Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Malizvrk2
    12. Travanj 2019. 08:31

Pinko1 Tvoja doktorica mi je rdila punkciju 
    Je jako su svi ljubazbi i mozes ih dobiti uvijek
    Moja doktorica je Wiegratz i cak mi se zena i za vrijeme praznika javljala sam od sebe na wocap da provjeri kako je prosla punkcija i dosla 2 dan jer sam bila narucena na pregled nakon punkcije zbog uvecanih jajnika 
    Ja imam 3 poznanice koje su tamo isto ostale brzo trudne 

12. Travanj 2019. 09:21

Mali zvrk puno si mi pomogla i ti i kika 😘 reci mi koliko si postupaka imala prije ovog dobitnog i uzimaš li kakve dodatke prehrani? 

12. Travanj 2019. 09:43

mylady

Pozdrav!Nova sam u ovoj grupi pa bi Vas molila informaciju ako koja od Vas zna.
    Naime doktorica nas je uputila da novi (više ni ne brojimo koji je po redu) spermatogram obavimo u Zagrebu u bolnici Vuk Vrhovec.Naime dosad smo sve radili u Varaždinu i obližnjem Čakovcu..no sad kažu da najbolje da počinjemo u Zagrebu jer je spermatogram uvijek loš.Mučimo se već dvije godine,pa će vjerojatno i meni sad u ponedjeljak ginekolog reći da odmah i mene šalje na konzultacije za ivf zbog svega navedenog.Vidjet ćemo..
    Molim Vas sad samo ako koja zna kako je postupak oko spermatograma,da li se može nositi uzorak ili se to sve tamo radi,te da li se naručuje?Naime nikako da ih dobijem na telefon,pa se pokušavam informirati na sve strane,pošto nismo iz Zagreba.
    Hvala Vam unaprijed!Sretno Vam svima!

MyLady neznam koja je točno procedura na Vuk Vrhovec oko dolaska. Mi smo se u Rijeci morali naručiti za spermiogram pa pretpostavljam da je i tamo tako. Probaj naći na internetu dali ima neko određeno vrijeme kada možeš zvati za naručivanje ili probaj poslati mail. Najbolje bi bilo da uzorak da u bolnici radi vjerodostojnosti nalaza jer ako nosi od kuće mora ga donjeti unutar nekih pola sata, držat ga cijelo vrijeme uz tijelo i mislim da je tako puno stresnije. Sretno!!

Nasty
    12. Travanj 2019. 09:44

Grizli hvala draga, da meni sve dali za stimaulaciju i štopericu jer sam ja rekla da ću probat sama sebi davat terapije. Pa sad dali će biti razmjena dobara ne znam, vjerojatno ću nešto vraćati jer su mi kraći ciklusi. A dobit ću još nešto ili će mi pisati na otpusnom pismu za poslje transfera. Mozak mi je dalje odbijao prihvatit da ima toga još pa nisam ni pitala, a i još daleko se čini transfer..sad se samo nadam da će do njega doći.  Pokazala mi je kako ću bemfolu koristit, pogledala sam i na youtube. A ove ostale će mi objasniti 6dc kad budem trebala ići na prvi uzv. I to sam odgledala na youtube pa valjda neće biti problem. Sretno ovaj ciklus da ti odrede implatacijski prozor točno u sat pa da idući FET bude uspješan! 

Medo hvala ti draga, ja sam ti doma donjela Bemfolu300 x 4, Bemfolu150/75 x 10, Cetrotide0,25 x 7, Pergoveris150/75 x 10, Brevactid5000 1kom i još igle i špricaljke posebno za pergoveris čini mi se. 
    Što si ti dobila u protokolu? Ja isto čekam mengu.. mislim da će mi doći negdje od nedjelje do srijede.Sretno draga! Pratimo se onda.

Hrabrica
    12. Travanj 2019. 11:22

mylady

Pozdrav!Nova sam u ovoj grupi pa bi Vas molila informaciju ako koja od Vas zna.
    Naime doktorica nas je uputila da novi (više ni ne brojimo koji je po redu) spermatogram obavimo u Zagrebu u bolnici Vuk Vrhovec.Naime dosad smo sve radili u Varaždinu i obližnjem Čakovcu..no sad kažu da najbolje da počinjemo u Zagrebu jer je spermatogram uvijek loš.Mučimo se već dvije godine,pa će vjerojatno i meni sad u ponedjeljak ginekolog reći da odmah i mene šalje na konzultacije za ivf zbog svega navedenog.Vidjet ćemo..
    Molim Vas sad samo ako koja zna kako je postupak oko spermatograma,da li se može nositi uzorak ili se to sve tamo radi,te da li se naručuje?Naime nikako da ih dobijem na telefon,pa se pokušavam informirati na sve strane,pošto nismo iz Zagreba.
    Hvala Vam unaprijed!Sretno Vam svima!

Bok mylady 😉 Na VV ne trebas rezervirati termin za spremiogram ali muz treba imati uputnicu. S obzirom na daljinu do Zg, mozda je bolje da u bolnici da uzorak a ne da ga vozi od doma...i u zr svrhe trebate rano doci gore (bar smo mi trebali) Ako ih zelis dobit na tel, zovi iza 11:00 sati jer su do tad u ludnici.  Sestre i doktori su fantasticni ali trenutno gore imaju gradevinske radove i sve im je zbrda-zdola   I nemaju anesteziju za punkciju (ne znam koliko ti je to bitno) ...Ako te jos sto zanima, slobodno pitaj i drzim vam fige 🤞

JA: 37 g, endometrioza
    MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
    11/2018 – inseminacija X
    02/2019 – IVF (klomifen+štoperica) X
    04/2019 – IVF (gonali, decapeptyl, štoperica)
    Stigla nam curica ❤️🙏
    04/2021 – IVF (puregon, cetrotide, štoperica) X
    06/2021 – FET X
    09/2021 – prirodna trudnoća X
    10/2021 – FET, pozitivan test i uredna beta ❤
    Stigla nam curica ❤️🙏
    03/2025 - Kratki protokol, Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️.
    Beta negativna.
    Čekamo FET U 05/2025 <3

• Malizvrk2
    12. Travanj 2019. 11:24

Nada uzimala sam femibion i vitamin D jer mi je vadila doktorica nalaze bio je jako nizak pa sam pila od 2000 mg svaki dan
    I oni ti naglase nakon transfera prehranu s povecanim unosom proteina i 2-3 litre vode na dan 
    U 12 sam bila u stimuliranom i nije uspjeo u 1 mjesecu kad sam dobila sam isla u prirodnjak s dva smrzlica i uspjelo 
    Drugi put sam sve od prvog dana radila 
    Prvi dan si rucak kuhala,drugu noc cjelu bila budna mala imala temperaturu sve radila malo laganijim tempom i nisam dizala nista tesko 
    Zelim ti srecu 😘

• Malizvrk2
    12. Travanj 2019. 11:25

Joj cure oprostite nisam skuzila da su mi slova ostala podebljana 😱

Hrabrica
    12. Travanj 2019. 11:25

E da i apstinencija mora biti 3-5 dana ..I kako niste iz Zg mozda da ih nazoves i pitas trebate li jos sto ponijeti.. Npr tvoju uputnicu za otvaranje postupka i sl.. 

11/2018 – inseminacija X
    Stigla nam curica ❤️🙏
    06/2021 – FET X
    Stigla nam curica ❤️🙏
    Beta negativna.
    Čekamo FET U 05/2025 <3

Hrabrica
    12. Travanj 2019. 11:41

Cure prijavljujem potvrdu 10 odlicnih folikula, cak doc vjeruje da nema hipera (jos ne znam nalaz) i sve izgleda skolski.. . Odradili junacki 33 pike (putem zamrzili decapeptyl 😂) i sutra party.. punkcija bez anestezije i jedan folic se dosta zavuko iza pa ce bit veselo.. Punkciju ce raditi doktorica Jukic pa ako netko ima iskustva s njom slusam.. 💓

11/2018 – inseminacija X
    Stigla nam curica ❤️🙏
    06/2021 – FET X
    Stigla nam curica ❤️🙏
    Beta negativna.
    Čekamo FET U 05/2025 <3

• Kengurica
    12. Travanj 2019. 11:46

Hrabrica mene ona 2x punktirala od cega sam jednom imala 10 folikula i stvarno me nista nije boljelo. Cak me stalno ispitivala jesam li stvarno u redu i jel hocu sa stane, a ja fakat onak osjetila neke ubode, al nis specijalno. Njezna je i ako ti je tesko moze polako ici pa stati malo itd..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.