Testovi za trudnoću

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Mama190592
    02. Srpanj 2019. 13:24

Problem je u tome kaj ja uopce nisam gledala test nakon piskenja jer u prvoj trudnoći mi se iste sekunde pojavila i kako sada nije ja budala stavila test sa strane i nisam gledala 😩 nista sutra ujutro ponavljam test 

ribi1234
    02. Srpanj 2019. 15:16

Mama190592

Problem je u tome kaj ja uopce nisam gledala test nakon piskenja jer u prvoj trudnoći mi se iste sekunde pojavila i kako sada nije ja budala stavila test sa strane i nisam gledala 😩 nista sutra ujutro ponavljam test

Najgore je to cekanje. Ja sam radila test navecer ali sam se prije toga par sati trudila ne piskiti. Tipa 4 sata nisam isla. 

02. Srpanj 2019. 15:52

Mama190592

Vidim neku sjenu. Ali posto nisi odmah vidla pa ne znas jel nastala u zadanom periodu ili ne ponovi sutra pa ces vidit. Zelim ti da bude sutra tamnija 🤞

• Mama190592
    03. Srpanj 2019. 06:43

Evo cure ovo je test od prije pola sata.. Nije se odmah pokazala blijeda linija nego kroz 10min.
    Dali je moguce da sam jako kratko trudna pa je zato tako svijetla? Zadnji odnos sam imala prije 12 dana...
    Prosla sam kroz sve ovo prije 8god ali nisam se osjecala ko muha bez glave ko sad 😂 definitivno moram u potragu za ginekologom posto zivim u Frankfurtu i obavit pregled

Naravno ne mogu s tel.dobro uslikati
    Naravno ne mogu s tel.dobro uslikati
    03. Srpanj 2019. 06:48

Mama190592

Evo cure ovo je test od prije pola sata.. Nije se odmah pokazala blijeda linija nego kroz 10min.
    Dali je moguce da sam jako kratko trudna pa je zato tako svijetla? Zadnji odnos sam imala prije 12 dana…
    Prosla sam kroz sve ovo prije 8god ali nisam se osjecala ko muha bez glave ko sad 😂 definitivno moram u potragu za ginekologom posto zivim u Frankfurtu i obavit pregled

Vidim sjenu 🤗🤗. Moze biti da da je jos rano da. Ponovi jos sutra..wuhuuuuuu 

• Mama190592
    03. Srpanj 2019. 06:51

Martina1982

Mama190592

Dali je moguce da sam jako kratko trudna pa je zato tako svijetla? Zadnji odnos sam imala prije 12 dana…

Vidim sjenu 🤗🤗. Moze biti da da je jos rano da. Ponovi jos sutra..wuhuuuuuu

Uzivo se jace vidi.. Pricekat cu do ponedjeljka ako uspijem izdrzat 😂 evo danas 10.dan kasni...
    Kada mi je god kasnila i kada sam radila test bio je negativan bez ovih bljedunjavih crtica.. A ako jesam trudna onda je ovo pokazatelj da ce me ovo beba grdo zezat ako me ovako testovi zezaju😂

• baby
    03. Srpanj 2019. 07:49

Mozda ti je bila kasnija ovulacija pa je jos rano :) uglavnom crtica se vidi :) zelim ti puno srece :)

• malin
    03. Srpanj 2019. 16:38

Bok, cure! 
    Čitam vas dugo, ali nisam imala ništa za prijaviti dosada, iako sam to jako željela 
    8.6. mi je bila zadnja M, 21.6. O, ciklus mi traje u principu 27 dana, što znači da bi u petak trebala dobiti M. Ujutro sam radila test iz Mullera pa me zanima vaše mišljenje. Fotka je rađena par minuta nakon testa...Znam da trebam ponoviti na dan izostanka ili još bolje kašnjenja M, ali opet da vidim s vama, djelujete dosta stručno i iskusno 😁😎

ančica
    03. Srpanj 2019. 17:07

Nova19

Nažalost oba puta sam tako imala kada je bio plus u pitanju i nije dobro završilo… možda nije ništa, ali ti odluci hoćeš li čekati ili ići na hitnu.
    Javi! Nadam se da je implantacija i da nije ništa ozbiljno 🤞🏻

Nisam vam stigla prije javiti, jer sam ostala u bolnici. U pitanju je ipak bio rani spontani. 😭

Filip&Andrej
    27.03.2020

• Mama190592
    03. Srpanj 2019. 17:39

Mama190592

Evo sada kada sam dosla s posla pogledala sam test i crtica je na rubovima malo tamnija.... Radit cu novi test kroz par dana jer ocito da je pre rano 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.