Moze mi netko ovo pojasniti, ne znam kolko se vidi… Radila sam 2 cyclotesta i oba mi pokazuju ovakav rezultat… Znaci vidim obris druge linije na oba testa al ne znam jel to pozitivno ili negativno :/
Probaj jos sutra ponoviti pa ces vidit. Ako je rana trudnoca onda je moguce da je linija slaba. Sretno.
Bok, cure!
Čitam vas dugo, ali nisam imala ništa za prijaviti dosada, iako sam to jako željela
8.6. mi je bila zadnja M, 21.6. O, ciklus mi traje u principu 27 dana, što znači da bi u petak trebala dobiti M. Ujutro sam radila test iz Mullera pa me zanima vaše mišljenje. Fotka je rađena par minuta nakon testa…Znam da trebam ponoviti na dan izostanka ili još bolje kašnjenja M, ali opet da vidim s vama, djelujete dosta stručno i iskusno 😁😎
Wuhuuuuuuuu…..➕ Rana trudnoca pa je crtica slabija. Tako je bilo i meni na istom testu. Ponovi sutra. I javi se ginici 😁😁😁😁
Joj, hvala ti puno! Već sam mislila da sam od silne želje počela halucinirati, zato još mužu nisam ništa ni rekla 😁 Toliko mjeseci umišljam simptome i na kraju razočaram sebe i njega pa sam i sad u nevjerici 🤭
Ovo je test od jucer ujutro.. Vase misljenje jel je P ili N? M kasni 11 dana
Mama190592 pozitivan je ali za kašnjenje od 11 dana je to dosta blijeda crta. Iako,moguće je da je test takav ili da ti je kasna ovulacija bila, moje je imao skroz slabu crtu a beta iz krvi taj dan 290. Obzirom ti već kasni 11 dana otidji do ginekologa ili izvadi betu
Da i meni je cudno jer je svjetla crta! To je neki njemacki test iz dm-a.
Naravno ici cu kod ginekologa svakako i ponovit test kroz par dana pa da vidim na cemu sam
Naravno ici cu kod ginekologa svakako i ponovit test kroz par dana pa da vidim na cemu sam
👍 ponovi definitivno. Uzmi clerablue ako si u mogucnosti. Onaj sa tjednima.
Koji grad ai u Njemackoj ako smijem pitat ☺️
D12 meni to izgleda pozitivno! Napravi test za 2 dana sa prvim jutarnjim urinom pa ćeš vidjeti da će biti tamnija crtica, čestitam 👏🏼👏🏼
Sortiraj odgovore
Najstariji