulo i zavrsilo lose. Ne mora biti i kod tebe ali da sam na tvom mjestu otisla bi cisto da se smiris.

Ja sam ti sad 4+6 i na prvi UZV idem tek sredinom iduceg tjedna. Cula sam se s gin. koja mi je  rekla da se obavezno javim i reagiram ako cu imati jake grceve (citiram ju 'jace od menstrualnih') i ako prokrvarim... nisam pametna...ti odluci sto ces...

01. Srpanj 2019. 21:23

ančica

Martina1982

Gle ak su jaci nego menstrualni otidi. Da vidis sta je. Daj Boze da nije nista. Al bolje provijeriti.

Točkica37
    02. Srpanj 2019. 08:07

Ancica ima li novosti?

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

Nova19
    02. Srpanj 2019. 08:58

Nažalost oba puta sam tako imala kada je bio plus u pitanju i nije dobro završilo... možda nije ništa, ali ti odluci hoćeš li čekati ili ići na hitnu.
    Javi! Nadam se da je implantacija i da nije ništa ozbiljno 🤞🏻

• Mama190592
    02. Srpanj 2019. 12:12

Pozdrav cure molim vas za vase misljenje; M mi kasni danas 9.dan jucer predvečer sam napravila test na trudnoću, misleci da je negativan stavila sam ga sa strane i jutros sam ga pogledala i vidjela svijetlu crticu..

Evo slike molim vas za vase misljenje…  Na slici se jako lose vidi.. Apetit sam skroz izgubila jedva da jedem vec danima i imam mljecni gusti iscjedak tu i tamo ne cjelo vrijeme isto tako probadanje u maternici isto tako ne stalno ... Nikakve druge simptome trudnoce ili pmsa nemam
    Hvala puno 

• monalisa
    02. Srpanj 2019. 12:47

Mama190592

Pozdrav cure molim vas za vase misljenje; M mi kasni danas 9.dan jucer predvečer sam napravila test na trudnoću, misleci da je negativan stavila sam ga sa strane i jutros sam ga pogledala i vidjela svijetlu crticu..

Evo slike molim vas za vase misljenje… Na slici se jako lose vidi.. Apetit sam skroz izgubila jedva da jedem vec danima i imam mljecni gusti iscjedak tu i tamo ne cjelo vrijeme isto tako probadanje u maternici isto tako ne stalno … Nikakve druge simptome trudnoce ili pmsa nemam
    Hvala puno

Napravi ponovo sa prvim jutarnjim urinom pa da vidis jel tamnija crta, sretno 😄

• Mama190592
    02. Srpanj 2019. 12:56

monalisa

Mama190592

Evo slike molim vas za vase misljenje… Na slici se jako lose vidi.. Apetit sam skroz izgubila jedva da jedem vec danima i imam mljecni gusti iscjedak tu i tamo ne cjelo vrijeme isto tako probadanje u maternici isto tako ne stalno … Nikakve druge simptome trudnoce ili pmsa nemam
    Hvala puno

Napravi ponovo sa prvim jutarnjim urinom pa da vidis jel tamnija crta, sretno 😄

Znaci nisam prolupala i vi vidite svjetlu crtu?
    Hvala 

Livia
    02. Srpanj 2019. 13:13

Rezultat testa nije valjan ako se ne ocita u predvidenom vremenu. Pise u uputama svakog testa do kad ga se treba ocitati. 
    Napravi test s jutarnjim urinom i ocitaj rezultat unutar 5 - max 10 minuta. 
    Ovo je vjerojatno negativan test

M. 💖 2011.
    B. 💖 2016.

Nova19
    02. Srpanj 2019. 13:15

Svijetlija crta postoji, ali je važeća samo ako se učita par minuta nakon piskanja... napravi test ujutro i znat ćeš na čemu si! Sretno!!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.