Testovi za trudnoću

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • anjuska007
    08. Lipanj 2019. 12:54

Možda je bila kasnije ovulacije.. probaj s prvim jutarnjim opet

• Isa522
    08. Lipanj 2019. 13:43

Probat cu

1.12 +
    https://lmtm.lilypie.com/7q78p1.png

• anabella22
    09. Lipanj 2019. 00:52

anabella22

anjuska007

anabella22

Pozdrav svima!prvi put se ukljucivam jer me zaista zanima vase mišljenje…mozda je netko imao slicnu situaciju kao i ja.Naime vec 5 mj se nepazimo..meni su ciklusi bili donekle uredni zadnjih mjeseci stanje je ovakvo 06.03..02.04…pa 24.04 tu vec je uranila ali dosta veliki šok je bio 08.05 to su bili ugrušci i jako obilno koja je trajala 7 dana…doktorica je rekla da je neki hormonski poremećaj u pitanju…nisam na pregled isla jer mi je rekla da nema potrebe.Naime 1.6 navečer primjecujem na gacicama krv i na papiru kad sam se obrisala…mislila sam da ce vjestica doc ali vise se to nije pojavljivalo….osijecala sam probadanje u stomaku ali menstruacije nema ciklus mi je od 26-29dana ali sad nista….lose se dosta osijecam umorna sam stalno energije nemam a i apetit mi je podivljao…test nisam radila vec 5 dana cekam da vidim na cemu sam do sad je bilo dosta situacija da se razocaram kad ga napravim…sve ovo prepisivam nekom hormonskom poremecaju..da naglasim hormoni štitnjače u redu…2 trudnoce uredne…

Draga ja bih na tvom mjestu napravila test pa znaš na čemu si možda nešto bilo pa se cistilo otud i ugrusci i krvarenja

Napravit cu ovih dana obavezno pa da znam na cemu sam….😉

Evo da vam se javim jutros sam radila testove svega 4 ....sve pozitivno..odmah pokazalo na trakicama i radila  onaj digitalni pisalo je 2-3 tijedna....tako da ce mo ujutro ponovit...svima zelim sto vece crtice i plusice na testovima da vam se ostvari svaka zelja❤jer moja zaista i je☺

tinika
    09. Lipanj 2019. 13:26

anabella22

anabella22

anjuska007

anabella22

Pozdrav svima!prvi put se ukljucivam jer me zaista zanima vase mišljenje…mozda je netko imao slicnu situaciju kao i ja.Naime vec 5 mj se nepazimo..meni su ciklusi bili donekle uredni zadnjih mjeseci stanje je ovakvo 06.03..02.04…pa 24.04 tu vec je uranila ali dosta veliki šok je bio 08.05 to su bili ugrušci i jako obilno koja je trajala 7 dana…doktorica je rekla da je neki hormonski poremećaj u pitanju…nisam na pregled isla jer mi je rekla da nema potrebe.Naime 1.6 navečer primjecujem na gacicama krv i na papiru kad sam se obrisala…mislila sam da ce vjestica doc ali vise se to nije pojavljivalo….osijecala sam probadanje u stomaku ali menstruacije nema ciklus mi je od 26-29dana ali sad nista….lose se dosta osijecam umorna sam stalno energije nemam a i apetit mi je podivljao…test nisam radila vec 5 dana cekam da vidim na cemu sam do sad je bilo dosta situacija da se razocaram kad ga napravim…sve ovo prepisivam nekom hormonskom poremecaju..da naglasim hormoni štitnjače u redu…2 trudnoce uredne…

Draga ja bih na tvom mjestu napravila test pa znaš na čemu si možda nešto bilo pa se cistilo otud i ugrusci i krvarenja

Evo da vam se javim jutros sam radila testove svega 4 ….sve pozitivno..odmah pokazalo na trakicama i radila onaj digitalni pisalo je 2-3 tijedna….tako da ce mo ujutro ponovit…svima zelim sto vece crtice i plusice na testovima da vam se ostvari svaka zelja❤jer moja zaista i je☺

Cestitke od srca!

• anjuska007
    09. Lipanj 2019. 14:48

anabella22

anabella22

anjuska007

anabella22

Evo da vam se javim jutros sam radila testove svega 4 ….sve pozitivno..odmah pokazalo na trakicama i radila onaj digitalni pisalo je 2-3 tijedna….tako da ce mo ujutro ponovit…svima zelim sto vece crtice i plusice na testovima da vam se ostvari svaka zelja❤jer moja zaista i je☺

Čestitam...🤗

• radost2008
    11. Lipanj 2019. 20:27

Drage moje svaku noc prije spavanja procitam sta ima kod vas novo i radujem se vasim pozitivnim testovima meni vjestica kasni 3 dana a neznam ocitati test 😂😂😂😂

potvrdite mi i vi negativno posle mi se sjene i sjvijetle crte prividati od cekanja

• radost2008
    12. Lipanj 2019. 06:12

U prvom mi polju blijedo roze crtice a valjda bi trebale plave da budu ili nisam dobro uradila 

12. Lipanj 2019. 06:20

radost2008

U prvom mi polju blijedo roze crtice a valjda bi trebale plave da budu ili nisam dobro uradila

Pozdrav. Ovako po ovoj fotografiji ja nažalost ne vidim ništa u prvom prozorčiću,možda je do svjetla ili kuta..pokušaj s nekim drugim testom,možda digitalnim ako dostaveć želiš clear Blue,dosta cura nema dobro iskustvo s clear Blue testovima ovakvim..ja sam radila neki First Sign iz Bipe ,ali idući put ću uzeti taj digitalni. Ovo je bio moj test

11 dan kašnjenja,a 15 dan sam dobila mjesečnici.. izgleda biokemijska..
    11 dan kašnjenja,a 15 dan sam dobila mjesečnici.. izgleda biokemijska..
  • radost2008
    12. Lipanj 2019. 10:17

Hvala Ena32 evo od danas svijetlo plava crtica a sutra kupim taj first sign da probam za svaki slucaj ovi mi nikako nisu jasni  

• radost2008
    12. Lipanj 2019. 10:18

kad slikam sa svojim telefon  nevidi se bas 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.