Testovi za trudnoću

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mateja@hranic
    20. Lipanj 2019. 20:08
    Jutros sam radila test i prikazao je slabu drugu crtu..polodne sam radila jos jedan i pokazao je isto i sada ne znam dali je to pozitivno..izostanak mentruacije 9 dana..
    Jutros sam radila test i prikazao je slabu drugu crtu..polodne sam radila jos jedan i pokazao je isto i sada ne znam dali je to pozitivno..izostanak mentruacije 9 dana..
    Omerta
    20. Lipanj 2019. 20:31

Mislim da bi na 9 dana izostanka trebala ipak biti malo jaca linija. Kakvi su ti ciklusi? Mozda ti je ovulacija bila kasnije? Moze biti i biokemijska ako prokrvaris uskoro. Mozda bi bilo dobro da radis betu.

Be the change you wish to see in the world.. 💚

• mateja@hranic
    20. Lipanj 2019. 21:13

Menstruacija mi je bila redovita svaki mjesec..radila sam dva testa, jedan ujutro i jedan popodne i obadva su pokazala crtu ali jako slabe..mozda da pricekam par dana jos pa da napravin ponovno

• mateja@hranic
    20. Lipanj 2019. 21:15
    Ovdje se mozda malo bolje vidi ali je i dalje dosta slaba..
    Ovdje se mozda malo bolje vidi ali je i dalje dosta slaba..
  • mateja@hranic
    20. Lipanj 2019. 22:08

Jos prosli mjesec sam imala kao nekakav krvavi iscjedak tokom noci, ujutro sam vidjela na donjem rublju krv, i par dana nakon toga sam dobila menstruaciju, ali jako slabu i trajala mi je svega 3 dana.

PatyDi
    21. Lipanj 2019. 11:43

Ma drage žene, ne razumijem zašto se toliko mučite i oslanjate na kućne testove? Odite kod gin i vadit betu pa ste kroz para sto posto sigurne....

• nadja2015
    21. Lipanj 2019. 14:28

Cao cure, nova sam. Zanima me da li je moguca trudnoca iako nema simptoma, cak ni pms? Inace mi je pms izrazen, ovaj put nista. Ciklus bi trebao doci danas ali nikakvih simptoma nemam. Imali smo ciljanu trudnocu ovaj mjesec....

tinika
    22. Lipanj 2019. 05:58

Napravi test!:)

ribi1234
    22. Lipanj 2019. 07:35

Cure, jucer sam radila test 4 dana ranije- bio je negativan. Jutros sam ponovila, ne znam ni sama zasto. Kaj vi vidite? Jel se meni pricinjava?

tinika
    22. Lipanj 2019. 08:55

Takav je bio moj prvi,i sad smou 10 om.tjednu 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.