Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Kengurica
    11. Travanj 2019. 20:50

Cure jel vam krankenkasse kao obavezno zdravstveno osiguranje ko nas hzzo ili je to neko dodatno zdravstveno kao da sto ja imam u Uniqa osiguranje?

• Malizvrk2
    11. Travanj 2019. 20:55

Pink u kojem gradu si radila i oprosti nisam sve pohvatala jel ti uspjelo i komiko si postupaka radila
    Ja sam u Viva Neo imala stvarno divnu doktoricu evo bas mi se jucer javila na wocap da vidi kako sam iako vec nakon prvog ultrazvuka idem kod svog ginekologa 

• Hani
    11. Travanj 2019. 21:02

Nema sekirancije, ona mala bocica ti je taman za mjesec dana. Moze uzimat malom zlicicom za kavu iz kafica. Samo ce on uzimati ili i ti? Mislila si se radi hashimota pa pitam. Meni ti je ovaj put 1 zametak dobar, a dva fragmentirana, ali i to je napredak. Ti kreni s dodatcima i sretno!

• pink01
    11. Travanj 2019. 21:05

Malizvrk2

Pink u kojem gradu si radila i oprosti nisam sve pohvatala jel ti uspjelo i komiko si postupaka radila
    Ja sam u Viva Neo imala stvarno divnu doktoricu evo bas mi se jucer javila na wocap da vidi kako sam iako vec nakon prvog ultrazvuka idem kod svog ginekologa

ja sam isla u wiesbaden Viva Neo
    bio je prvi postupak ICSI
    u ponedjeljak vadim betu...
    zasad je kucni test pozitivan pa se nadam da ce biti sve u redu

Kika22
    11. Travanj 2019. 21:07

Kengurice da krankenkasse je obavezno zdravstveno ko sto je hzzo. Samo sto ovdje mogu birati koju zelim. Ima ih vise. Neke su bolje za mlade, neke za umiroljenike, neke nude razno razne pogodnosti i pokrivaju troskove neceg sto duge ne.

• Malizvrk2
    11. Travanj 2019. 21:16

Pinko1 mozda smo se i srele nekad 😃ja sam isto tamo bila
    Tko ti je vodio postupak
    Meni isto prvi put nisu radili Assisted Heching tek drugi put i eto radila 8 dan test posljepodne jer sam kupila 2 i pozitivan bio i evo me uzivam u trudnoci 
    Sigurna sam da je i kod tebe sve uredu i sretnu i uspjesnu trudnocu ti zelim 😍
    Hehe bas me nekako ovo obradovalo nisam mislila da cu naletiti na nekoga tu tko je bio u toj klinici 
    Ima nas puno i to je samo dokaz da se trebamo boriti i da ce na sve doci red za bebicu 😃

11. Travanj 2019. 21:22

Babylove možda da pitaš ginekologicu za putni? Mislim da bi trebala imati pravo. I bez pratnje je opet bolji nego nikakav, a višekratni ti pokriva otprilike nekih 10 odlazaka..
    Nije da mi je neophodna njihova pomoć ali me jednostavno razočaralo da tako kompliciraju i štede na nama. 

• Babylove
    11. Travanj 2019. 21:22

Grizli a sto da ti kazem takva politika zdravstva u nasem gradu.. imam oko 130 km do zg ( nz sad koliko tocno evo zablokala sam 😂😂) ali nasa bolnica  ti spada pod Osijek jer nam je on nekoliko km blizi i sve sto tamo ima tamo bi trebali ici... evo npr za trombofiliju sam tamo isla raditi i dobila sam putni... a za zg nemamo za nista pravo jer eto i u Os isto u bolnici ima mpo pa da idem tamo tamo bi dobila putni... mislim razlika ti je npr povratna karta za zg je 146 kn a za Os je 136.. smijesno zar ne? 😡😂
    Sto je najbolje kad su me slali da idem na konzultacije nisu mi ni spominjali Os.. a ja nisam ni znala da ima tamo ( mislim ne bi ni isla) i kad sam se odlucila gdje cu i pitala za putni rekli su da nemam pravo jer eto izabrala sam Zagreb

• Babylove
    11. Travanj 2019. 21:26

Mimica sad vidi.da si i ti komentirala.. ma nedaju mi oni.. nasa bolnica ti je bas u banani i opcenito cijelo zdravstvo.. 

11. Travanj 2019. 21:42

Mali zvrk ja sam bas danas napravila termin u viva neo u Düsseldorf, reci mi molim te ako znaš ja imam još 3 smrzlica u Vorkernstadiumu mogu li ih pustiti do 5 dana do stadija blastociste, i jel sama moram tražiti taj assistent Hatching, jer meni to nije niko predlagao!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.