Nisam bila cijelo poslijepodne i bome ste aktivne bile 😎
Sto se tice putnih naloga ja ih uopce ne dobivam a kamoli muz..on je jedino dobio kad je isao spermiogram raditi
Morala sam platiti samo razliku jer sam htjela do petog dana i smrzlice i taj Assisted hecing
A sam protokol,ljekove,anesteziju i to sve snose
Ljekove sam morala platiti pa dobila nakon 2 tjedna novac od njih jer to nemogu znati koliko ce kome trebati ljekova
Hani meni su isto radili ICSI iako je spermiogram super i vec imam jedno djete ali oni ovdje prakticiraju da je uspjesnije to tako da vjerujem da se neces sjetiti pitati zasto su ti to radili nakon pozitivne bete 😘
Znam da ti na prvom tom kao nalogu odobre za 3 puta e sad neznam kako ide dalje jer smo i ja i poznanice uspjele od drugi put
Hani imam jednog smrzlica pa ulažem nade u njega. Morat cu jos jedan ciklus pauzu napravit jer taman kad bi trebala dobiti idem na put tako da ce čekati ciklus uza njega. Kraj 5/pocetak 6 mj.
Moja krankenkassa pokriva 100% 3 stimulirana ICSI/IVF i 8 inseminacija. Kad postupak zavrsi, racune od klinike dobijem na kucnu adresu i platim. Te iste racune predam u zdravstveno i unutar 14 dana mi uplate na racun. Iznimka je npr. Assistent Hatching koji placam sama.
Malizvrk AOK prije nije snosio sve to je izgleda nesto novo. Ja sam bas zbog potpomognute se prebacila u DAK. Trebaju oba partner biti kod njih da bi pokrili troskove. Cestitam na tako brzom uspjehu! 🌼
Cure sad sam izašla od svoje soc.ginekologice ljuta ko ris!! Uglavnom, tražila sam od sestre d1 uputnicu za novi postupak i višekratni putni nalog jer smo ovaj stari popunili. I ona meni da putni nalog BEZ pratnje jer da su dobili dopis od hzzo prije nekih 1-2 mj da nemamo više pravo na putni uz pratnju!! Partner može tražiti od svog doktora a to je samo onda jedan odlazak jer samo jednom rade spermiogram i to je to! Kao ostale puteve nije potrebna pratnja!! Pa ne mogu vjerovati da tako na nama štede!!! Užas, kao nije dovoljno teško sve ovo prolaziti sad još i prava uskraćuju!!uh, baš sam ljuta i razočarana… dali netko od vas možda je već čuo za to? Dođe mi da zovem hzzo da provjerim dali je to isitna jer baš ne mogu vjerovati…
Ja sam prosla 8 postupaka bez putnog naloga za pratnju...tj. samo jednom u ovih 5 god mi je druga gin.(tj. trebala mi je nova uputnica i putni nalog i ja otisla dr koja je taj dan radila)dala putni nalog sa pratnjom jer imam pravo,da bi ju drugi put moja soc. gin toliko opdovala da sto to daje da ja nemam pravo na pratnju i od tad nikad vise...tako da mi to nije cudno kod tih nasih doktora
JA-'89,AMH 37.1-bez jajovoda.MM-'85,oligoasthenozo
1.postupak-6js-1 blastica,beta 584(kiretaža)
2.postupak-1js-bez et
3.postupak-11js-3d et 2 embrija,beta 2050.9(VM-rog m)
4.postupak-1js-3d et-beta 1.20
5.postupak-8js- sve nezrele
6.postupak-2js-3d et-1embrij,beta 1.20
7.postupak-1js-3d et,beta 1.20
8.postupak-4js-3d et,2 embrija,beta 1.20
9.postupak-4js-3d et,1 embrij,beta 1.20
10.postupak-u planiranju/cekamo...
Hani znaju icsi raditi i ako je manji broj stanica da se osigura da se sve oplode...ma ima puno faktora zasto rade icsi, mislim da je to do dr kako odluci u tom momentu. Nama su 3 put radili icsi, a zadnji sad put nisu i na kraju do 5.dana dogurale blastice kad nisu ga radili. Ko ce znat sto je nasim bebama sudjeno da bude. Samo budi klasa optimist!
Babylove pa kako nemas pravo? Sto ti je klinika na manje od 50km?
Inace nasla ja za pH tijela... Kod zena u maternici je prirodno kisel pH, ali u vrijeme ovulacije nam se podize pH da bude blize pH vrijednosti spermija koji je neutralan odnosno oko 7. U slucaju kad imamo prezakiseljeno tijelo dolazi do toga da pH u vrijeme ovulacije ne krene rasti p je za vrijeme impl. prozora nepovoljan pH i zato moze izostat implantacija jer samo okruzenje je prekiselo da bi embrij se uhvatio. Procitala da se ima za kupiti pH testovi koji bi se trebali koristiti od same ovulacije i ako pH nije blizu 7 treba se unositi alkalna hrana. Do sad nisam nikad cula da postoje ti testovi za zene za kucnu upotrebu? Jel cula to koja? Najbolje da ja ujutro u labosu svom uzmem pH metar 🤣🤣🤣 pa malo procackam prije nego krenem raditi. Hahaha fuj!
Kika22 da znam da nije prije 2 godine sigurno jer su tada isli jedni poznanici
E sad kad su to sve izmjenjali neznam
Da da oba partnera trebaju biti kod njih na osiguranju
Zelim ti brz uspjeh
Vjerujem da ce ti vec sljedeci postupak biti dobitan 😃
Morala sam platiti samo razliku jer sam htjela do petog dana i smrzlice i taj Assisted hecing
A sam protokol,ljekove,anesteziju i to sve snose
Ljekove sam morala platiti pa dobila nakon 2 tjedna novac od njih jer to nemogu znati koliko ce kome trebati ljekova
Hani meni su isto radili ICSI iako je spermiogram super i vec imam jedno djete ali oni ovdje prakticiraju da je uspjesnije to tako da vjerujem da se neces sjetiti pitati zasto su ti to radili nakon pozitivne bete 😘
ja sam takoder platila razliku do petog dana
isto u Njemackoj ali bez assisted heatching... i isto ICSI postupak
Viva Neo Klinika
Hej cure! Kako ste mi?? Ja se odmaram i dalje od svega. Prosli konzultacije, tako da idemo ponovo na stimulaciju u 9 mj. Mogli bi napraviti prirodni u 6 mj, al mislim da necemo ici na to. Jos se nismo odlucili.
Sad hr u planu bildanje za oboje. Uzeli smo matičnu od radosevica, zanima me nesto..ako je tko uzimao koliko je pio grama? I kak? Nama su rekli ,direkt sam njih zvala, posto je stimulirani tek za 5 mj, da pije sad i ne radi pauzu. 5 mj bez pauze hm hm. A on uzima 1g, valjda je to ok? Ima tko kakav info :)
Sortiraj odgovore
Najstariji