Mislim da bi na 9 dana izostanka trebala ipak biti malo jaca linija. Kakvi su ti ciklusi? Mozda ti je ovulacija bila kasnije? Moze biti i biokemijska ako prokrvaris uskoro. Mozda bi bilo dobro da radis betu.
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Menstruacija mi je bila redovita svaki mjesec..radila sam dva testa, jedan ujutro i jedan popodne i obadva su pokazala crtu ali jako slabe..mozda da pricekam par dana jos pa da napravin ponovno
Jos prosli mjesec sam imala kao nekakav krvavi iscjedak tokom noci, ujutro sam vidjela na donjem rublju krv, i par dana nakon toga sam dobila menstruaciju, ali jako slabu i trajala mi je svega 3 dana.
Ma drage žene, ne razumijem zašto se toliko mučite i oslanjate na kućne testove? Odite kod gin i vadit betu pa ste kroz para sto posto sigurne....
Cao cure, nova sam. Zanima me da li je moguca trudnoca iako nema simptoma, cak ni pms? Inace mi je pms izrazen, ovaj put nista. Ciklus bi trebao doci danas ali nikakvih simptoma nemam. Imali smo ciljanu trudnocu ovaj mjesec....
Cure, jucer sam radila test 4 dana ranije- bio je negativan. Jutros sam ponovila, ne znam ni sama zasto. Kaj vi vidite? Jel se meni pricinjava?
Sortiraj odgovore
Najstariji