Testovi za trudnoću

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • radost2008
    12. Lipanj 2019. 10:20
    Omerta
    12. Lipanj 2019. 12:17

Ti clear blue testovi su jedni od najgorih.. 
    Najbolje vam je uzeti Gravignost Mini/Duo ili bilo koji drugi sa rozom bojom. 

Be the change you wish to see in the world.. 💚

• anabella22
    12. Lipanj 2019. 12:58

Srce mi se smije 🤰🏻

anabella22

anabella22

anjuska007

anabella22

Pozdrav svima!prvi put se ukljucivam jer me zaista zanima vase mišljenje…mozda je netko imao slicnu situaciju kao i ja.Naime vec 5 mj se nepazimo..meni su ciklusi bili donekle uredni zadnjih mjeseci stanje je ovakvo 06.03..02.04…pa 24.04 tu vec je uranila ali dosta veliki šok je bio 08.05 to su bili ugrušci i jako obilno koja je trajala 7 dana…doktorica je rekla da je neki hormonski poremećaj u pitanju…nisam na pregled isla jer mi je rekla da nema potrebe.Naime 1.6 navečer primjecujem na gacicama krv i na papiru kad sam se obrisala…mislila sam da ce vjestica doc ali vise se to nije pojavljivalo….osijecala sam probadanje u stomaku ali menstruacije nema ciklus mi je od 26-29dana ali sad nista….lose se dosta osijecam umorna sam stalno energije nemam a i apetit mi je podivljao…test nisam radila vec 5 dana cekam da vidim na cemu sam do sad je bilo dosta situacija da se razocaram kad ga napravim…sve ovo prepisivam nekom hormonskom poremecaju..da naglasim hormoni štitnjače u redu…2 trudnoce uredne…

Draga ja bih na tvom mjestu napravila test pa znaš na čemu si možda nešto bilo pa se cistilo otud i ugrusci i krvarenja

Napravit cu ovih dana obavezno pa da znam na cemu sam….😉

Evo da vam se javim jutros sam radila testove svega 4 ….sve pozitivno..odmah pokazalo na trakicama i radila onaj digitalni pisalo je 2-3 tijedna….tako da ce mo ujutro ponovit…svima zelim sto vece crtice i plusice na testovima da vam se ostvari svaka zelja❤jer moja zaista i je☺

Cestitke od srca!

Hvala💓💓

• anabella22
    12. Lipanj 2019. 12:59

anjuska007

anabella22

anabella22

anjuska007

anabella22

Pozdrav svima!prvi put se ukljucivam jer me zaista zanima vase mišljenje…mozda je netko imao slicnu situaciju kao i ja.Naime vec 5 mj se nepazimo..meni su ciklusi bili donekle uredni zadnjih mjeseci stanje je ovakvo 06.03..02.04…pa 24.04 tu vec je uranila ali dosta veliki šok je bio 08.05 to su bili ugrušci i jako obilno koja je trajala 7 dana…doktorica je rekla da je neki hormonski poremećaj u pitanju…nisam na pregled isla jer mi je rekla da nema potrebe.Naime 1.6 navečer primjecujem na gacicama krv i na papiru kad sam se obrisala…mislila sam da ce vjestica doc ali vise se to nije pojavljivalo….osijecala sam probadanje u stomaku ali menstruacije nema ciklus mi je od 26-29dana ali sad nista….lose se dosta osijecam umorna sam stalno energije nemam a i apetit mi je podivljao…test nisam radila vec 5 dana cekam da vidim na cemu sam do sad je bilo dosta situacija da se razocaram kad ga napravim…sve ovo prepisivam nekom hormonskom poremecaju..da naglasim hormoni štitnjače u redu…2 trudnoce uredne…

Draga ja bih na tvom mjestu napravila test pa znaš na čemu si možda nešto bilo pa se cistilo otud i ugrusci i krvarenja

Napravit cu ovih dana obavezno pa da znam na cemu sam….😉

Evo da vam se javim jutros sam radila testove svega 4 ….sve pozitivno..odmah pokazalo na trakicama i radila onaj digitalni pisalo je 2-3 tijedna….tako da ce mo ujutro ponovit…svima zelim sto vece crtice i plusice na testovima da vam se ostvari svaka zelja❤jer moja zaista i je☺

Čestitam…🤗

Hvala❤❤

• anabella22
    14. Lipanj 2019. 00:06

radost2008

Drage moje svaku noc prije spavanja procitam sta ima kod vas novo i radujem se vasim pozitivnim testovima meni vjestica kasni 3 dana a neznam ocitati test 😂😂😂😂
    potvrdite mi i vi negativno posle mi se sjene i sjvijetle crte prividati od cekanja

Jel ima novosti☺

• radost2008
    14. Lipanj 2019. 21:00

Nema jos

• yumyum93
    15. Lipanj 2019. 08:35

Cure, molim vas pomoc... Radila sam clear... Danas bih trebala dobiti, bole me cice i grčeve imam... Što je ovo? 

• yumyum93
    15. Lipanj 2019. 08:35

I kad sam ga rastavila je ovo.... 

zvjezdica37
    15. Lipanj 2019. 12:30

Test je negativan

• yumyum93
    15. Lipanj 2019. 13:11

Hvala ti

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.